sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

Kimi kiertää rataa....


...Saamiemme tietojen mukaan Kimiin ja hänen yninäänsä, saamattomaan muminaansa, oli vihdoin kyllästytty Italiassa (Imolassa mahd.) ja toimiin päätettiin ryhtyä viipymättä. Entisen tallikaverin ja Kommunisti"Toverin" Anttoonio Raiskaaján mukaan Kimin ulosanti oli kuin mahaanpotkaistun mykän säälittävää myhinää, kuin "..hän olisi jatkuvasti pelännyt, että jos puhuu, pärähtää hänen alapäästään karkuun märkä "varpusparvi"...".

Kimi on totisesti lähetetty suht. matalalle, muttemme voi paljastaa kuinka matalalle tarkalleenottaen, -kiertoradalle jossa hänen on määrä sekä lepuuttaa hermojaan, että telakoitua Venäläiseen avaruusromuun (asemaan) myöhemmin ensiviikolla, kertoo Esteban Pashkakasá Kimin virallinen valeht... Kimin tiedotuspäällikkö.
Kimi on tiettävästi ensimmäinen avaruusmatkaan lähetetty F1-kisaaja, tosin lähellä oli, ettei Kekekin saanut kenkää ja pitkää matkaa osakseen, sillä olihan hänellä mitä moukkamaisimmat viikset, jotka herättivät laajalti pahennusta.

Matkaansa hän sai mm. pähkinöitä, Coca Colaa, Helmitaulun ja vararenkaat sanoo Esteban. Ajattelimme ensin laittaa mukaan myös hänen uskollisen koiransa "matti-alangon", mutta sitten päätimme jättää sen tilanpuutteen vuoksi pois laskuista (ja nousuista huom!).

"Suutuspäissään tätä ratkaisua ei kuitenkaan ole tehty", vakuuttaa / pihisee, huolettavan lihava Tallipäällikkö Bernard "Láhisevápiski" Vararéngas. Teko on ollut jo pitkään siis suunnitteilla ja täysin harkittu, mutta mitä parhaimmin tarkoitusperin, in bona fide.

Kysyimme oliko Kimi itse mitä mieltä, saati edes tietoinen tästä suunnitelmasta, Bernardilta, johon hän vastaa aikansa myhäiltyään, että : "...ei sinänsä. Hänet haettiin hänen ollessaan nukkumassa (erään radan varressa, perunasäkkikankaisessa pussissa) ja heivattiin viipymättä aluksen (vartavasten suunnitellun) rahtiluukusta sisään". "Kimi ei ilmeisesti suunnitelmasta tykännyt, sillä hänen onnistui purra yhtä miestämme kyynärvarteen, joka sittemmin on tulehtunut, ja hän rähisi ja paukkui kuin vesikauhuisen koiran ja sähikäisen sekoitus" lisää Vararéngas.

Kimin tämänhetkisestä voinnista tai sijainnista ei ole tarkkaa tietoa, mutta hänen pitäisi ainakin vilahtaa tai jopa hetken näkyä, jossain Veenuksen ja Alfa Centaurin välimaastossa, ilta 8-9 maissa, Sunnuntaina. Molemmilla pallonpuoliskoilla hänen on tarkoitus kiertää jossain vaiheessa, mutta näkyvyys rippuu myös toki sääolosuhteista ja siitä onko hän vielä radalla vai rysähtänyt jo Réngasvalliin.

Jäämme tarkkailemaan sekä taivasta, että tilannetta.
...lähetys Kapteenin Blogista. Päättyy. Tähän.
~Fin~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti