maanantai 8. heinäkuuta 2013

Kimi MARSsii(n)

Kimi Räikkönen ja juuri saamansa "Kuukauden kahelein kissa" -palkinto.


Sen verran uutta tietoa Kimistä on saatavilla, että hän on kunnossa, mutta ymmärrettävästi todella vihainen, Vihainen kuin Lintu. Hän on jo ollut yhteydessä lennonvalvontaan jonka sijaintia ei kerrota julkisuuteen, ja jo jonkin verran päässyt Kimittämään omia näkemyksiään mm, kyseisestä matkasta ja tästä uudemmasta matkahankkeesta.  Eli tarkoitus olisi samalla kun hän on jo maatakiertävällä radalla, sysätä hänet yhä kauemmas ulkoavaruuteen ja mahdollisesti käyttää tilaisuus hyväksi Marssin kartoitukseen.
"Hänhän tykkää kulkea lujaa ja olla hiljaa,tämä matka on häntä varten....kuin luotu häntä varten!" sanoo tallikaverinsa ja ystävänsä Vettel Vatipáá.

"Hyvähän se olisi, työntää kuumakalle kylmään maisemaan, kuten esim juuri Marssiin" sanoo tallin mekaanikko Asva Rapina, samalla kun hitsaa eukkonsa proteesisäärtä paikalleen.

Kimin on tämänhetkisten tietojemme mukaan määrä pysytellä avaruuden tummassa syleilyssä ainakin vielä viikko tai "määrittelemätön aika", virallisen tiedon mukaan. Laskeutumispaikaksi on alustavasti kaavailtu mm, Mauna Loa-tulivuoren kraateria tai Espoon Leppävaaraa, mutta mitään ei ole vielä varmistettu.

Pysymme kuulolla ja raportoimme lisätiedot mahd.pian.

P.s mikä vittu teitä Leppävaaralaisia oikein vaivaa, saatana !?. Bladerunnerin khuulia ympäristöä ja mitään muuta kuin rikoksia ja pahuutta ei sieltä ikinä, koskaan -sikiä. Haistakaa pitkä paska. T: Toimitus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti