torstai 4. heinäkuuta 2013

Pälpättävät Pässinpäät

Olen erehtynyt tässä lueskelemaan "Uusi Suomi" nimisen nettisivun "puheenvuoroja" ja muuta vastaavaa potaskaa mitä siellä on, ja totean, että ; vittu te olette idiootteja!! kaikki!! idiootteja kaikki tyynni !.  Enää en ihmettele miksi tämä "maa" (maan raakile / irvikuva) ei tästä ikinä nouse eikä parane eikä muuksi muutu, ja miksi täällä ei ole ikinä mitään kivaa / chuulia, ymmärrän siis nyt "why we can´t have nice things"...that´s because you is all a bunch of fucking idiots !!.

Yks änkyttää siellä Kommarien puolesta, ja toinen ratsastaa paikalle kun on edes mainittu jonkun Murjaanin väri, ei edes sanaa "Neekeri" ja kolmas opettaa sen lopullisen pyhän totuuden milloin mistäkin, ja nyt joku akka oli kirjoittanut saatana otsikolla "Sananvapaus ei ole itseisarvo"..... ookke.Lukiessani Uutta Suomea, päässäni pyörii lähinnä tämä.(Ei tuo tupee, muuten BTW!!.)

Kuten joku joskus sanoi ; "on parempi olla hiljaa ja näyttää typerältä, kuin avata suunsa ja poistaa kaikki epäilykset". Tämän viestin olisin suonut menevän kaikille teille, für alle da, Suomalaiset, jakeluun.
Minulla on teille tällainen mielenkiintoinen ja hyvä idea / ehdotus, ....älkää enää ikinä sanoko mitään tai kirjoittako nettiin !!. Uskokaa pois, tuo on yksi parhaita neuvoja jota tulette koskaan saavuttamaan eläessänne !!. "Keskustelu" ja kanssakäyminen ja Kulttuuri sinänsä yms. ei vain ole teidän Suomalaisten heiniä, ei sitten pisaran pisaraa !. Koriskaa te vain siellä jossain hiekkatien ojassa kaljoissanne, heinää kengissä ja korvan takana ja antakaa kirkkaanpunaisen niskanne helottaa ja häikäistä meidän Parempien Olentojen silmiä, sillä summa summaarum ; paikkansa jokaisella.
Mutta älkää Perkeleessä avatko enää ikinä suutanne !! tai kajotko näppikseenne siinä mielessä, että aiotte avautua koko maailmalle, älykkäistä näkemyksistänne. Ymmärränkin nyt miksi oikeat Wanhan-ajan Suomalaiset olivat kuin Värttinän biisin nimi ; Tupa täynnä tuppisuita.


P.s Ällistyksekseni löysin Uudesta Suomesta jopa yhden nimeltämainitsemattoman sukulaisenikin !. Hyi saatana !. Täällä on totisesti liian pienet piirit !. Hävetkää !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti