sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

Äksfails - Tappelu tulevasuuesta

TV:stä tuli tuo Wanha-kunnon X-Files Fight The Future -leffakin. On sanottava, että se oli yllättävänkin hyvä, varsinkin kun ei ole nähnyt vuosikausiin. Dukofnin Daaviddikin on aika khuuli juutalaiseksi, kaiketi khuulein jutku mitä on.
Yksi juttu joka pisti silmään, paitsi elokuvan nykysilmin katsottuna Liitu-kautiset erikoistehosteet, oli se mitä olin jo miltei unohtanut ; miltä näyttää oikeat, valkoisten aikuisten vaatteet !. Hätkähdyttävää !. Kun ei ole vuosiin nähnyt elokuvissa muuta kuin Pillifarkkuja ja Converseja 35-kiloisilla Hipster"miehillä", ja kaikenlaisia moderneja ihoakin kireämpiä pukuja yms. niin kestää hetken tottua näkemään taas ns "oikeita vaatteita" !. Tosin nykypuvutkin on aika helkkarin khuul, mutta silti niissä vanhemmissa on sitä jotain, kai ne oli realistisempia kuin nämä modernit "pillifarkku-puvut".
On mainittava vielä, että tämä leffa on ihmeen hyvä ottaen huomioon miten surkeaa paskaa yleisestiottaen on kaikki mikä perustuu johonkin muuhun ; kuten pelit==>elokuvaksi tai toisinpäin, tai elokuva==>TV-sarjaksi tai toisinpäin jne. Tällaisissa tapauksissa sitä tuppaa olettamaan, että sieltä on tulossa taas luukullinen sontaa, mutta ei ! ihan hyvähän tuo on, ei sitä kiistääkkään oikein voi. Ja on lähes sykähdyttävää ylipäätään nähdä taas joitain vanhoja tuttuja kasvoja ja asioita, esineitä ja oliota. Kaunista ysäriä summa summaarum.

"Mulder! katso mystisesti ulos kuvasta, äläkä käy kohti kameraa. Näytä coolilta, älä nuijalta."


(Katsokaa noita kledjuja!! Hallelujaah!Oh ma gawd!.)

                                                                                                  Pisteet ****

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti