maanantai 29. heinäkuuta 2013

~Kalsarit meressä~

Kuten kuvasta näkyy, on Häkki-hakkinen mahdollisesti menehtynyt. Kuten aiemmin kerroimme, lähti hän varhain Lauantai-aamuna Helsingistä uimalla kohti Ahvenanmaata, tarkoituksenaan pelastaa sinne maahansyöksynyt ystävänsä Kimi Räikkönen.

Kuitenkin, mitä tulee tähän uutiseen, ei sitä ole pystytty useista yrityksistä huolimatta vielä täysin varmistamaan, mutta todennäköistä on, että merestä kellumasta löydetyt boxerit kuuluivat tälle, mahdollisesti edesmenneelle, vauhti-hirmulle ; Mika Häkkiselle.


Tässä on kuva joka tällä hetkellä sekä suurin syy näille huhuille, että niiden vahvin aihe-todiste. Nämä "spiidi-kalsarit" löydettiin perämereltä ajelehtimasta ja siitä onkin päätelty, että Häkkinen on uintireissullaan tempautunut merivirtojen mukaan ja päätynyt sitten aina perämerenkurkulle saakka.
Kalsareissa oli löydettäessä myös muutama puremajälki, mahdollisesti hylkeiden tai juutalaisten aikaansaamina. "Näyttäisi siltä, että jokin on häntä siellä(meressä) jäytänyt" sanoo eräs laivankapteeni, John Meri-Karhu Von Homoilija nimeltään.

"Jotkut ajavat hiljaa, jotkut kiimaisen lujaa, joistain jää vain veriläntti, jotkut hukkuvat vereen, sus´t jäi vain Kalsarit Mereen..." runoilee John.

Pidämme asian tiimoilta myöhemmin uuden "tiedotustilaisuuden", kun huhut on joko kumottu, kuin Seilorien rommit, tai vahvistettu kuin huhut Selänteen mahdollisesta lopettamisesta & / tai jatkosta.

~Fin~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti