tiistai 30. huhtikuuta 2019

Kristizhöösistä vielä.....

https://www.youtube.com/watch?v=Ov6ZqMeT-MM


"Folzfläg" huh ?

Mielenkiintoista. Ja taas tuo sama joku kalju äijä mihin kaaaauan sitten "linkkasin" jossain tekstissä.

Se sanoo SEN mitä te ette näy KUKAAN muu kuin MINÄ, tuo ja lempiblogaajani, eli 3 tyyppiä tälläerää, tajuavan koko planeetalla; ei ole muita VIHOLLISIA kuin "hallitus / valtio". Sodat on VALTIOIDEN välisiä, eli "poliitikoiden" KESKINÄISIÄ, eli EI kansojen ja yksilöiden ja ihmisten, VAIN niiden aivottomien toivottomien sieluttomien tollojen jotka SAMAISTUU hyväksikäyttäjäänsä ja alistavaan viholliseensa eli kyttiin ja "poliitikoihin" ja "lakiin" ja muuhun Satanistiseen orjuutukseen ja paskaan. JA heitä hallinnoivien "päättäjien"  eli ultraröyhkeiden superloisten ja MEGArikollisten, mistä te käytätte nätimpää nimitystä "rötösherrat". Mutta heidän sallitaan kuitenkin ELÄÄ ylipäätään, ja TEHDÄ kaikkea tuota, pysäyttämättä ja loputtomasti jne.

Hienosti kuvattu myös tuo että "poliitikot" tai "byrokraatit" tai "virkamiehet" / "hallitus / valtio" tai miksikä niitä nyt kutsuukin, on oikeasti "monisukupolvinen kansainvälinen rikollisveljestö" ! LOIS-TAVA kuvaus ! Aivan täydellinen. Sitä ne ON.
Eniwei, AATELKAA jumalauta että Uus-Paskalävessä saa 10-14 VANKILAA(!!!!) jos KATSOO tuon VIDEON mistä tuossa ^ videossa puhutaan !! Eli sen mikä PALJASTAA että Christichurchissa oli enemmän kuin se "yksi hullu asemies" -kuten aina!-  ja tälläkertaa ne MUUTKIN jäi ihan NAUHALLE !
Hah hah haa mulkut !! Verkko totisesti kiristyy, mutta EI enää MEIDÄN ympärillämme.

VAROKAA paskahousut  rotat !Kiitti.
P.s tuo vanha kalju on hoksannut ihan oikein MIKÄ on ongelman YDIN, ja sanoo täsmälleen samaa kuin minä olen teille jankannut; se että te ette tunne edes naapurianne, ja te ETTE ole missään "jengissä" vaan osa "enemmistöä" jne.
 Kuunnelkaa ja katsokaa jos jaksatte ^^ pitkähän tuo on kuin nälkävuosi, mutta kai senkin tsiigaa jos ei muuta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti