torstai 25. huhtikuuta 2019

Hollywood & Sosiaalinen Manipulointi

https://www.youtube.com/watch?v=37v0h-5drnQ


Ja "magia" yms  Satanistipotaska.

En tiedä tuosta Jordan hepusta .... ehkä se EI ole "jokin idiootti", mutta itse video tai asia on toki sangen itsestääselvä, ja TÄMÄ jos mikä KAN-NAT-TAA opettaa lapsilleenkin !
Jumalauta USKOKAAKIN sitten pois / minua !!! SANOKAA niille mikä Haliwuud ON ja mikä se ehdoitta EI OLE !!!

Eniwei.. uuttakin tietoa tässä on, ja jos kerran video on jo 6(!) kertaa koitettu sensuroida....mmm..en tiä, kai se jotain kertoo. Kuin Haliwuud valheitaan.

Tuo on muuten hyvin sanottu että Haliwuud on jo kuin oma pieni valtionsa ! Hah, totisesti !! Sehän ON uusi Vatikaani ffs !!

Minäkin tätä aihetta olen jankannut Blogin alusta lähtien, mutta tuota kuvausta en tullut keksineeksi, vain sen että Haliwuud on se nykyajan uusi De Facto uskonto.

Ja juuri kuten tuo Jordan rumilus sanoo, ihmisapinat MATKIVAT OIKEAN KÄYTÖKSENSÄ elokuvien hahmoista; TÄSTÄ (minähän olen sanonut!!) johtuu ==>> neekerin pitäminen ihmisenä an sich, ja se että KAIKKIIN ulkomaalaisiin suhtaudutaan vain sillätavoin laissez-faire olankohautuksella jne.
Nämä NPC-zombit on  siis periaatteessa ilmeisesti viimekädessä CIA:n siinä missä KGB:nkin, uhreja. Ei ihme että niiden pää pyörii niin vinhasti !!

Ne on teipattava kohta "jesarilla" rulliksi, ne lähtee nyt käsistä jo niin totaalisesti.Kiitti.
VAROITUS !! Sisältää Satanistisen murhaajan laulua !! Kannattaa laittaa siksi hetkeksi äänettä, jottei sen saastan ääni pääse daijuusi. Niin minä ainakin tein.

Ja alkuperäinen video on näemmä sensuroitu ja muutettu, JUUTALAISIA koskevat tiedot käsketty poistaa !
Hei....MIETTIKÄÄ SITÄ !

Kiitti.
P.s onx siis sillä teijän tyhmyydellä ihan oikeesti joku raja ?

"Houhouhou...kyllä kuule jutkut on vaan harmiton ihmisryhmä ja joku uskonto jne!"


Kiitti !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti