sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

Miksi aina Zombiet ?!

Wow ! olimpas typerä !. Olen jo pitkään ihmetellyt miksi nykyään kaikissa elokuvissa ja peleissä yms, viholliset on pelkkiä Zombieita (ei sillä, etteikö oikeatkin viholliset niitä muistuttaisi[esim Ryssät ja sen sellaiset]) ja näin äskettäin Youtube videon jossa asia sangen lyhyesti ja ytimekkäästi esitettiin ; se johtuu siitä, ettei pelifirmat esim, ja varsinkin ne isot, halua etäännyttää / vieraannuttaa ketään tai mitään tiettyä rotua, ryhmää maata tai kansaa. Kaikille on siis oltava yht´aikaa mieliksi kun ketään ei saisi loukata tai "sulkea ulkopuolelle" kuten ennen kai sitten kävi kun vihollisena hääri aina joko Korealaiset tai Kinkit tai Ryssät tai vastaavat kelmusilmät, lättäottat.
Nykyään vihuiksi kelpaa lähinnä siis Zombiet tai sitten nuo, iroonista kyllä, suuret Korporaatiot itse ja uskallan veikata, että tietenkin myös Wanha-kunnon vihtahousu eli Valkoinen miäs ja eritoten Skinit tai muu sellainen höynä.

Outoa, etten tullut itse ajatelleeksi noin simppeliä vastausta. Ehdin jo luulla, että kyse on pelkästä mielikuvituksen yms, puutteesta ja yleisestä lahjattomuudesta (ei täysin mahdotonta siltikään). Mutta tuohan selittääkin jo asian juurta jaksain, ja on siis taas yksi tällainen ...sanotaanko ´lattea´ piirre lisää, -nykymaailmaan.
Jo tuossa käy ilmi se mitä kaikkea tämä Moderni Borg-kuutiomainen "elämä" ja systeemi aikaansaavat ja kuinka tehokkaasti kaikki tasapäistäminen ja keskinkertaisuuden ylistys ja muu Vasurisekopäähöynä tuhoaa kaiken kauniin ja khuulin ja kiinnostavan ja hauskan.

Minä, lahjakkaana ihmisenä, sanon teille, että jos haluatte oikeasti ja aidosti rohkeita ja luovia tarkaisuja ja olla sitä mitä kaikki VasemmistoHipsteriÄmmäNynnyt aina kuvittelee ja valehtelee olevansa eli originaaleja ja "laatikon ulkopuolella" jne, on teidän valittava esimerkiksi peleihin viholliseksi jokin seuraavista ; EU, U.S.A, Ryssä (oikein ruma Ryssä), juutalaiset tai vaikka Englantilaiset tai miksei jopa Kiinalaiset.
Siinä on kaikki ne, jotka kaipaisivat tosielämässäkin oikein saatananmoisen, kunnon pöllytyksen. Sellaisen jonka jäljiltä, mikäli heitä jäljellä olisi, olisivat eksyksissä kultturellisti ja rodullisesti kuten Suomalaiset sittemmin kun unohtivat kaiken muinaisemman HiisStooriansa (His Story, history, historia, Hänen Tarinansa!). Sitäpaitsi se olisi aidosti khuulia ja hauskaa ja takaan, että kaikki nauttisivat moisesta, sekä peleissä, että elokuvissa. Mutta näin ei tulla tod.näk tekemään sillä se vaatisi ihan liikaa kyvykkyyttä ola ihan aidosti loodan ulkopuolella ja lahjakas ja älykäs ja vaikka mitä muuta, ja sitä ei moni ole !. Kai tämäkin pitäisi itse tehdä jos sen tehdyksi haluaa.
Siinä se vitsi aina piilee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti