maanantai 8. heinäkuuta 2013

Tihkuvat Tiikerit

Ja taas ovat olleet, Sumatran(kin) apinat vauhdissa !.


Tässä Tiikeriraukka on jo läkähtynyt "Metsän tanssista" joten miehet joutuivat kantamaan sen takaisin viidakkoon.


Sumatralla on jo vuosia liikkunut, paikallisia kuumottanut Tiikeri. Sen kerrotaan äityneen välillä niin kuumaksi, ettei siitä voi valitettavasti tässä kirjoittaa, mutta tietolähteemme vakuuttaa, että "kyllä, kyllä se kokolailla kuuma oli".
Lopulta kuten näette ylläolevasta kuvasta, oli Tiikeri tapettava, sillä se kiihotti Mäbäämbäämkää-kylän asukkaita liikaa, kylän miehet eivät voineet / saattaneet olla nussimatta sitä, usein hiipien salaa yön turvin läheiseen viidakkoon suorittamaan syntisen (mutta paikallisesti normaalin) tekonsa.
Lopulta asiaan oli puututtava, kun kylän töistäkään ei tullut mitään miesten joko pannessa Tiikeriä muilta "salassa" tai sitten työssäollessaan haaveillessaan siitä.


Monia keinoja on yritetty, joilla suitsia paikallisten haluja Tiikereitä kohtaan, mutta tuloksetta. Miehiä on mm. läimäytelty lankulla kiveksille ja muutamille on annettu sähköshokkeja sähköaidan keinoin, on ollut jopa puhetta, että heitä olisi yritetty saada köyrimään paikallisia naaraita, mutta yhtä kaikki ; mikään ei auttanut.
"Sellaisia nämä lättäotta mälkättimet ovat" sanoo saarella jo vuosia Murjaaneja orjuuttanut John Cracker, Amerikkalainen ´ex-pat´, "nussivat mitä vain ja varastelevat sen kun kerkeävät".

WHO ja Greenpeace yhdessä ovat jo suunnitelleet mm, koko saaren asukkaiden sterilisaatiota, ratkaisuksi tähän ongelmaan ja puhetta on ollut myös ns. "lopullisesta suunnitelmasta" mahdollisesti Fissiopommilla, mutta päätöksiä ei ole vielä tehty tietojemme mukaan.
"Laitetaan vaan, luiskaottaa matalaksi sanon minä!" John sanoo vielä pirullinen virne parkkiintuneella naamallaan. Jos suunnitelma toteutuu sen voi katsoa livenä esim Maikkarin-netissä ja YLE-Areenassa, kun laitetaan Napalmia niskaan näille ruskeankeltaisille kyömyniskoille ja Valkyyrioiden Ratsastus soimaan taustalle.

Lisää tietoa, sikäli kun sitä tulee...
..jos sitä tulee...
~over´n´out~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti