perjantai 26. heinäkuuta 2013

Juutalaiskysymys

Ajattelin laatia tähän suht lyhyen yhteenvedon aiheesta Juutalais-kysymys, ja miksi sellainen on ja mikä se on ja mitä se tarkoittaa, ja ....niin edespäin.

Sanon heti alkuun, lässäyttääkseni kaiken tämän jälkeen sanottavan, että luultavasti johonkin extenttiin riittäväkin kuvaus tästä probleemasta on se mitä J-J Solari blogissaan aiheesta kirjoitti, eli suurpiirteisesti lainattuna ja Suomennettuna ; "..se todellinen syy miksi kaikki muut heitä hyljeksivät / vihaavat on se, etteivät juutalaiset usko mihinkään kuolemanjälkeiseen elämään vaan, että kaikki mitä sinulle tapahtuu, tapahtuu nyt ja tässä, ja kaikki mitä on,  on tämä tässä .....  ...ikään kuin se olisi rikollista olla uskomatta ... tämän takia juutalaiset yrittävät aina mahdollisimman hyvin mm, hamstrata rahaa ja menestystä nyt ja tässä..."

Tuo on siis ei-sanatarkka lainaus, mutta selventänee kuitenkin jutun jujun.
Mutta sitten on vielä lisää syvyyttä asiaan, ja jopa paljon. Yhdistelen tässä vapaamuotoisesti omaa maailmankuvaani ja Tex Arcanen ja kaikkea mitä juutalaisista on aina sanottu ja tiedetty ja epäilty jne.

Eli tuo sitaatti on pähkinänkuoressa viestiltään selvä ; juutalaiset ovat luontais-syntyisiä änkyrä-ateisteja ja se silittää mm, meitä valkeita "Arjalaisia" vastakarvaan ja pahasti ja tämähän on toki jo itseasiassa ihan taivahan tosi. Kuten on aina tiedetty, juutalaisilla ei ole sielua.
Mutta, koska yksinkertaiset ihmiset jättäisivät asian tod.näk. tähän sallikaa Kapitääninne syventää, laventaa ja jopa selventää asiaa !.

Eli, juutalainen on luonnon oma Ateisti, mutta mistä moinen olemus kumpuaa ? tai tulee. Mikä tuo piirre siis ensinkään on ?!. No niin, sehän se, kuten jo arvasittekin asiaa pitkään myhäiltyänne ja päätänne  raavittuanne ja jahkailtuanne, se on Rodullinen piirre !. Bäm ! tässähän edetään jo johonkin !. Nice.

Se on siis Juutalaiselle Rodulle ja se on juuri se mitä Ne on, Rotu,  älkääkä saivarrelko asian kanssa tai leikkikö tyhmää tjms, te tiedätte sen itsekkin ja sen tietää koko vitun planeettakin ja Solarikin sen sanoi, ja se nyt vaan on niin, ne on rotu eikä mikään vitun uskonlahko tai uskontokunta tai ...kansa tai mitään muutakaan sellaista, -tyypillinen piirre.
 Jo pelkästään yksin tämä tekee juutalaisista ei vain täysin yhteensopimattomia meidän valkoisten kanssa, mutta se luo suunnattoman määrän kaikenlaisia loputtomia konflikteja ja hämmennystä ja ongelmia ja ristiriitoja ja rähinää yms. Juutalainen edustaa täysin eri rotua / lajia, ja tulee tähän "tähän hetkeen" ajassa ja olemassaolossa ihan eri "trajektooria" -lentorataa pitkin, kuin kukaan muu. Me valkoiset esim.
Ajatelkaa joskus hetki itse, miten paljoon vaikuttaa se onko joku, totaalisen mammona-orientoitunut ja maanläheinen Kroisoksen luihu, vai kunnollinen, tunnollinen, rehellinen ja reiluun peliin uskova ....uskova. Jos toinen on harras ja uskoo johonkin uskontoon tai henkeen tjms, ja toinen on täysin siekailematon ja häikäilemätön peluri joka ei juuri keinoja kaihda saadakseen "toisten(kin) ihmisten rahat", niin siitä ei ikinä tule ns. lasta eikä skeidaa.

Lainatakseni hieman tämän internet-legendan ja kiehtovan hullu/nero -tyypin eli Tex Arcanen maailmankuvaa, tämän asian suhteen, on hänen mukaansa Juutalainen ns, Mousteriaani-Neandertaali ja me valkoiset, ne meistä joilla on tämä "Thaali"-geeni, me olemme Amud-neandertaaleja, ja nämä kaksi ovat kuin saman kolikon kaksi puolta. Itselleni tulee mieleen Danny DeViton ja Arskan leffa "Identtiset kaksoset", jossa se lyhyt tumppi eli DeVito edustaa juutalaista ja Arska meitä Arjalaisia. Siihen pieneen näivettyneeseen kurjaan nahjukseen on kaadettu kaikki ylijäämä matsku ja kaikki ne huonot ja alhaiset tai puutteelliset piirteet ja se toinen on kuin jokin esimerkki yksilö tai Valioyksilö, ihan puhdas "Arjalais-Alfa" tyyppi, joka näyttää tuntuu ja kuulostaa hyvältä. Jolla kaikki on kohdallaan, sydän paikallaan ja järki luistaa ja fyysistä kyvykkyyttä vaikka lampaat söis jne jne.
Vaikkakin se lyhyenläntä päsmäri on kyllä siltikin, vaikkei kykenevä niin sellainen, ...nätisti sanottuna kykenevä selviytymään, eräänlainen survivalisti, ...kuten tässä nyt äkkiä sormenpäillä "ajatellen" kaikki ns, Beta & Omega ihmiset yleensäkkin jne.

Ja kun tarpeeksi kauan jotain on ja tekee, tulee siinä väistämättä hyväksi, kuten esim ...selviytyminen !. Sanon ihan itse omalla kyberneettisellä suullani, että ihmisten Fenotyypistä eli simppelisti, lärvästä, voi jo päätellä hyvinkin paljon ja se on muuten sitten ihan Virallisen Tieteenkin legitimoima asia, joten siinä ei auta niskojaan paljon nakella. Juutalaisesta fenotyypistä minä näen ainakin itse, valkoista alhaisemman "sielun" tai sisällön, oikean luontais-syntyisen pirun tai ilveilijän ja sellaisen ... sellaisen millä kaikkea Ihmisen-osaa on vain vähemmän. Ne ei ainoastaan ole yleisestiottaen hyvin rumia vaan näyttävät suorastaan rikollisilta. Alkakaa itse katsella ja tarkkailla tätä(kin) asiaa, josko osaatte itse lukea lärviä näin. Olen näkevinäni, että Jehudien otsalohko olisi valkoista huomattavasti latteampi / pienempi ja näin kyseinen olento huomattavasti vähemmän esim moraalinen ja sellainen mitä me valkoiset pitäisimme "inhimillisenä" tai luotettavana tai ylipäänsä...ihmisenä !. Suht usein juutalaisilla näyttäisi olevan myös vähän kuopistaan ulospäin pullistuvat silmät, en tiedä vielä sanoa mitä tämä merkitsee, mutta olen pistänyt merkille.Juutalainen fenotyyppi ilmenee iroonista kyllä muuten, hyvin usein rottana tai jyrsijänä. Kuten tuo kuvakaappaukseni uhrikin jonkinverran, ja esim se MacGyverissa näyttelevä pieni juutalais-likka (nykyään toki vanhempi) mikä siinä on se "Mäkin" yksi kaiffari.

Jokatapauksessa, palatakseni vielä hetkeksi Texin maailmaan, on tämä ns Mousterian-neandertal tavallaan se tämän maailman saagan Sankarin negaatio ja vastakohta, se paholainen sille valkealle enkelille, se Darth Vader sille Skaiwalkkerille jne. Ymmärtänette yskän. Ja siis ihan ihka oma ihmis-ryhmänsä / lajinsa / rotunsa.
Nämä ovat olleet alustaan (mikä tai missä sitten liekin) asti nämä varjo-thaalit ydintään myöten ilkeitä ja alhaisia ja materialistisia ja manipuloivia loisia jne, eivätkä ne miksikään muutu niinkuin mikään tai kukaan muukaan. Ja mitä tulee niihin simppeleihin syihin miksi nämä örvelöt ovat niin kertakaikkisen hankalia "asiakkaita".... mm
- he etsiytyvät lähes poikkeuksetta isäntäkansansa "katolle". Eli valtaavat merkittäviä ja sikäli vaikutusvaltaisia. Vaikutus & valtaisia, paikkoja itselleen / omilleen.
- ja koska heillä on toisin kuin valkoisilla, rotu-tietoisuus ja erittäin, erittäin korostuneen skarppi sellainen, he suosivat tietenkin aina vain toisiaan ja kohkaavat toistensa tekoja ja latistavat senkun uskaltavat tai kerkeävät, isäntäkansansa yksilöitä ja pysyttävät omaa valtaansa.
- ja koska ovat maailman hävyttömin ja vulgaarisin rotu, aiheuttavat he vääjäämättä isännilleen kulttuurista mätää ja rappiota ja alennustilaa jne. Case in point ; kuvitelkaa joku Wanhan-ajan filmisankari tai vain mies, valkoinen mies, --vaikka John Wayne tms, ymmärtänette idean. Ja sanokaa voitteko kuvitella, että hänet olisi saattanut nähdä elokuvassa runkulla ennen treffejä ?!. Eli "Sekaisin Marista" leffan kohtaukseen viitaten, jossa ääliöilee juutalainen Ben Stiller. Voin miltei luvata, että ei olisi ollut mitään mahdollisuutta, että vanhoina aikoina kun valkeilla oli vielä jotain kunnollisuuden rippeitä jäljellä, nähdä mitään noin törkeää, mautonta, lapsellista ja vulgaaria missään elokuvassa, varmaankaan eritoten komedissa. Mutta näinä juutalaisina-aikoina on tuokin jo lähinnä vähäpätöistä saastaa.
- ja koska juutalaiset ovat neuroottisia sekopäitä, he eivät osaa eivätkä voi, olla puuttumatta isäntämaansa asioihin, poliittisesti ja kulttuurisesti, ja koska ovat partikularistinen rotu, kuten Anglo-Saxitkin, he vetävät aina tavalla tai toisella kotiinpäin, eivätkä pyytele anteeksi eivät koskaan, ikinä kiitä, mistään, yhtään. Päinvastoin he vaativat kuulemma vain lisää, jos heitä erehtyy auttamaan. Se johtuu siitä, että juutalaiset eivät ikinä tee itse mitään, itsensä eteen tai muutenkaan vaan odottavat kaikkien muiden pitävän "huolta" itsestään ja katsovat ansaitsevansa kaiken mitä saavat, sekä hyvässä, että pahassa. Case in point ; toinen maailmansota. Kuten Solari kirjoitti, Hitler ilmoitti juutalaisille ja kaikille muillekkin, noin kymmenen (10) vuotta etukäteen, vankilasta käsin, mitä hän tekisi jos vapautuisi ja saisi valtaa. Ja niinhä siinä kävi, mutta miten reagoi juutalaiset ? mitä he tekivät itse itsensä eteen ?!. Vastaus on, että ei tasan yhtään mitään !. Vaan pönöttivät siinä tumput suorina kuin jäätynyt koira isäntänsä edessä, odottaen, että joku muu, olkoon vaikka Hitler, pitäisi heistä ja heidän asioistaan huolta, heidän puolestaan. Ja sitten he pääsivät taas jälkeenpäin tekemään sitä mitä he kaikkein mieluiten  tekevät, eli valittamaan. Valittamaan, ja vielä kerran valittamaan.

Ja koska juutalainen on tähänmennessä tullut jo jokseenkin kykeneväksi satusedäksi ja manipuloijaksi, aiheuttaa heidän läsnäolonsa kaikenlaista vaivaa valkeille, jotka on jo muutenkin, ihan luonnostaan, toistensa kurkuissa kiinni, kun juutalainen usuttaa heidät mitä moninaisimmilla HuuHaaillaan toistensa kimppuun, ja lyö kiilaa heidän yhteisönsä jäsenten välille. Toki kuten sanotaan ; "se ei ole tyhmä joka pyytää, vaan se joka maksaa". Mutta se voi olla siltikin Alhainen joka pyytää.
Ja on todettava, että (ja tämä johtuu ihan jo siitä, että he todellakin ovat oma, erillinen rotunsa) kuten Hans Landa sanoi Tarantinon elokuvassa "Inglourious Basterds" ; "heissä on vain jotain, ...jotain mitä et voi sietää. Vihaat heitä vaikket osaa sanoa tarkalleen miksi".
Niinhän se on, vaikka se on meille valkeille vähän nihkeää myöntää nyttemmin 30-40-luvun.

Itse sanon kuitenkin, että kaikkein suurin ongelma Juutalaiset lienevät Anglo-Saxoneille tai Anglo-Sfäärille. Heidän kohtalonsa ja asiansa ja johonkin pieneen extenttiin jopa genetiikkansakkin, ovat jo kietoutuneet yhteen kuin käärmeet ja korkkiruuvit umpisolmuun,niin  että sitä on vaikeahkoa lähteä tyhjentävästi purkamaan ihan yhdessä illassa. Mutta kuten muistaakseni Ludovici sanoi, juutalaiset ovat Angloille jo siksikin niin suuri ongelma, että he molemmat ovat periaatteessa sama paska eri säkissä, molemmat pelaavat samaa alhaista, itsekästä, ahnetta ja totaalisen materialistista kaupallisuuden peliä. Mutta Ludovicin mukaan juutalaiset ovat jopa parempia siinä kuin Anglot sillä ovat ryvettyneet siinä niin paljon kauemmin, pitkin muinaisen Orientin nevadoja, silloin kun Virallisen Histoorian mukaan Anglot vielä söivät lantaa ja polttivat kaikki älykkäät ja kauniit yksilöt roviolla.

Minä itse kuvaan asiaa niin, että Anglot könytessään ja tutkimusmatkaillessaan ja metsästellessään & keräillessään ja ihan muina miehinä muiden yli kävellessään, onnistuivat metsästämään-keräilemään itselleen ihka uudenlaisen vihollisen, vihollisen mitä eivät täysin ymmärtäneet, kuten Bätmän Jokeria, eivätkä ole vielä tähän päiväänkään mennessä pystyneet vastaamaan tyhjentävästi siihen visaiseen kysymykseen, että ; mikä helvetin vittu noihin oikein tehoaa !??!!. Anglot eivät ole repertuaaristaan, arsenaalistaan, vieläkään löytäneet sitä "lopullista ratkaisua" tai mitään merkittävän toimivaa tapaa tulla tämän idän-vitsauksen kanssa sulavasti toimeen. Se johtunee siitä, ettei sellaista ole !!. Ne ovat umpisekopäinen rotu, seinähullua laumaa, johon niiden perhanan Roomalaisten ei olisi ikinä pitänyt mennä puuttumaan !.
Olisivat vain antannet tämän kusihullun parven käyskennellä pitkin erämaata ja muurejaan, ottamatta kantaa heidän olemiseensa. He ikäänkuin sohaisivat mehiläispesään tai avasivat Pandoran-lippaan ja nyt se kaikki on levinnyt kulovalkean tavoin meidän kaikkien päälle. Paitsi tietenkin Aasia vinkuinkkarien, koska ovat valkoista resiliantimpia juutalaisten strategioille ja paljon vähemmän tunteellisia hempeitä Enkelimäisiä höynäytettäviä.
Kuten Solari sanoi ; "juutalaisia on mahdotonta ymmärtää tai analysoida, siksi he itsekkin ovat aina analyysissa, tai analysoivat tai heitä analysoidaan. He uhmaavat analyysia..".

Juutalaiset ovat vain yksinkertaisesti, hemmetin hankala rotu, todella uniikin omituinen rottalauma, jota valkoiset eivät osaa vieläkää käsitellä, eivätkä kunnolla edes käsittää. Ehkä jo siksikin, että juutalaiset ovat strategialtaan ja olemukseltaan kuin naisia ja kuten Oscar Wilde sanoi naisten tyranniasta miesten yli ..." se on heikkojen tyranniaa vahvojen yli, se on ainoa tyrannia mikä kestää".

Juutalaiset ovat summa summaarum ; raskas taakka, kenelletahansa joka sen kannettavakseen ottaa, kantaa. Luonnon omia loisia, mutta toisin kuin suurin osa muista loisista, juutalaiset pyrkivät pitämään nimenomaan suht paljon meteliä itsestään ja pitämään itsensä erillisenä ja näkyvänä osana maailman menoa, se on kai niiden mielestä ovela ja hyvä taktiikka, mutta toisaalta ....onhan se niitä hyödyttänyt jo n.6000 vuotta. Joten kai siinä jotain toimivaa on !. Ne ovat kaikkea sitä, mistä niitä on iänkaiken syytetty, ahneita, julmia, kostonhimoisia, sekopäisiä, alhaisia, vulgaareja, hävyttömiä, ilkeitä, rumia, vastenmielisiä, rahanahneita ja materialisteja, perverssejä yms. Muiden piirteitä hyväksikäyttäviä luihuja, jotka on usein yritetty hätistää (yhteensä noin 200 maasta!!) lopullisesti, mutta .."ne palaavat aina mattosäkkeineen".


Juutalaiset ovat siis erillinen ja pahansuopa rotu / voima, joka ei välitä tietenkään muiden kuin omiensa kohtalosta tuon taivaallista, ja joka on nyt ensi-sijaisesti lyöttäytynyt Valkoisen rodun taakaksi ja loputtomaksi vaivaksi.

Tämän pidempää vuorisaarnaa en jaksa juur tähän hätään raapustaa, mutta ottakaa nyt tuosta osuudesta sitten jo jotain opiksi.
Jos jaksan ja viitsin, palaan aiheeseen myöhempänä ajankohtana.

4 kommenttia:

 1. Jos tämä kirjoitus ei tihku briljanssia niin ei sitten mikään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Upeaa, mahtavaa !. En osaa täysin sanoa, onko tuo sarkasmia vai ei, mutta kiitos kuitenkin !

   Poista
 2. Ei se ollut. Lähestymistapa aiheeseen hyökkää siinä määrin puun takaa, tunnusti mitä ideologiaa hyvänsä, että se saa ajattelemaan. Jos kohta sitä ei kokonaisuudessaan tieteelliseksi tutkielmaksi ole tarkoitettukaan, niin kyllä siitä itua löytää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai sii, ai sii. Tänk juu tänk juu. Kyllähän siinä onkin ituja vaikka lampaat söis, ja lopunkaiken tuo on vielä sangen lyhyt versio asioista. Vaatisi miltei kokonaisen kirjan jankuttaa kaikki perinpohjin.

   Poista