sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

Kotiutuneet kiinalaiset

                                                          http://www.iltalehti.fi/uutiset/2013071317248378_uu.shtml

Tässä sitä taas mennään, ja kenenkäs muun kuin Kiinalaisten kanssa !. Jumalauta, vittu mitä hävyttömiä apinoita !. Saatana !.


"- Olen 157 kertaa huomauttanut ongelmista viimeisen 10 vuoden aikana. Yritys on saanut uhkasakon, mutta sitä ei ole jostain syystä laitettu perintään, Tulonen tuskailee."

Jos ei tuo mene perille niin se ei ole mennäkseen. Tällaisten uutisten jälkeen ymmärrän aina paremmin sen miksi on olemassa se käsite, "inscrutable Chinese" eli ´häikäilemättömät Kiinalaiset´. Ei se(kään) "stereotyyppi"  tyhjästä tullut.

Lukekaa erityisellä lämmöllä tuo oikealla oleva sivukaistale "Faktat". siinä on jo aika järeitä argumentteja sen puolesta, että Kiinalaisten maahantulo ja maassaolo pitäisi välittömästi lakata. Ne on aina olleet tällaisia ja tulevat iäti olemaan. 

Olen itse ollut parissa Kinkkiravintolassa aikanani ja toisessa saattoi mm. kuunnella kuinka Rotat / Hiiret kirmailivat riemuissaan väliseinässä ja missä lie, sen lisäksi on hyvin tavanomaista ja jokaiselle Kinkkiravintelissa käyneelle kuulla kuinka keittiössä aivastellaan yms. En halua edes kuvitella miltä siellä näyttää enkä jaksa uskoa, että osaisivat tai ymmärtäisivät tai haluaisivatkaan edes aivastaa ruuasta poispäin. Kuvottavaa sakkia summa summaarum.

Kiinassahan on ihan arkipäivää syljeskellä ja pierrä ravintoloissa ja muualla julkisesti ja röyhtäillä ja sen sellaista !. Vittu joku Neoliittinen-luolamieskin omaisi paremmat ja siistimmät tavat kuin Kinkkipaska ja takuulla ymmärtäisi hygieeniaakin paremmin, ja ei myöskään söisi koiria ja kissoja ja kirjaimellisesti ihan-tasan-kaikkea. 


"- Olemme joskus laittaneet keltaista nauhaa myyntikieltoon asetettujen tuotteiden ympärille. Niitä on silti myyty."
Taas tuota peruskiinalaista välinpitämättömyyttä ja häikäilemättömyyttä, apinat.


"Hänen mukaansa ongelmien takana ei ole kielimuuri.
- Yrittäjät ymmärtävät suomea, he ovat olleet täällä parikymmentä vuotta. China Marketkin on perustettu jo yli kymmenen vuotta sitten."
Siinä on taas sitä sitten, Suomessa on oltu jo aika helvetin kauan ja mitään ei ole sisäistetty tai opittu ja omissa tavoissa yms. vitun primitiivisessä barbaariassa roikutaan kuin räkä Kiinalaiskokin nenässä, karrikanasi yläpuolella (tod.näk.).

"China Market ei ole Turun terveystarkastajien ainoa murheenkryyni. Tulonen sanoo, että 90-prosenttisesti heitä työllistävät etniset paikat."

Etniset paikat !. Lepikää siitä Monokultturistit(sic!) !!. Aiaiaiaiajaiajaijiajiaia, aiajaiajiajiajaiaji nannaa lukea tuo, ja ihan virallisesta lähteestä, nannaa. Tuollainen juttuhan oli juuri jokuaika takaperin myös toinen, jossa todettiin kaikenlaisiin saastaisuuksiin syylliseksi lähinnä kaikenmaailman murjaanien räkälät yms, etninen sonta. Kuvottavaa !.
Itse en enää nykyään käy missään näissä vitun vinkuintiaanien läävissä, ihan jo siksi, etten halua tukea heitä maassani ja omieni yli vaan päinvastoin.

Mitä vanhemmaksi tulen, sitä Kiinalaisvastaisemmaksi käyn. On kuvottavaa ajatella miten paljon valtaa, vaikutusvaltaa ja työtä ja rahaa yms. Kiinalle on todella vuodettu, meidän modernien valkoisten sukupolvien nokan alta. Hävytöntä ja alhaista, ja juutalaisten inspiroimaa rahahuoruutta. 

Kiinalaiset voisi minunpuolestani orjuuttaa ja asettaa vaikka vankkurien eteen, hevosia ja valkeita vetämään. ...Jaaniin, mutta nehän tekevätkin sitä jo, ja ihan vapaaehtoisesti !. Olisivat varmaan vaan saatanan likaiset elukat, kiitollisia siitä, että saavat jotain työtä ja pääsevät asumaan isäntänsä kellarissa, missä on sentään suht siistiä ja rottia syötäväksi ja hiiriä naitavaksi.

Tuo muuten, tuo sitaatti tuossa ylempänä, tuo esiin yhden karmivan mahdollisuuden ; eli sen, että näitä kaikkia ...Mokuuden-piirteitä siedetään ihan jo siksi, että se työllistää ja täten pysyttää esim, Poliisia ja näitä kaikkia Byrokraattien suojatyöpaikkoja Virastoja yms. Ja saavat sitten syyttää meitä kotimaisia "veljiään" kaikesta ja painostaa meitä ylenpalttisilla laeilla kun tilastoissa sanotaan, että "ravintolat on saastaisia". Se on näppärää sälyttää meidän niskaan mm. Hävetkää !!. Hävetkää !! saatanan alhaiset "pelurit" ja luihut ! hävetkää !!. Shame on you !.


Lisäys ; Muistuttaisin vielä kun teidän tuo muistinne ei oikein ole niin kauhean luotettava ja hyvä, että Kiinalaisethan jäi tässä jokuvuosi sitten kiinni Turussa (ainakin) siitä, että nappailivat saatana ravintolan takaovella olevasta roskiksesta salaattia ihmisten annoksiin ja maailmalla mm siitä, että maustoivat ruokiaan ottamalla pippureita yms. suoraan roskiksesta ja sinneheitetyistä ruuista. Jos jaksan, etsin tuosta sen video, se on live-leakissa jos  haluatte itse etsiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti