perjantai 12. huhtikuuta 2019

Piydipai vs intia

https://www.youtube.com/watch?v=WEIL_hvClT0

Haahaa, VITUN intian katurotat.
Tuossa on yksi ongelma kun tyhmille, tai intialaisille tässä keississä, annetaan Valkoisten Työkaluja kuten netti yms, käyttöön. Mmmm.... ===> ne käyttää niitä kuten säälittävä kateellinen kostonhimoinen apina. Tai vasemmistolainen vitun ääliömarakatti.

Pikkusieluisen "hiljentäkää toi!"  kampanjointinsa aseena.
Absoluuttisen säälittäviä rääpäleitä. Kuten KAIKKI "lakeijat" ja "syyttäjät" ja "tuomarit" yms xtreme-urheilijat, jotka jostain minulle TÄYSIN käsittämättömästä syystä USKALTAA tehdä sitä mitä tekee. Mutta hei; kuka niitä on koskaan viisaina tai älyllisinä pitänykään tai sellaisiksi väittänytkään !?!? Kuka ?!?!
Näin on,  ei kukaan.

Eniwei, tuota intian "koOOOORRRkeimman oikeuden" jotakin mälkätystä / "päätöstä"...junou..?...EI vain yksinkertaisesti TARVITSE noudattaa tai totella. Kuten ei  ikinä koskaan MITÄÄN "lakiakaan", mutta hei; SILTI te =====> TEETTE NIIN. Ja sitten luulette sen OLEVAN jotakin, sen "lain". Se ei OLE mitään. Se on nynnyjen nörttien / byrokraattien ja loisten paperiinkirjaamia  musteläiskiä ja aivan järjenvastaisen ja äärimmilleen pingottuneen olettavan ultraylimielisyyden kiteytymiä ja sen sellaista, ja jonka TE(!!!) ihan ITSE "pistätte täytäntöön". NÄIN tyhmiä "vedetään höplästä".
Ne saadaan EHDOLLISTETTUA ITSE tekemään ITSE ITSELLEEN se tuho minkä läpi ne halutaan mankeloida. Se ON NÄIN. YKSINKERTAISTA.

Miks te ootte noin tyhmiä !? Hei !? ....Nin... miks ?!
Huuuooh...en tiä...ehkä nää vaan pelkää IHAN! VITUSTI!
Ne kai oikeesti pelkää sitä vitun "Kaaosta ja Anarkiaa" ja Kaikkialla Kaiken-Aikaa Riehuvia Hulluja Rikollisia tjns... emmät..jaa ?! Olitkin vielä siinä !?
Hahahah...ahaa... noniin no ...hus ! Menehän nyt ! Matkoihisi siitä.


Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti