keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Taaimmaisista Pajuista....

                                                                 http://www.iltalehti.fi/uutiset/2013073117312723_uu.shtml

Uskomatonta !. Kehtaavat saatana, Ryssät, kaikista maailman olennoista, haukkua meidän sekalaista serpaa ´takapajuiseksi´ !. Se on jo aika läkähdyttävä juttu, että he myöskin pitävät meitä ilmeisesti juntteina. Itse sanoisin niin, että jos jopa Ryssät haukkuu sinua juntiksi, niin ehkä siinä on sekä todella jotain perää, että aika vahva kannustin tehdä muutos parempaan & ...sivistyneempään tai miten sitä nyt kukin kuvaakaan.

Mutta tämä on ylimalkaan hyvin hyvin ...sanotaanko, että ´epäilyttävä´ tai vähän sellainen uhmaava -juttu tämä Mongoolien punkeminen tänne meidän sekalaisille apajille ja se kuinka kavalieeristi Suomalantilaiset siihen näyttäisivät tuudittautuvan. Olen tarkoittanut jo aiemminkin purnata siitä, että YLE:llä on jopa Ryssille omat uutiset tai mikä se YLE-Novosti sitten onkaan, sen lisäksi on ehdotettu Ruotsinkielen korvaamista Venäjällä, rakennetaan lähinnä pelkkiä Rikkaita Ryssiä varten ostoskeskuksia pitkin pitäjää ja peltoja, hyysätään ja ollaan mielin kielin sen kun keretään. Myydään tonttimaita yksipuolisesti ja vielä käsittääkseni sangen strategisesti aroista paikoista, ja Ryssät kaikenkukkuraksi vielä testailevat tämäntästä tavanmukaisesti ja habituaalisesti Suomen ilmatilaa / muita sekalaisia rajoja tai rajavyöhykkeitä. Heitä myös näkee ja kuulee yhä enenevissä määrin täällä kaduilla ja kujilla ja yhä useammin on erilaisissa asiyhteyksissä myös Venäjänkielinen tekstitys. Ikäänkuin Suomi ja Venäjä olisivat jotenkin "huomaamattomasti" lomittautumassa & limittäytymässä päällekkäin ja sisäkkäin, kuin Ryssän-tunkio hiljalleen ja eteerisen kepeästi lipuisi hiljaa yllemme kuin Independence Dayn valtavat muukalais-alukset Noo Yawkin taivaalle.

Suomesta on tulossa hiljalleen kuin jokin Ryssäin vasalli tai suorastaan palvelija, toki onhan se kai sitten niin merkittävä kauppakamraatti Suomelle, että sitä on sopivaistakin vähän nuoleskella ja paijata. Kunhan muistaa aina sen, siellä kaiken alla lymyilevän, luonteen.
En malta olla mainitsematta, että esimerkiksi Levi on tarkoitettu nähdäkseni lähes yksinomaan Rikkaille Ryssille, eikä siellä mikään pers´aukinen PerusSuomiJuntti paljoa keikaroi, hädin tuskin syö muuta kuin S-marketista banaania ja makarooniloodaa. Komea paikka se on kyllä, siellä kerran kauan sitten käyneenä totean. En tiedä miksikä se on nykyjään muuttunut, mutta oli jo silloin kyllä ihan, sellainen "ilo silmälle". Se on vähän kuin meidän Härmäläisten oma "Aspen", jonka muistanette Nuijasta & Tosinuijasta, harmi vain, että tämä Aspenimme alkaa olla suht exklusiivinen ökyjen täyttämä kupla, niinkuin paljolti kohta koko maa, alkaen tietysti Stadista.

Mutta kuitenkin ; summa summaarum, ...älkää helvetissä tiputtako ihan kaikkia suojauksianne ja heittäytykö rähmällenne kun Ryssän näätte, ja Ryssät itse, ...älkää helvetissä kutsuko meidän tuotteitamme paskaksi !.

Sillä jos missä on bjashkaa, niin Wenäjällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti