maanantai 1. huhtikuuta 2019

Velka ja korot yms (Hjallislinkkikin)

https://blogit.iltalehti.fi/hjallis-harkimo/2019/03/31/velkaorjat-pitaa-vapauttaa/

Nii-in.

Noin kai pitäisi jotenkin tehdä..... YYYYYKSI juttu mitä voooooooooooiiiiisi tehdä tietenkin, olisi että olette vain...junou... vähemmän mulkkuja toisillenne ! Ja LAKKAATTE  ===> JUUTALAISEN ja PAHUUTTA edustavan tavan, eli "korot" ihan tasan kokonaan ja ykskantaan ja sölköttämättä ja lopullisesti ja totaalisesti. Ja pyydätte me-le-ko vitun hypernöyrästi anteeksi tähänastisia "törttöilyjänne" kuten niitä niin kiltisti nimitetään, kun on suistettu kokonainen persoona ja ihminen ja elämä an sich, raiteiltaan, ja ehkä pariksi inkarnaatioksi tämänkin jälkeen ja totaalisesti jne.

Teidän kaikkien se SE ONGELMA on että ...te olette suunnattoman tietämättömiä ja pelokkaita ja tyhmiä ja taikauskoisia mutta kuitenkin vailla USKOA siihen millä on mitään vitun VÄLIÄ. Olette kuin Lucifer itse; nurinkurisia.
Ja naiset. Mutta nainenhan ON eräänlainen Paholainen joka keississä.
Muttei toki kaikki ja tahallaan jne. Käyttäkä ny edes VÄHÄN järkeänne.


Eniwei... katsoin mm sekalaisia lainoja ja vippejä ja  JU-MA-LAUTA !! Siis vittu KATTOKAA NY PERKELE !!! E P Ä T O D E L L I S T A !!!!





O_O ?!?!  T Ä H !??!













....aaa.....luinkohan minä nyt oikein !?..Sii.s...siistshihahahahahahahahaaaaa...siis lukeeko tuossa jumalauta että "korko"  VIIS-SATAA prosenttia !?!?!

5 SATAA <==== !??!

Viis-sataa-prosenttia !?!? VIISSATAA ?! 516 % !?!?!


T U O S S A  on se ONGELMA !! Nuo tyypit !! SE että on OLEMASSA niitä vitun nilviäis-"ihmisiä" jotka on ihan pokkana valmiit tekemään toisille noin ^.  Nykyään ne huseeraa vielä jossakin Pankissa tjns "töissä" kalliissa puvussa, mutta tulevaisuudessa ovat toivottavasti yhtä pöllämystyneen-hölmistyneen lamaantuneen tylsämielisen katumattoman näköisinä vankilassa tjns, kuin nykyään perus katutason mutantit. Ja nämä kaikki "poliitikot" ja muut häikäilemättömät vitun luihut seuranaan.
Tuijottamassa "tiilenpäitä" tjn.



Siis ei jumalauta vittu AATELKAA ny perkele tuotakin ! ^
Ei jukolauta vittu ...ei PITÄISI voida olla totta !!! Kuuuuuinka saatanan häpeämätön vitun rotta sitä täytyy olla  saadakseen edes tuollaisen ^ IDEAN ylipäätään !?!?!? Rahastaa toiset kuoliaaksi ja hymyillä itse telkkahaastatteuissa "ilmastonmuutoksesta" ja mistä lie vitun "rahaa nekruille" paskasta ihan kylmän pokkana jauhaessaan. Se on psykopaatin laskelmoivan tyhjämielistä käytöstä ^. TIETÄKÄÄ TÄMÄ !!!! Sitä se ON.
Ja sitä Juutalaiset ja muut Saatanan luihut LEVITTÄÄ ja "promulgoi" ja "propagoi" pitkin meidän  parempien elinalueita ja "kulttuureita" yms. Ja se on oikein TOIMIVA tapa.

Mutta että ompahan jopa "Pankkitoiminnaksi" poikkeavan härskiä ja häpeämätöntä ja ilkeää ja katumuksetonta ja pöyristyttävän MEGA-ahnetta jne. Saatanallista.
Kerrassaan surullisen alhaista materialistista elukan pahuutta ja ahneutta. Toki elukat on kyllä ylempiä kuin tuollaiset, ei ne PAHOJA ole, vain yksinkertaisia ja alkeellisen alhaisia.
Siis elukat.


Mutta kuitenkin. Tässä on yksi MEGLUOKAN juttu mihin   Suomlannin Finuiitti  ei juurikaan ikävä kyllä ikinä ottaudu ja koske, eli niinsanottu "rahaelämä" tai "rahamaailma" tai "liike-elämä" tai "pankkiiritoiminta" ynnä muut sellaiset "toimialat". Joka onkin sopivan suoraviivaisen sisällöltään merkityksetön ja toteava nimitys moiselle toiminnalle. Se on vain ala jolla "toimitaan". Täsmälleen niin. Ihan kuten pyörävarkaudetkin ja raiskaukset yms ovat "toimintaa" siinä missä kaikki muukin.
Hyttysten tappaminen ja metsään virtsaaminen ja peltikatolla löhöily jne. "Toimintaa".



Suomalaiset ei ole VIELÄ heränneet käsittämään mitään. Mm sitä ettei "pankkien" yms TARVITSE olla mitään ULKOPUOLELTA eli SUOMEN ulkopuolelta johdettuja ja tulevia juttuja joiden OVISTA kyllä voi tuulihaalaripukuiset-turvenuijajuntitkin käyskennellä sisään. Kunhan eivät halua RAHAA. Fyysistä - käteistä - ihan siis.. RAHAA ?! Junou ?! ..PANKISTA !! Kuka hullu sitä nyt PANKKIIN menisikään RAHAN takii !? Hei ?! Jou ?

Sitä siis voisi ihan ITSE: PERUSTAA Pankin !! Ja ALKAA "pankkiiriksi" täten !! TAAAAI sitten sitä voi hommata "bittikolikoita" TAAAAI sitten sitä voi alkaa kuten Sysmässä; käyttämään OMAA PAIKALLISTA VALUUTTAA !

Minähän SANOIN teille ja olen jauhanut koko Blogin ajan, kooooooooooooooooooko ajan, sitä mitä Napoleon teille kaikille tietämättömille typerille Perkeleen Pölvästeille VALLASTA jne sanoi !!!
Mitäs se sano !?!?!

Se sano ETTÄ: "valta on vallan vaikutelmassa".

SIINÄ se on. Hieno puku, kalliita autoja, VAKAVIA(!) ilmeitä, tylsänpulskeita puheita ja VAIKUTELMA Virallisesta Vakavuudesta ja siitä että olet sen idiootin joka sinuun Uskoo™  ja sinua kuuntelee ----> puolella. SIINÄ on KOKO. TÄMÄ. Järjestelmä.
Koko.


TE ITSE sen KAAAAAIIIIKEN  "legitimisoitte" tai "oikeutatte"; ihan vain OLEMALLA MUKANA ja menemällä mukana ja sietämällä kaiken ja työskentelemällä kyseisellä Järjestelmälle.
Tässä on asiasta KAIKKI. MUUTA ei OLE.

Ei näin pidä elää !! Ja te tiedätte sen iteskin. Tämä on vain YKSI. Ja VANKILA. Ja KYTTÄ on sinun ykkösvihollisesi, ja ilman kyttää MILLÄÄN Järjestelmän MUULLA osalla ei ole kilin vitunkaan VALTAA ylitsesi ja sinuun ja sinun asioihisi. Siinähän Julistelevat Juhlallisesti ja Ilmoittavat Direktiivistä ja Saattavat Lainvoimaan ja Astuu Voimaan ja mitä näitä Vapaamuurarillisia ULTRAnaurettavia TOTUUDENHALVEKSUNTAA ja Saatanalisuutta uhkuvia ja julkituovia vitun änkyröitä ylimielisiä Paimentolaisten Orjuutusälähdys-kissanpaskoja sitä nyt sitten onkin.
"Täten" ja "siten" on myös hyvin suosittuja "ilmauksia"  "Byrokratian" kielessä. Täten sitä ja toten tätä ja siten tuota ja näinollen jotakin jne jne ad nauseam.

MIKSI ihmiset näin kuitenkin "elää" ja on ?! Lähinnä VAIN SIKSI että "näin tää nyt vaan menee ja näi...?" SIKSI että ===> he ovat vain syntyneet siihen. Kuten nekru nekruksi ja koira koiraksi ja muslimi Jurakautiseksi superbarbaariseksi imbesilliksi jne jne.
Ei siis mistään niiiiiin tietystä syystä sikäli kun siitä voi Tämänpuolisessa tietää.

Mutta jottei tämä nyt veny liian pitkäksi jaaritukseksi, niin päätän tämän tältäerää...TÄHÄN!







LOPETTAKAA tuollaiset vitun Köyhäinkyykytys KOROT !! Vippi voi olla hyvä asia jos se on yhtä koroton ja lisäkuluton kuin on ostaa kännykkä tjns Telialta tai Elisalta tjns. NE osaa tehdä kauppaa kuten KUULUUKIN ja kuten VALKOISET sitä tekisivtä, eli REILUSTI.
EI KORKOJA, minkäänlaisia ja näköisiä, ikinä, YHTÄÄN. Ei selityksiä. EI KORKOJA ei selityksiä ! Siinä on, saatte käyttää; uusi mainoslauseenne.



Te ETTE OLE syntyneet tänne polkeaksenne toinen toisenne maan mutaan ja rikastuaksenne sillä ja muillakin tavoin, ja totellaksenne kusipäistä itse itseään Jumalana pitävää "byrokraattista" vitun LOISTA(!!) *HUUTAEN!!!* - ettekä liioin ylipäätään "rikastuaksenne".


Kuten Buddhakin sanoi, on se todellinen köyhyys "sydämmen köyhyys".
Näin se TOTISESTI on.










Adios.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti