tiistai 9. heinäkuuta 2013

Pari uutista

http://www.iltalehti.fi/viihde/2013070817241625_vi.shtml

Karvainen Jutku saapuu Suomeen, niin siinä pitäisi lukea, "karvainen jutku saapuu Suomeen". Vaan ei lue !.

http://www.iltalehti.fi/talous/2013070817237267_ta.shtml

Ja sitten on taas tätä, ...Kreikassa jo jopa Poliisitkin osoittelevat mieltään. Vähän toinen meininki kuin täällä ikuisen tunteettomuuden ja tylsyyden tyyssijassa, täällä ei ole edes Natseja hallituksessa, saati sitten "sikoja" kaduilla mieltään ilmaisemassa.
Ja sitten tuossa sanotaan, että odotetaan 30-50 vuotta!!! niin rahaa tulee ...
...siis mitä helvetin vitun vittua!??! onko teillä todella aikaa odotella asioita 30-50 vuotta ?!?!. Tziisus fak!. Lähinnä sanattomaksi tuo kohkaaminen vetää. Ja tuskin se "tahtotila EU:n takana" nyt niin suunnaton  on, vaikka kovasti sitä koitetaan mainostaa. Ja sitten kehdataan saatanan otsikoida, että Suomalaisista suurin osa tukee €uroa.... ja kissam´paskat !. En tiedä missä ovat näitä mielipiteitään mittailleet, luultavasti jossain Helsinki-Espoo akselin hienosto-öky-kartanoissa ja kattohuoneistoissa, mutta jos jalkautuvat näiden persjalkaisten Hoi Polloin mutanttien pariin, niin epäilen, että kellossa ois toinen saundi.
Tosin tiedä häntä, ehkä Suomalaiset vain diggaavat olla Orjia, minkäs teet. Ei itsenäisyys ja suvereenius yms, sovikkaan suurimmalle osalle ihmisistä vain tietynlaisille ja niitä ei ole hirvittävän paljoa.


Mutta summa summaarum, kuten aina ; sangen tylsiä uutisia. Kuinkas muuten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti