torstai 11. heinäkuuta 2013

Itkuvirsi Päivi Räsäsestä

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288581410641.html
Jotain Hoi Polloin Gnuu-nynnyjä on mennyt eroamaan Juutalaisten Aseesta Valkoisia Vastaan, tai Kirkosta toisin sanoen, koska Räsäsen Päve on sanonut jotain kauheaa. Kyllä, kauheaa,  kauheaahan se on jos Suomessa tottelisi mieluummin Universumin henkeä, Maailmansielua / Jumalaa kuin Suomen omaa paikallista Jumalaa eli Lakia tai Valtiota tai Poliisia ja sääntöjä ja määräyksiä, jotka sinuakin Gnuuseni -sitovat.

On se kauheaa !!. Hyi Päivi, *tshyh tshyh* (syljeskelyn ääniä).

Mitä on muutama ikuisesti paikkansapitävä neuvo ja ajaton katuviisaus verratuna kotoperäisiin ja leväperäisiin alati ailahteleviin ja muuttuviin ja oskilloiviin sosiopaatienlaatimiin kyykytyksiin ? ja lakeihin ja määräyksiin ?!. Niimpä, niimpä, ...ei paljoPaskaakaan.

Ja niille jotka ovat olevinaan niitä "Kristittyjä" ja eroavat tällaisen takia, ...vittu te olette niin saatanan tyhmiä ja heikkoja, että minua hävettää !. Eikö se olisi sama kuin jos vaikka Teemu Seljänne(sic!) eroaisi lätkästä siksi, että Kulervo Kammola (joka oli muuten hyvä siinä Star Wars leffassa!) on sanonut kännissä, olohuoneessa jotakin pahaa Wein Gretzkystä ??!. Eiköhän myönnetä, että tämä nyt oli vain yksi näppärä tekosyy jonka varjolla jättäytyä Ristinuskon kelkasta."Tarvitsetko jotain virkattavaa ?. Miksei  Zoidberg ?! / Kävisikö Zoidberg ?!".


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti