torstai 18. heinäkuuta 2013

Faking kärpäset !

Haluan sanoa myös täällä netissä, että ; nuo on aika veemäisiä talonvaltaajia, nuo hedelmäkärpäset !. Helevetiv´vittu niistä pääse millään eroon !. Ne on kuin hyönteismaailman juutalaisia! jos niitä on yksi, niin sitten niitä onkin pian jo koko parvi ja sitten ne jo loisii kaikkialla missä on saatavilla jotain kosteaa nektaria tai jotain hedelmien tähteitä ja mitä nyt sattuvatkin imeskelemään.

Ja ne on niin näkymättömän pieniä, ettei niitä saa millään koko sakkia hätistettyä kerrallaan, aina jää joku vitun, pilkun kokoinen  ,  kenopää johonkin kyttään ...ja pian bäm!! se on jo täysikasvuinen ja lilluu ensin paskapöntössä ja laskeutuu sitten johonkin lautaselle tai muuhun vastaavaan, minkä en diggaa yhtään, olevan yhteydessä skeidatuoliin.

"Vittu minä vihaan tuota tyyppiä!"

...tämä on näitä kesän varjopuolia, se nostaa esiin kaikki mahdolliset örvelöt, niin hyönteis kuin ihmis -maailmassakin.

P.s ei niitä oikein tohtisi tappaakkaan, sillä ovathan ne mitä ihquimpia ja ihanimpia pieniä viattomia lapsia. Harva olento on heiveröisempi kuin Hedelmäkärpänen. Joka on muuten eri elukka kuin Suomessa myös hyvin yleinen Hedelmäpelikärpänen, joka taasen notkuun yleensä kauppojen ja kesoilien eteisauloissa loisimassa siinä Pajatson lähettyvillä. Norkoilee siinä saatanan alhainen elukka kun ei muuhunkaan pysty !.
Ilmeisesti myös se imee jotain tahmaa niistä kolikkoautomaateista tai näin ainakin uskoisin, mutta uskon myös, että ainakin jotkut yksilöt nauttivat kolmioleipiäkin. Sekasyöjiä summa summaarum.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti