keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

Valkean vauvan teloitus

           http://www.disclose.tv/action/viewvideo/145799/Black_Teens_Murder_White_Baby_For_The_Fun_Of_It_In_Georgia/

Siinä on sitten taas tätä. Eli pari nuorta nekrua ampui Valkoisen vauvan, teloitustyylillä ihan naaman edestä / "teloitus-etäisyydeltä". Ja lähinnä vain huvikseen, ja äitiä ampuivat jalkaan. Rakastakaamme neekereitä kuten rakastamme lähimmäistämme, eikös se Kommunismi-Leninismi-Sopulismi-Kollektivismi-Marxisti-Raamattu suurinpiirtein näin sano ?!.

Kuten tuossa sanottaan, teki vauvasta uhrin, "ihonväri". Eli taaaaaas yksi näitä loputtomia "yksittäistapauksia" -valkoistenvastaista Rasismia. Eikä missään näy eikä liiemmin kuulu mitään meteliä Mediassa tai missään, mutta kun se yks vitun neekeri-gangsteri-nuorukainen kuoli siellä Jenkkilässä niin jo on perkele!!. Neekerit mylvii taas kaduilla ja kujilla ja aiheuttaa loputonta hävitystä ja mellakoi sen kun kerkee."Description:
Young black thugs shoot white baby in the face at point blank range. Brunswick, GA has been rocked by the unprovoked hate crime murder of a 13 month old baby. The baby was shot right in front of it's mother by two black teenage thugs. The shooter is believed to be between the ages of 13 and 15. His accomplice was even younger. The mother was also shot in the leg. Skin color made victims a target...Brunswick, GA is about 60% black. The area where the murder took place is overwhelmingly black. The 2010 census shows the area to be 13% white and 73% black.The media absolutely refuses to call it a "hate crime." CNN called it a "robbery attempt." NBC National News made their leading online story about how a white male is a suspect in killing another white male. The suspect is called a "white supremacist" because he is an ex-con and belongs to a white prison gang. NBC even enlisted the notorious fraudsters at SPLC to comment on how white prison gangs are a major threat to public safety. Think NBC National News would report that the unprovoked execution style murder of a white baby in a black neighborhood is a "hate crime?"Update: Two suspects have been arrested. They are ages 17 and 14.


Read more: http://www.disclose.tv/action/viewvideo/145799/Black_Teens_Murder_White_Baby_For_The_Fun_Of_It_In_Georgia/#ixzz2ZHpQfe3r "


Tässä on tuo videon kuvaus, tuolta sivulta. Katsokaa jo noita lukuja, kuinka tummaa on naapurusto, se on suoraan väkivaltarikoksiin ja yleiseen kaaokseen yms, korreloiva / verrannollinen. Kuten te kaikki hyvin tiedätte !.

Valehtelevat paskat. Hävetkää !.


Sitten tulee vastaan taas näitä uutisia ; http://www.iltalehti.fi/uutiset/2013071617269633_uu.shtml
tuo saatanan lehmä on mennyt piilottaan jotain mutiaisia, tai anteeksi ; tämä Pyhimys on mennyt piilottamaan jotain mutiaisia, joita uhkaisi muutoin Maastakarkoitus !. Kuulostaapa ihanalta nykykorviini ; Maastakarkoitus !. Aijaijai kaunista. Osaatteko lapset sanoa maastakarkoitus ?!! se on kaunis sana nykyjään se.

Vastenmielinen typerä ämmä ja kuvottava, ja tuo esiin taas tämän yhden ikuisen syyn sille miksi naista ei pidä ikinä. koskaan. päästää minkäänlaiseen valtaan ja varsinkaan kokonaisen maan päälle kiekumaan. Naaras seuraa kuten muutkin apinat, lähinnä vaistojaan ja viettejään ja ailahtelevia tuntemuksiaan ja yleistä ämmälauman mielipidettä, eikä ikinä mitään universaalia ikuista muuttumatonta pyhää totuutta, tai edes jonkinlaista loogista järkeä.

Vittu, että etoo tällaiset kommarilehmät ja hippiäisämmät ja muut 60-70-lukujen kuonat !. Eli tämän akan oma "moraali" ajaa nyt kaiken muun edelle ja yli, ...eli se on nyt sitten niin, että se saatte saatanan juntit seurata tämän Anna Kontulan oikkuja ja ailahteluita, eikä niitä paljoo kyseenalaisteta tai tulee Siniset Sedät paukuttaan ovia ja ikkunoita !.

Tässä vielä lisää tätä ihanaa, neekereiden autuutta ja mahtavuutta ja käytöstapoja ja kaikkea sitä ihanaa ja khuulia mitä nämä moniosaaja-kultamuna-ihmiset mukanaan tuovat, sieltä viidakosta.

http://www.liveleak.com/view?i=3d8_1373935077

Eiks o ihanaa ?!. Vai mitä ?.
Miten helvetissä meidän esi-isämme oikein tulivat toimeen saatana omassa, 100% valkoisessa maassa, jossa oli lähinnä potentiaa ja tyhjää tilaa ja luontoa ja sensellaista, muttei tätä ??!. Siis miten te saatoitte elää pimennossa, miten te ette nähneet tätä mustaa-valoa, kuinka julkesittekaan elellä niin Rasistisen Juntisti ?!.
...ihan vain tiedoksenne...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti