perjantai 19. heinäkuuta 2013

Kimin kierros osa.5 "Uusi Toivo"


Itseään (itseilmaisuaan) etsimässä oleva Kimi Räikkönen on hieman aikataulusta myöhässä ja laskeutunee vasta ensi-viikon alussa. Mutta kuten näette, häntä kaivataan jo takaisin Maan-pinnalle ja heti myös jo kilparadoille.

Paljoakaan lisä tai väliaika -tietoja ei ole saatu, mutta sen verran, että kaikki on kaiketi "O.K" josko nyt jotain pientä vibaa on ollut, mutta ylimalkaan kaikki on reilassa. Kimi oli saanut kerättyä jopa vähän Kuukiviä ja valitettavasti myös munuaiskiviä, eikä hän täysin viherkaihittakaan sieltä ole palaava. (Toivotaan vaan, ettei hän ole toisaalta palava).

On silti valitettavasti sanottava, että Kimi itse ei ole sen enempää kuulemma tyytyväinen tähän "extempore" matkaansa kuin siitä paljoakaan hyötynytkään. Hän kuulemma edelleen "..mumisee kuin dementoitunut vanhus, tai koomassa hymisevä Altzheimer-potilas.." kuten eräs häntä ´lähelläoleva´ taho(Mika Häkkinen) häntä kuvasi.
Hän on ilmeisesti myös polttanut sormensa yrittäessään raapia tietään ulos kapselistaan tai "kapselinmuotoisesta vankilasta" kuten hän itse alustaan kuvasi. Tämä johtunee siitä, että aluksen sisä ja ulkopinnat on äärimmäisen kuumia, kuin Mulattiteinit ja Brad Pitt, johtuen erinnäisistä säteilyistä ja kitkasta ja sähkövarauksesta joka aluksen pinnassa vallitsee. Ajoittain se pääsee vallitsemaan myös pilottiin, ikävin seurauksin.

Kimiltä on myös loppumassa ruuat, ne oli ilmeisesti kalkuloitu alakanttiin, mutta onhan asiassa sentään edes se hyväpuoli, että Kimi pääsee ylimääräisestä rasvasta ja ihrasta yms eroon.

Mutta olemme kuitenkin saaneet Kimin aluksen "Kimi-1"sen virallisen pohjapiirroksen / promokuvan.Aluksen suunnitteli Suomalainen Injuneeri  Wilhelm Fasisti, yhteistyössä Kake Sortajan kanssa(Rakenneinsinörtti). Aluksen rakensi Nigerialaisomisteinen "Turun Telakka" Zambian tehtaallaan. Vähän vastaavaa alusta kuulemma pistetään jo kokoon erästä toista julkisuuden henkilöä varten, mutta se on jo huippusalaista se. (On esitetty toiveita mm, että siitä tehtäisiin Astrid Thorssille yhteensuuntaan etenevä Jupiterlaskeutuja, mutta asiasta ei ole mitään tietoa vielä).

Tässä on kaikki uudet tiedot tältä erää, mutta loppurysäys tai toivottavasti pehmoinen, sulava laskeutumisliidähdys odottaa pian !.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti