perjantai 12. heinäkuuta 2013

Nyt Jutisee

Maria: "en pysty  liikkumaan! ja huuleni on hyytyny!". Juti: "..ynnnnggäääääh!" *sprööötz*Arvelen, että Rva. Jutila / ex-Jutila on nähnyt ekaa kertaa miehensä / puuvillaankäärityn ihrapaakkunsa, ilman paperipussia päässä ja kauhistunut, ymmärrettävästi, ja päättänyt samantien shokissaan, ottaa eron.
Tuossakin kuvassa näyttää Jabba the jutku siltä kuin pynkäisi "salaa" paskaa housuunsa, ikäänkuin kuvaaja ei aavistaisi mitään, tai sitten haistaisi. Uskon, että "Jutin" haistaa muutenkin, hyvänä päivänä ja siistinä, useiden kymmenien metrien päähän jokatapauksessa. En uskalla edes kuvitella sitä eltaantunutta löyhkää mikä seuraisi jos Jutila laskisi kaapelia housuunsa, tai mihinkään.

Tätä kuvaa otettaessa on luultavasti ollut teemana "näyttää niin juntilta kuin on inhimillisesti mahdollista / hyväksyttävää". Voisin vaikka vannoa, että Juti ajattelee tuossa fotossa "olen pahoillani, kaikki. Koettakaa kestää tai katsokaa muualle, vaikka lattiaan".
Ja tuon akan ylähuuli (kas, siinä oiva nimitys lätkän "yläpesälle". Ylähuuli !. Muistakaa, luitte sen täältä ekana !) on kuin se olisi tällätty siimalla hiusrajaan, enkä osaa selittää miksi, joten älkää edes kysykö !. "Vähäx me ollaa khuuleja heeeeii, toi ruuttaa housuun nääs varren kanssa nääs, ja mu huuli on kun Elviksellä vaikkakin fixattu. Mut ei nää sitä tiiä, ...jäiköhän se hella päälle. Kengät ois ihanat, ..."

Jutilaahan luultiin kerran valaax! sitähän harppuunoitiin silloin aikanaan muistaakseni tuossa jossain Perämerenkurkulla, joku Norjalainen troolari sen yhytti itseteossa heinälautalta sillejä syömästä ja kajautti nuolella ottaan. Mutta ei Juti siitä ollut muutoin moksiskaan kuin vähän hämmentynyt, mutta siltähän se näyttää koko ajan, pysyvästi hämmentyneeltä.
Ja eikös Juti viettänyt jokusen kesän Korkeasaaressakin, muiden Mursujen seassa ?. Kunnes sitten kävi ilmi, ettei se ollutkaan Mursu, ...vaan kuuluisa kiekkoilija, ...vähän ehkäpä kulahtaneena.
Nykyäänhän tuo ei voi siis enää tietenkään edes mennä sinne jäälle, se uppoaisi saman tien, heti !. Vaikka jäähallissa ei muutoin voikkaan upota, mutta tuopa voi! ja se menisi ihan pohjaan saakka, tai taittaisi paksut jalkansa jo pukukopista könytessään. Jos jotenkin pääsisi jäälle ja voisi siellä myös liikkua, työnneltäisiin sitä vain kepeillä tai mailoilla ympäri kenttää kuin jotain läskiä hirviötä ja varmaankin ihan aidon teeskentelemättömän kauhun ja ällistyksen vallassa, pois kaukalostahan ne oikeasti sitä yrittäisivät reppanat työnnellä.

En tiedä... Jutzku kai on ottanut asiakseen koetella fysiikan / ihmiskehon rajoja ja katsoa kuinka pulleaksi sitä voi pöhöttyä ennenkuin saa slaagin ja putoaa hautaan. Tuostahan on kai mm, ainakin se hyöty, että jos sattuu matkustamaan esim Afrikkaan ja tulee Virtahevon jahtaamaksi, voi, sikäli kun ehtii, riisuuntua ja näin hämmentää Hevon, sen luullessa häntä vain yhdeksi omistaan ja  jättäen näin jahdin kesken. Mutta toisaalta tuo olemus ei suojele Krokotiileilta, ei !. Päinvastoin se houkuttelee niitä kuin veri Haita ja muiden rahat Juutalaisia, Juti olisi Krokon silmissä kuin kypsä, mehevä, uunissa muhinut paisti !.

No, mutta kuitenkin ; lopunkaiken, mitä sitä surra yhtä akkaa, onhan sillä se kultamitalli ja joku pystikin. Ja se pääsee kai vähän halvemmalla lätkäpeleihinkin, joten ... niin. No ei muuta kuin menox !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti