sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

osa.8 Kimin siekailuista

"Nääääääin. Näääin kättä koukistetaan !. Saatko itse koukistettua käsivartta näin ?!".


Kimin kohtalosta ovat siis huolestuneita jo useammatkin tahot, tallikavereita myöden. Ja mikäs sen ymmärrettävempää, mutta valitettavasti tietoja ei ole odotetussa määrin tihkunut saataville.

Joitain detaljeja voimme sentään jo tuoda esiin ja pävittää ja valottaa Kimin tarinaa hieman.

Eli viimeisimmät tiedot olivat
- Kimin aluksen maahansyöksy Ahvenanmaalle ja Kimin jääminen sinne loukkuun, paikallisten paljaiden villien keskelle.
- Mahdollinen ruoka ym -tarvikepula.
- Kimin mahdollinen henkinenromahdus tai ainakin vakavahko psykoosin laitamilla kiikkuva henkinen tila.

Tiedossa on jo, että pelastuslaitos on jo ehtinyt paikalle ja aloittanut Kimin etsinnät, ja muutama hassu kalamieskin (koomikkokalastajia?) on sanomansa mukaan saanut hataria ja sumeita näköhavaintoja Kimistä. "..no niin, no joo, ...tai ainakin näimme jonkun sumean lieriömäisen kohteen, Ahvenanmaan kamaralla, kivien lomassa lähellä rantaa..." sanoo toinen kalamiehistä  Utsjokelainen Pietari Pitti-Pytty.

Mutta tätä havaintoa ei voida pitää luotettavimpana mahdollisena, sillä "lieriömäinen sumea kohde" saattaa olla lähes mikä vain, ...mitä maa päällään kantaa.

Satelliittikuvista voidaan kuitenkin päätellä sen verran, ettei suurin osa saarelaisista ole vielä äkännyt saarelleen kajahtanutta "avaruusvierailijaa" sillä he eivät nähtävästi ole mobilisoituneet esim muodostaakseen etsintäpartioita tai mitään muutakaan merkittävää. Voisi jopa sanoa, että he "vain istuvat ja tuijjottavat nuotioon" kuten satelliittikuvista vastaavamme Juha Tiklaaja, asian ilmaisi. "He eivät nähdäkseni ole mobilisoituneet yhtään miksikään, sittemmin kivikauden sanon mä" sanoo nimettömänä pysyttelevä (Tapani Kakko) toimittajamme.

Mainittakoonkin vielä sellainen hätkähdyttävä, eikä paljoa vähempää liikuttava, tieto, että Kimin pitkäaikainen ystävä Mika Häkkinen on päättänyt itse pelastaa ystävänsä ja on lähtenyt saamiemme tietojen mukaan uimalla!! Helsingistä, varhain eilisaamuna(Lauantai) kohti Ahvenienmaata. Hän aikoo vakaasti ratkaista tilanteen omilla toimillaan.

(Hänen huhutaan jo väsähtäneen ja painuneen merenpohjaan muutaman sadan metrin päässä Länsi-sataman ulkopuolella. Tieto vahvistamattta).

Lisätietoja odotamme saataviksi jo myöhään tänä iltana.
~Fin~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti