maanantai 29. huhtikuuta 2019

Päällekarkaus Kiinassa

https://www.youtube.com/watch?v=h_2FHnYfzBg

Hieno video. Tyylikäs ja UPEA kuvanlaatu ! Wau. Khuul.

Ja mielenkiintoista sinänsä tuo sisältö, ja hyvä VAROITUS !!! Jos jostain syystä menette Kiinan Kommaripaskaläjään joskus.


Tuliko mieleenne eräs toinen maa / kansa / kulttuuri jossa on jäykkä "ei saa menettää lärväänsä" ja vain "suhteilla" on väliä  apinakulttuuri ?!?


Jou, niin minullekin; Suomlannin Pohojoonen Vapaiden-Kommunistien Gynosentrinen Paskala !


Ihan sama juttu, taaskin. Aasialainen kulttuuri / rotupiirre.LISÄYS! Klo 19:21


Tuo toinenkin video tuolta, "onko kaikki kinkkimiehet pelkureita?" on ihan katsottava, vaikkakin liian pitkä.
Mutta siinä on joku paikallinen "antifanttien" kaltainen paskahousuisten paskapäiden porukka kyseessä, jota vituttaa tuon läsnäolo Kiinassa, eli paikallisia ihan kai oikeita Rasisteja tjns. Täsmälleen samoja keinoja käyttävät hiostamiseensa kuin kaikkein "fiksuimmat" vasurit.
Käsittämätöntä että moista porukkaa on olemassa, mutta näin se vaan on.

On uskomatonta miten joku ylipäänsä JAKSAA vatvoa jonkun muun olemista niin ettei osaa keskittyä MIHINKÄÄN muuhun "elämässään" kuin siihen, kuten koulukiusaajan reppanapaska, miten saada se joku TUHOTUKSI. Ikäänkuin SE jotenkin tekisi kyseisestä säälittävästä nuhjuisesta luuskasta jotenkin miellyttävän ja tykätyn ja menestyneen henkilön kuin taikaiskusta.
Hei paskasäkki; sä oot paskasäkki vaikka mitä tekisit !

Eli; vaikka kuuuuuiinka kiukuttelet aivan naurettavan lapsellisesti Pahoista Persuista, se on VAIN tyhmää naurettavaa lapsellista idioottimaista tyhmyyttä eikä siivitä SINUA yhtään mihinkään. Muualle kuin alemmas ja alemmas ja luoja ties mihin lopulta...

Naurettavaa että noita hiertää eritoten se että tuolla on Kiinalainen vaimo ! Hahaaa. Ikäänkuin YKSI  seitsemästätuhannesta miljardista olisi jokin vitun MENETYS tjns !?!?! Vittu KUINKA pieni mieli sitä VOI olla ?!
Saatanan vinosilmät. SIINÄ on teille vasurin reppanat ihan OIKEITA ja ABSOLUUTTISIA bigotteja / rasisteja !! KOKO AASIA ! Abaut itärajasta aina Amerikan länsirannikolle, SE osuus planeetasta.


Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti