perjantai 12. heinäkuuta 2013

Asuntomessut, hallelujaa.

                                                               http://www.iltasanomat.fi/asuminen/art-1288581632997.html

Siinä on taas kaikille pers´aukisille katseltavaa, johon he eivät ikinä yllä. Siinä levitellään Hoi Polloin silmille unelmia, joita eivät ikinä saavuta. Ainakaan meistä oikeista ihmisistä, ehkä joku tehokas ja psykopaattinen tjms.

Eniwei, itse talot on taas näitä nykyisiä, perus laatikoita ja navettoja yms. Tuo kehuskeltu Aalto-yliopiston opiskelijoiden suunnittelema minitalo "Piirihouse" näyttää kokolailla täsmälleen ulkohuussilta eli PuuCeeltä ! ja taitaa olla miltei saman kokoinenkin. Herääkin kysymys, että kuka helvetti haluaa mennä asumaan Puuceehen ?!. Miksi disainata miniatyyrinen paskahuusin jäljitelmä ? (jos haluaisin olla ilkeä / täysin realistinen[usein yksi ja sama] sanoisin, ettei eroa mitenkään Stadin vuokraläävistä). Tosin niihin verrattunahan tuo on kyllä avara ja tilava, ja tietenkin uutuuden puhtoinen ja siisti.

Kohde 25 "Maja" ....on kai siis vain "siirrännäinen" ..? ..right ?!. Eli lato, jostainpäin Härmää, josta on poistettu maalit.
No, sieluttomiahan ne kaikki lopunkaiken on, mutta  koska ovat upo-uusia ovat myös ihastuttavan siistejä ja puhtaita, toisin kuin esim ...suurin osa Suomen rakennus / talo -kannasta. Ja onhan näissä kolhooseissa sellainen oma kauneutensa ja piirteettömyytensä joka voi tavallaan vedotakkin, mutta sääntönä on silkka platkuus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti