lauantai 13. heinäkuuta 2013

Kimin Tähtireisu osa.4
Ja nyt on luvassa uusimmat, ajantasaiset tiedot Kimi Räikkösen avaruus seikkailusta.

Ensinnäkin, kuten kuvasta näette, on kimi siirtynyt varsinaisen aluksensa sisältä / päämääräisistä asuintiloista ns, pelastuskapseliin / tarkkailupalloon, joka hinautuu aluksen perässä.  Hän on myös, ymmärettävästi, luisinut lievään psykoosiin ja on alkanut oirehtia muutoinkin. Kimille on jo myös kasvanut ns "risuparta" ja hän on ilmeisesti saanut jonkinlaisen ihottuman tai "Avaruusrokon". Hän on jo ehtinyt harjaannuttaa ääntään ja opiskellut jokseenkin ahkaraan, itseilmaisua ja puhetaitoa. Hänellä on kuulemamme mukaan mukanaan myös sivistyssanakirja, josta hän onkin poiminut uusia sanoja ja lauseita sanavarastoonsa tai sivistyneesti ilmaistuna, "vokabulääriinsä".

Hän on kuitenkin, kaikesta ´edistyksestä´ huolimatta, edelleen sekä raivoissaan tästä "alhaisesta tempusta" kuten hän oli sitä kuvannut, että on myös antanut lennonjohdon ja tallinsa yms, ´kuulla kunniansa´ ja "oikein olan takaa". Tyytyväiseksi häntä olisi edelleenkin vaikea luonnehtia, mutta paljon on myös jo parantunut.
Itse aluksen kanssa ei ole ilmennyt mitään merkittäviä ongelmia ja kaikki on sallituissa standardi rajoissa. Ikkunat toki vetävät vähän huuruun, samoin kuin mies itse, mukana olevalla Shampanjalla, mutta se sallittakoon.

On myös mahdollista, että ennen laskeutumistaan hän vielä telakoituisi Kansainvälisen sillipurkin kanssa varusteiden ja muonituksen täydentämiseksi loppuetappia varten, joten voidaan melkein sanoa, että kaikesta kosmisesta sereeniydestä huolimatta ; kiirettä pitää.
Kimin laskeutumispaikaksi on ilmeisesti jo valittu jokin salassa pidettävä kohta avomerta, Atlantilla mitä suurimmalla todennäköisyydellä, mutta siitä lisää jos mahdollista.

Kimi kiertää tietojemme valossa, tällähetkellä Maan yläpuolella noin 820km etäisyydellä tai "korkeudella" ja noin 21 970kmh tuntinopeudella. Joten lähes sama kuin mihin hän on tottunut jo Formularadoilla.

On mainittava myös, että Kimi on tehnyt täysin odottamattoman ja lentosuunnitelmaan kuulumattoman seisahduksen / pysähdyksen, voidaan sanoa, että "varikkopysähdyksen", kuussa. Siitä on saatu myös tämä kuva jonka hän itse on ottanut, matkalle salakuljettamallaan kännykällä, jota hänellä ei pitänyt olla. Mutta komeita on maisemat kyllä.


Tiedossa ei ole onko kyseiset ´keppanat´ Kimin sinne kuljettamia vai onko ne kuuluneet aluksen varustukseen, mutta on lähes mahdotonta, että yöllä yllätetty Kimi olisi niitä voinut itse mitenkään salakuljettaa mukanaan. Kuvassa oleva alus on vielä yksi osa hänen alustaan, joka on ilmeisesti tarkoitettu lyhyille exkursioille ja alukseenpalaamiselle, joka on normaalisti säilössä aluksen mahassa. Kimi on opetellut ilmeisesti itse käyttämään alusta ja osannut siten myös poiketa Kuun kamaralla, mutta koska kaikki on jälleen suunitelmien & aikataulun -mukaista, ei hänen omasta pikku-tripistään ole ollut mitään merkittävää haittaa.
Hän oli myös löytänyt kuvassanäkyvän Avaruuspuvun ihan omatoimisesti, aluksen varastosta, "aika pystyväinen jälli" kuten Anttoonio sanoi häntä lyhyesti haastatelessamme.

...mutta jokatapauksessa..

Palaamme asiaan lisätietojen olessa saatavilla, joten pysykää kuulolla.
Odotamme innolla matkan loppuhuipennusta ja Kimin itsensä mahdollista paluu-haastattelua.
...siihen asti...
..näkemiin..
~Fin~


Lisäys.
Tässä vielä aiemmin ilmestyneet osat, jos et ole lukenut.


http://kapteeninblogi.blogspot.fi/2013/07/kimipeikko-pyrstotahti-osa3.html

http://kapteeninblogi.blogspot.fi/2013/07/voyage-voyage-kimi.html

http://kapteeninblogi.blogspot.fi/2013/07/kimi-kiertaa-rataa.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti