torstai 11. heinäkuuta 2013

Bad news everyone !

Gud nyys evrione !

Haliwuud on vajonnut alemmas kuin vuosiin !!.

http://www.empireonline.com/news/story.asp?NID=38045

Yksi typerimmistä ideoistaan hämmentävän pitkään aikaan. Näin sitä pitää !! näin sitä pitää !.
Kun itse on visioton ja lahjaton kuin Suomalainen Poliitikon Nahjus, niin sitten vain käydään Etelä-koreassa varkaiss....siis lainailemass..tai siis inspiroitumassa, niin Inspiroitumassa !.

Mikä järjen hiven on ensinkään puuttua moiseen omintakeiseen merkkitekeleeseen, jonka suuri osa ihmisistä on jo nähnyt ! ja josta on hyvin paha pistää enää paremmaksikaan !?. J kun tuo aito ja originaali on olemassa eikä tuo vanhempi, niin herää taas kerran kysymys, että mitä itua tässäkin Rii-Meikissä on. Myönnettäköön, eetä Josh Brolin sopii kyllä näämmä aika hyvin tuohon rooliin ja tuo "Oldboy" teksti on kyllä ihan khuulin-näköinen, mutta siihen se sitten kai jääkin. Ja ovat antaneet vielä kaiken kukkuraksi tämänkin, sen yhdentekevän neekerinplantun ohjattavaksi eli Spaik Liin, joka ei ole ollut paskan väärti sitten.... varmaankaan syntymänsä !.
Yhtä tyhjää on kohkaus Spikestä kuin Stänli Kubrikista tai siitä helvetin J.JAabrahammista, kaikki on joko nekruja tai jutkuja ja täysin ja totaalisen lahjakkuudesta tyhjiä ja mitättömiä. Ja tämä projekti tuo taas mieleen sen ikuisen muuttumattoman pyhän / epäpyhän -totuuden, että Juutalaisten ainoa kulttuurin muoto on Plagiointi. He ovat pelkkiä kopioijia ja plagiaristeja ja huijareita ja matkioita, ei yhtäkään omaa ideaa, ei mitään lahjoja, eikä mitään merkillepantavaa, kauneutta älä ikinä edes ajattele samaan aikaan kuin juutalaisia, itseasiassa älä edes samalla päällä, millä olet joskus ajatellut sanan "jutku" tai "juutalainen" tai "Heimo" jne.

Hävetkää siellä Ka-Lee-Foonyassa, siellä Haa-lee-wuudissa. (Arskan aaksentilla).

Sanon samalla, että jos olet jostain syystä jättänyt näkemättä tuo alkuperäisen "Oldboy"n niin se on ehkä syytä nähdä. Hyvin omintakeinen ja mieleenpainuva filkka, ja eräänlainen elokuvan mestariteos se on. Joten siksi se pitää myöskin Haliwuudin omia.
Samalla myös hyvin hyvin vastenmielinen ja umpikiero leffa, ei mikään kokoperheen-hyvänmielen-elokuva. Pikemminkin kuin katselisi koko perheen ja parin tuttava perheen kanssa "snuff"-filmiä jossa teurastetaan anoppi ja nussitaan perheen tytärtä, joka jäi  _jostain syystä_  pois tästä elokuva illasta.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti