tiistai 23. huhtikuuta 2019

Ärtyisä Ulkkis - Suomi vs Hurrit

https://www.youtube.com/watch?v=Dhr-i7Rpcjg


JUMALAUTA ja VITTU !! 

Jukolaaaauta mitä mulkkuja !! Siis mitä VITUN VITTUA ?!? MITÄ V I T T U A !!!?!?!?
MITÄ tämä inho ja halveksunta ja VIHA oikein ON ?!?!Kuinka nuo KUSIPÄÄT ei sen enempää kuin muutkaan vasurit, TAJUA ITSE miten iljettävän superinhottavia ylimielisiä omahyväisiä itsekehuisia alhaisia paskarottia idiootteja mulkvisteja ne ON ?!?! MITEN sitä VOI olla noin SOKEA omalle saatanan paskuudelleen !!!!


Ja kyllä, katsoin koko paskan, vaikka inhoan tuon tyypin tuota vitun ilmeilyä / naaman "niin viihdyttävää ja kiehtovaa ja karsimaattista" vääntelyä ja röyhtäilyä. Ei se mitään mullista, video siis,  mutta voisi olla ihan paikallaan  "politiikassakin" hääriville VARAKKAILLE, sillä kuka muukaan siellä häärisi(?),  mulkuille katsoa tuo ihan kokonaan. Siinä on asian laita ja ydin ja olemus ja näin.

Jos suunta ei NYT muutu ja vittu LUJAA, ja "Ruotsin mallia" HYLÄTÄ ja kylmästi, Suomi on tuleva olemaan OHI hyvinkin pian. Ja TE OLETTE siihen ihan TIKKUSUORAAN SYYLLISIÄ. Ai miin asiassa ei ole MITÄÄN kieroilun ja kiertelyn ja kaartelun ja vastuunpakoilun mahdollisuuksia.
None.


Aivan kerrassaan kuvottavaa, aivan ällistyttävää.
Ja KUVITELKAA SIITÄ miten KAMALASSA jamassa on ruatti, että tuo tyyppi pitää Kai Kakkasta HYVÄNÄ esimerkkinä ja MaMujen suhteen jämeränä !!!....WAAAAAUUUUUUUU !


LOPETTAKAA se vitun "Ruotsi on mahtava!harhojenne USKOMINEN ja sille ALISTUMINEN ja tuo absoluuttisen kuvottava ja RAIVOSTUTTAVAN säälittävä, nuhjuinen, tunkkainen takapajuinen junttihetero masokismi-kompleksinne ja OTTAKAA Perkeleen Perkeleet IHAN ITSE "härkää sarvista" !!
Vittu K U O L K A A jos ette pärjää ITSE,   ILMAN    mitääääääään  VITUN     ruattia !!!!


Ja LAKATKAA sen TYPERÄN ja RUMAN kielen käyttö kaikkialla ja levittäminen ja pakkosyöttäminen !! Mikä tässäkin asiassa nyt PERKELE maksaa !?!? Miten teistä ei ole vittu MIHINKÄÄN ?!?!


Perkele sentään !! Saatanan tyhmät nynnyt tuhnut !


Haistakaa Vittu !Ja ruotsalaiset.... wau... syökää mätää PASKAA ja kuolkaa ! Vitun hävyttömät saatanan narsistiset VITUT !


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti