lauantai 13. huhtikuuta 2019

Kypäräpakko POIS

Ei ole MITÄÄN oikeutusta vaatia toisia ihmisiä käyttämään jotakin tiettyä esinettä tai vaatetta tai asustetta, ja näyttämään siinä samalla Ihan VITUN Dorkalta.
Kuten kyttä ja syyttelijät ja muut syntiset paskasäkit / "lakeijat" itse.

Joten KAIKKI kypäräpakot yms on poistuttava ihmisen niskasta VÄLITTÖMÄSTI !

LAKATKAA puuttumasta tällaiseen, saatanan iljettävät raiskarit ja moraalittomat alkeelliset vitun tollot.

-

Tuo on yksi syy miksen ajaisi mielelläni itse esim skootterilla tjns, koska KYTTÄ käy ennenpitkää kimppuun jos ja kun ajaa ilman kypärää. Eikä kuten joku nyhverö tai lapsi tjns muunlainen holhottava, mitä siis Poliisi-Sianpaska kytänkusipää katsoo että ME KAIKKI olemme; holhottavia. Ja täten jotenkin luonnostaan "vajaavaltaisia", kuten vasurit ja kytät ITSE kyllä onkin. SE on ihan totta; joten TAAS projisoidaan. Sellaista heikkotajuiset tekee, ne projisoi. Jatkuvasti ja muuttumatta ja paranematta.

Mutta kuitenkin; teillä ei ole MITÄÄN oikeutta saalistaa ihmisiä siitä että he EIVÄT elä kuten byrokraatit haluaisi ja käskee ja määräilee, te OLETTE ihan ITSE "rikollisia", eikä tämä tästä jankuttamalla ja suuttumalla ja väntelemällä ja kääntelemällä kmiksikään muutu, saatanan kusipäät j paskat.
Te vain TEETTE niin, te OMITTE toisten olentojen KOKO VITUN ELÄMÄN !!! En käsitä miten USKALLATTE, mutta hay; sellaista on kun on tietämätön, sitä tekee kaikenlaista syntistä paskaa ! Ja vieläpä ylpeästi ja aggressiivisesti ja härkäpäisen Tosiuskovaisesti.

MIKSI te teette tällaista ?! Osaatteko edes itse selittää ?!?! MIKSI teille tulee ylipäätään jumalauta siihen jär-kyt-tä-vän pieneen mieleenne että "hei! mä meen tuijottaan tonne kadulle ...miten muut kävelee ja elää ja ON, ja käyn saatana KIMPPUUN jos se ei miellytä!" !??!?! Miten sitä VOI olla tuollaisia epä-tietoisuuksia ?
Mikä vittu teitä oikein vaivaa ?!?!?!

Vitun idiootit.


Kai te tajuatte että pohjimmiltaan kyse on NAISTEN VALLASTA "yhteiskunnassa" ?!
 Ei MIEHELLE tulisi äkkiseltään, ainakaan kenellekkään paskankaan väärtille, MIELEENKÄÄN(!) ylipäänsä, mennä ja vahtia käyttääkö joku jotain vitun hahaha KYPÄRÄÄ!! Rauhantilassa, EI sodassa siis !
Syvällä jossakin louhoksessa se on ymmärrettävää ja ehkä jopa hyödyksi, mutta ei tuossa tutulla kotimaisemien asfaltilla ja kuumana kesäpäivänä. Estäen mm pokien käytön ja näyttäen sikatyhmältä ja ollen valtava painava typerä vitun rantapallon kokoinen idioottimainen molo tuossa pään ympärillä. Ja se PAINO = liike-energiaa ja TAPPAVA, kolarin sattuessa; se naksauttaa paksummankin sikaniskan poikki, kun taasen EI-kypärää ....ei ainakaan katko niskojasi. Muttei tämä ketään KIINNOSTA koska kyse ei ikinä tällä älykääpiöiden määräilijöiden planeetalla ole IKINÄ ===> Itse ASIASTA ===> vaan jonkun kusipään läskin hetero-mursu-uroksen pillunsaannista ja territorioista ja vallasta ja "kasvojen menetyksestä" yms potaskasta. Ei teillä OLE MITÄÄN OIKEUTTA !! TAJUTKAA NYT SAATANA !

Tällä tavoin kytät mm sabotoi skootteri ja mopo kauppiaidenkin saamia tuottoja, sillä jos ihmisiä uhkaillaan "rangaistuksilla" eli puuttumisella toisen olennon vapaaseen elämään ja olemiseen eli rikollisella toiminnalla eli "lailla", ihmiset vain alkaa VÄLTELLÄ kyseistä asiaa, paitsi ne joille se on liian tärkeä joka tapauksessa tai jotka on niin alistuvaisia nyhveröitä ettei vain osaa "penätä oikeuksiaan" tai joiden on jostain syystä lähes pakko jne. Mutta jos tuollaistakin "lakipykälää" eli  Järjestelmän ITSE ITSELLEEN antamaa lupaa puuttua tuostakin(!) syystä minuun ja sinuun ja kehen vain,  EI olisi ....mm...olisin jo kauan sitten kokeillut hommata esim skootterin. Ävek plesiir. Se lienee melko fantastinen suomlannin kesässä !
Katson aina kadehtien niitä apinamaita kuten Thaimaa, missä ajetaan vaikka päällään jos halutaan, ne luultavasti NAURAA kypärille siellä, ja samoin turvavöille ja muille aikuisille vauvoille PAKOTETUILLE naurettaville "turvatoimille" mitä täällä vitun läskipäisten läskipunkero-juntti-idioottien PASKAmailla aina kyttien toimesta niskaan huohottaen pakotellaan ihmisapinoita käyttämään.

KAIKKI tämä johtuu myös vain siitä että "julkisen puolen" eli kommarien, on vain kertakaikkiaan PAKKO päästä säätelemään Toisten Ihmisten Elämää.
Se on alkeellinen ja TOTAALISEN RASITTAVA ja PAHA ja syntinen, idioottimainen  alkeellisen elukan piirre. Ja absoluuttisen mulkkua ja te kaikki TIEDÄTTE tämänkin kyllä.

VAIN(!!)  idiootti / kommari / nainen KEKSII jonkun tekosyyn miksi heillä olisi OIKEUS  pakottaa joku käyttämään jotakin, esim kypärää, tai ehkä kullihäkkiä, tai kellukkeita talvella kävellessään. Tämä johtuu NAISEN typerästä biologiasta ja olemuksesta ja vaistoista, mm "äidinvaistosta", joka tekee naaraasta ikuisen HOLHOAJAN ja niskaanhengittävän tukahduttavan Paholaisen Paskapään. Ja kyttä on viimekädessä nimenomaan NAISTEN armeija kaikkea kaunista ja vapaata ja ylevää ja HAUSKAA ja sen sellaista vastaan.
Ja MIES lähinnä kulkisi prätkällä ja skootterista fillariin ja autoon, kaikilla näillä, joten juuri NIIHIN ===> NAINEN julmana typeränä ilkiönä iskee. Miehen VAPAUDEN kaikkiin mahdollisiin toteutumisyhteyksiin ja metodeihin. Ja symbooleihin.

Tässä asiassa on sellainenkin puoli jota MINÄ en erikseen tulisi ajatelleeksi koska en ole edes kaaaaukaisesti yhtä sieluton ja aivoton tyhmä keskinkertainen kusipäinen känkkäränkkäTOLLO kuten TE, mutta nyt kun aloin lukea taas tuota Ester Vilarin aivan vitun jumalauta yliloistavaa paljastuskirjaa naisten todellisesta Saatanallisesta Alhaisuudesta eli "hyvinkoulutettu aviomies" se taisi olla suomeksi (The Manipulated Male), minulle muistuu tämäkin "pointti" mieleen että, totta tosiaankin; keskiverto hetero(rumilus)pulliainenhan oikein NAUTTII(!!!) ORJUUDESTAAN !!!
Herran tähden !! Tehän olette VIIIIIIELÄKIN äklöttävämpiä kuin minä välistä muistankaan tajuta !! Te siis ette ylipäätään edes PYRI samaan kuin minä, eli VAPAAKSI, ette edes samaan ylimalkaiseen SUUNTAAN !
HAISTAKAA se palvomanne VITTU JA KUOLKAA !! Saatanan Perkeleet  läskipäät pikkupirut.

Ei teillä OLE mitään erioikeutta kävellä muiden yli ja TUHOTA toisten KOKO VITUN ELÄMÄ !!
Itseänne PAREMPIEN vieläpä !!! Mutta mitä pikkusielu ja lapsi siitä ymmärtäisi ?? Vähempi tuhoaa AINA enemmän ja ylemmän. Tyhmien Tyrannia; SE tämä elämä ON. Ei mikään muu.
Ja se on myös "Poliisi" pähkinänkuoressa; Typerien Tyranniaa.

Tehän nimenomaan KARTATTE vapautta !!! Herran tähden !! Miksen minä ikinä MUISTA tätä !! Hahaa...aaaa.. HUUUOOOH... AINA minä saarnaan ja ajattelen että ehkä ne ei vain nyt jostain kumman syystä KÄSITÄ...ehkä minä en tee asioita tarpeeksi selväksi tjns ?!... Kuten Ester siinä kirjassaan kuvaa heteromiesten epätoivoisen aivottomia typeriä noloja yrityksiä "ymmärtää naista" ja kuinka totaalisen metsään ne aina menee, vaikka tarkoittavat HYVÄÄ, sillä heteromies EI YMMÄRRÄ naarasta. Minulla on sama sokea piste TEIDÄN kanssanne ! Sillä minä oletan tätä lukevan yleensä lähinnä toisten MIESTEN ja poikien yms; minä vain OLETAN että me haluamme suurinpiirtein samaa ja samoja asioita ja että te OIKEASTI haluatte mitä milloinkin nyt satutte sölköttämään haluavanne. Mutta minun tulisi AINA MUISTAA teidän Pirun luonteenne ja petoksellisuutenne, kuten se olisi näemmä pitänyt tajuta jo ala-asteella. Mutta se ei erikseen tullut mieleeni, sillä sitä tuppaa vain olettamaan että kaikki muut ovat aika pitkälti sitä samaa mitä itse on jne, mutta näin EI OLE. Eritoten jos on POIKKEAVA.
Jeesuskin sai tämän huomata ja "tuta". Se(kin) ihan murhattiin, Italiaanojen toimesta ja Juutalaisten tahdosta ja "lain" takia ! YLLÄRIPYLLÄRI!! "LAKI" !!  Tuo juutalaisten / Saatanan nerokkain keksintö IKINÄ.
I k i n ä. 

Se on jumalauta jopa Pirulliseksi PIRULLINEN !!!! Siksi siitä kiinnostuukin ("urana") VAIN ja AINOASTAAN ja eksklusiivisesti vain kaikkein vastenmielisimmät ja alhaisimmat ja kamalimmat "ihmiset" mitä Maa päällään kantaa, sekopäät ja sadistit ja psykopaatit ja yleiskusipäät paskapäät ja kusipäät paskasäkit ja koiranpaskat ja liejurotan syyläiset perseet ja sekalaiset muut ämmämäiset määräilevät hyperkommarit. Helvetin Porukat jos lyhyesti sanotaan.
Lucifer tädin väet.

*

Mutta eniwei, tämä meni nyt jo näin pitkäksi. Piti vain HUOMAUTTAA että; LOPETTAKAA se ihmisten "sakottaminen" eli Toisten Ihmisten Rahojen Ryöstely Valtion Kassaan Milloin Milläkin Vitun Verukkeella, Saatanan kusipäiset syyläiset vitun pöyristyttävän moraalittomat tietämättömät inhottavat kusipäiset Perkeleen Paskasäkit !
Tai "Poliisit" yms, lyhyemmin.

Vittu te olette muuten jumalauta L A P S E L L I S I A !! Ai luoja !! HAHAHahahahaaaaaaaaaaaaaaaa..oi Kristus perkele... MITEN !!?!?!?! MIIIIIIIITEN !?!?!? Voi aikuinen(?) ihmis-mies olla noin vitun totaalinen LAPSI ja naurettava(!!) dorka !?!?!
Miten teille ei annettu lainkaan itsetietoisuutta !??! Mikä siis on TYHMYYDEN an sich, yksi primääri ainesosa, mitä tulee sen reseptiin. Sen puute siis. Itsetietoisuuden.

En tiä, kai te KAIKKI olettekin vain yksinkertaisesti; epäonnistuneita ja epätoivoisia ja onnettomia HOMOJA. Tuo on TODELLA LOOGINEN johtopäätös.
Hankamäkihän tätä voisi "analysoida" jos haluaisi, mutta NYT, juuri nyt, sen ei KANNATA. Sen täytyy nyt näyttää mukiinmenevältä juuri tuon "äänestävän" imbesillimassan kanssa. Ja ohan se toki ...ainakin tähänastista parempaa, suurella marginaalilla. Persut kera Hankiksen ! Se on jo teidän maailmassanne lähes kuin kissa oppisi puhumaan ja löytämään kultaa.
Luonnosta siis.LOPETTAKAA SE SAATANAN TOUHUNNE !!! NYT !


Laitan tähän loppuun vielä asiaan sopivan ja aivan vitun LOISTAVAN biisin !! Kuunnelkaa nykyskidit tämä ===> tämä on jo Oikeaa Musiikkia, ja tulee kestämään ehkä "ikuisesti", eli ihmisapinain loppuun, johon on paljon vähemmän aikaa kuin te oletatte ja luulette. Sille lopulle on annettu tarkka vuosi, jonka minä tiedän. Mutta olkaa huoleti; se ei tule teidän elinaikananne. Mutta PAAAAALJON pikemmin kuin luulette.

Kiitti.
https://www.youtube.com/watch?v=E1vXNrN6BbU


Queen - I Want To Break Free [The Reflex Revision]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti