lauantai 20. huhtikuuta 2019

PT-Medialinkki

https://pt-media.org/2019/04/10/video-tunnelmakuvia-invaasiosta/

Tuo itse video todella ON niin raivostuttava ettei sitä kannata katsoa, minäkin katsoin kelaillen ja osin äänettä, noin 5 min ja lopetin. Siinä on tätä kaikkea vain vuolaana virtana, ei uutta sinänsä, ja siinä on sitä mitä minä IINNNHOAN eli "dramatisointia". Hei; jos viesti EI mene ITSENÄÄN sinänsä ja sellaisenaan perille ===> se EI mene perille. Sitä on TURHA dramatisoida ja jankata jne.

Eniwei, laitan tuon ^  tänne lähinnä tuon yhden kommentin takia ! SIINÄ !! Siinä joku käsittää asian !!
Minähän olen sanonut teille kaikille jo useaan kertaan että tämä kaikki(!) on RYSSIEN suunnitelmasta kotoisin !! Se kalju tundran koiranpaskamulkkuhan SANOI tämän kaiken jo 1970-luvulla ! Se K E R T O I teille NAIIVEILLE tolloille ihan tasan täsmälleen  MITEN he, ryssät, tulevat TUHOAMAAN  LÄNNEN.

MINULLE ainoa mysteeri asiassa on vain SE miten niin tiedottomia tiedostamattomia ja tyhmiä ja aivottomia ja silmättömiä kusipäitä totuudenkieltäjiä voi olla OLEMASSA; jotka ei vieläkään käsitä. Esim tuota videota ^ muutamankin minuutin katsottuaan.
Siinä on MILJOONIEN  alku"ihmisten" ja muiden Paholaisen apinoiden vuolas virta eurooppaan, ne käyttäytyy jo rajan yli kävellessään(!) kuin raakalaiset villit VOITONJUHLISSA, ne julistaa tuossa että "lapsestasi tulee muslimi! pojastasi tulee muslmi!" jne jne ad NAUSEAM, ja SILTI. SIIIIIIILTI !
S i l t i    ===> on olemassa tämä "suvaitsevaisto" !!!!  SE on kuulkaa aivan yhtä KÄSITTÄMÄTÖNTÄ kuin se on sietämättömän kestämätöntäkin.

Ja toinen kommentoija vai oliko sama, on myös ihan yhtä täydellisesti kohteen yllä ja oikeassa, että SUURIN ongelma on itse asiassa nimenomaan niinsanotut Tavalliset Ihmiset. Ja tämä ongelma on se ihan SAMA ja identtinen ongelma, kuin miksi "itsepuolustus"kouluista yms kun-fuista ja muusta kekkuloinnista ei IKINÄ tule YHTÄKÄÄN pätevää katutaistelijaa tai sellaista joka pystyisi puoltamaan ketään missään olosuhteissa; ne ei snaijaa edes oppituntia numero YKSI !! "Opettajat" saati sitten kultin muut jäsenet. Se AINUT millä on MITÄÄN vitun VÄLIÄ ja sikäli se on jo KOKO OPETUS, an sich, on ====> SINUN on muututtava.
Siinä KAIKKI.

KUKA VAIN "osaa lyödä" tai potkia ja huitoa ja mitä vain; asia on "psykologinen" tai tietoisuuteen liittyvä. EI mihinkään FYYSISEEN.

ONGELMA on ettei juuri kukaan, eritoten NUORET, ole valmiita ja HALUKKAITA ===> muuttumaan.
Samoin nämä "Tolkun / Tavalliset Ihmiset" eivät kykene muuttamaan OMAA psykologiaansa ja mieltään, psyykettään ja maailman-harha-kuvaansa, ja jurnuttavat siinä paikallaan yhtä ja samaa, kirnuten paskaansa alati upottavammaski paskamössöksi, ja Suomea siinä samalla. Ja totuutta yms. Kaikkea tätä.

Mutta  että NYT on NE. HETKET käsillä. Kun MITÄÄN on vielä tehtävissä. Ja jos NYT ei Suomi käänny kohti ===> Oikeaa, ei välttämättä "Poliittisesti Oikealle" mitä ikinä sekin onkaan, niin sitten ONGELMA paisuu aivan häkellyttäviin mittasuhteisiin. Ja toivon itse asiassa Suvaitsevaisille™   ja muulle Vasemmistolle ☭  hyvinkin PITKÄÄ ikää !! Omassa Suomlannissaan ! Hahaaa; Eläkää Pitkään ja Kukoistakaa / Menestykää.
Vaikkeihän paska sikaa toisaalta kyllä HAITTAA...... mutta menköön.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti