sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Seppo Thors, ...Astrid Meriläinen ...WTF !?


Gud njuus evriwan !!.

Astrid Thuurs on menehtynyt syömäänsä, merkittävään määrään, lantaa(n).
...No joo, ei vaan...oikeastaan tein vain tällaisen tekaistun lööpin aikanikuluksi ja ...saahan sitä toivoa jne.

Mutta nyt kun panin tämän Thuurrssin merkille, niin joudunkin nyt esittämään vähän nihkeän kysymyksen ; eli onko "Astrid" oikeasti mies ?!.


Seppo ....Meriläinen* ?!..tai joku"Enx mä näytäkkiis ihan miehel..tai siis naiselta tarkoitin !?"


Eli siis, katsokaa nyt !!. Minä alan päästä tämän hirviön jäljille !. Siis siellä on jumankauta joku mies, joku likanen äijä sisällä !! ...koko tämän ajan se onkin ollut joku henkisesti epästabiili ristiinpukeutuja, ...huuhaa... hyypiö joka on vain mennyt tämän "juttunsa" kanssa niin pitkälle kuin on uskaltanut ja kun muut ovat antaneet hänen mennä !. Mutta nyt on aika pistää sille stoppi !!. Ettex te nyt nää, saatana !! sehän on joku m-i-e-s !!. Kuka vittu tuo oikein on !? Huu thö fak is thät gai ?!.

Iteasiassa se näyttää ..vähän Jukka Hankamäeltä !!... Hankamäki perkele !. Oletko se sinä saatana !?!. Mitä helvettiä on tekeillä!!?

Kuka tämä myyrä, tämä ilmeinen soluttautuja oikein on !? perhanan luihut !. KGB?  Mossad? ...NSA ??! ken on tämän takana ?!.

"..stöndis..ei nyt!. Juha Mieto Juha Mieto..likaiset kalsarit...Venäjä, sitruuna, sota, Juha Mieto, Lieto, .."


...O_0 ! siis..ei jumalauta ! on se mies !. Kattokaa nyt taas !!. Se on joku Ruotsalaismies saatana !!.. saaattana hjelvete !.

Ihme touhua saatana. Heivatkaa tuo äijä nyt jo ulos sieltä, ...pytingistänne Herrat !. Menköön takaisin vaikka ...Gotlantiin, kasvattamaan perun...a..lastuja ja partaansa ja nostelemaan painoja.

Thoors  on    mies !!. (tai ruma ämmä...?)
..uskomatonta..
Ja nyt sen on Edus...Klähmijöidenkunnassa korvaamassa se pedofiililtä näyttävä ja kuulostava, todennäköisesti jokin sirppimurhaaja ; Jöörn Donner !. Hyi saatana sentään!. Yksi hirviö vaihtuu toiseen, kuin vaihtaisi Kraakkenin -- Oprahiin tai vastaavaa.....
..tai Stiiven Siigalin -- Cthulhuun.


Luoja paratkoon !.


Tein myös tällaisen väännelmän siitä ^^ !. Näyttää ihan anglo-Saxilta, joltain thätcheriltä tai joltain.* Täysin keksitty? hlö.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti