perjantai 12. huhtikuuta 2019

Kommarit Ajassamme (linkki)

http://laurakorpinen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/274137-kommunismi-ajassamme


Oikein hyvä ja ihanan lyhytkin, kirjoitus, kiitos tuosta !
Ja oikein hyviä kommenttejakin !! Kerrankin !!

KATSOKAA miten ihanan raitista ja vapaata ja kulkevaa henkeä ja ilmaa on kommenttiosio nyt kun siellä EI OLE mitään päätäänaukovia kusipäitä räyhähenkikommareita puolustamassa omaa paskaliejuakin alempaa Satanistista ultramoitittavaa pahuuttaan. Miten ihanan vapaa ja paskapäistä tyhjä kommenttiosio !
Ja tuo "Mika" sanoo oikein hyvin; "Martin Scheinin on paha mies, kaikin tavoin vihattava yksilö."

AATELKAA tuotakin vitun järkyttävyyteen asti viheliäistä asiaa nimeltä "Demla" !! Jukolauta että minä repisin nuo kappaleiksi jos voisin, mutta jostain syystä niitä(kin) vain kattellaan ja SIEDETÄÄN !
Tämä johtuu HYVIN. SUURELTA. osin VAIN siitä että nykyajan Sukupolvet on eläneet niin materiaalisesti hyvää elämää verrattuna niihin Kansalaissodan ajan ihmisiin, ettei nykyään enää vain kertakaikkiaan OSATA mennä "ase kädessä kadulle" jne. Vaan nykyään halutaan epätoivoisesti että ratkaisu löytyisi ja AINA, tuosta häikäilemättömästä rikollisuuden umpikierosta ja paskasta haarasta  nimeltä "politiikka" tai vielä paaaaaalajon hienommin, "parlamentarismi".
HUOMATKAA että sekin on VAIN "ismi".

ÄLÄKÄ nyt helvetti PELÄSTY !!! MINÄ en tarkoita PELOTELLA teitä, te vain OLETTE sellaisia, se on SINUN piirteesi ja ongelmasi. Pelko. Minä yritän turhaan ja epätoivoisesti VAPAUTTAA sinut...............mm..en tiä.. periaatteessa kai SINULTA / sinusta.
Se on niin vitun toivotonta ettet uskoisikaan.

Mutta eniwei. Koska on epätoivoisen epätodennäköistä että saisin teidät virkoamaan ja vieroitettua Valtiosta ja kytistä ja ennen MITÄÄN MUUTA "laista"(!!!!!) - niin sanon vielä ainakin SEN että nyt KUN Persut saa Vaalivoittonsa ja Äänivyörynsä jne, heidän KANNATTAISI ja TULISI, jos heillä on mitään taktista ja strategista ymmärrystä, keskittää KAIKKI "tulivoimansa" siihen OIKEAAN VIHOLLISEEN, ja se on tuo "demla" ja KAIKKI sen versiot ja kannattajat. Eli "vasemmisto" suomessa sinänsä siis. Se "viides kolonna" jne. Niin kauan kuin se ON, Suomella on tappava kuumetauti, asia vain ON näin, tämä ei ole mikään näkemys eikä mielipide jne. Kuumeesta olisi näet TOIVUTTAVA; VASTA sitten voi OIKEASTI haaveilla jostakin nimeltä menestys, ja kunnollinen ja kelvollinen elämä johon voi myös luottaa sen verran kun elämään ikinä voi. Jos "kestävää kehitystä" haluatte, se EI TULE  ===> SIETÄMÄLLÄ ad infinitum; vihollista "vuoteessanne".
Teidän on nyt vain PAKKO YMMÄRTÄÄ TÄMÄ asia, ja sille on vain PAKKO oikeasti TEHDÄ JOTAKIN.
Toinen Maailmansota päättyi, ja siitä seurasi jotain vielä paljon PAHEMPAA; kommunistien eräänlainen ...en tiedä miksikä sitä pitäisi kutsua, mutta sellainen Loputon Sietäminen juurikin ja nimenomaan. Kommarit saivat olla sen näennäisen Voittajan leirissä, ja saivat tästä siksi aivan TÄYSIN epäansaittua ja yliturhaa Glooriaa joka ei kuulu heille MILLÄÄNLAILLA eikä muotoa eikä missään vitun nimessä !!! Se on kuin KEHUISI jotain vitun Kiinaa ja P-Koreaa tai Khmeerien Kuoleman Paskamaata tai Venetsueelaa tai jotain muuta hirviömäistä Helvetin Persereikää; se on SAATANALLISTA.
Je te TIEDÄTTE tämän. KAIKKI TEISTÄ.
Te KAIKKI T I E D Ä T T E tämän asian !! Ja SIIIILLLLTI jokin pimeä voima vain ESTÄÄ teitä TOIMIMASTA ====> TEHOKKASTI SITÄ VASTAAN !


Eikö ole yhtä kummallisen merkillistä kuin se on raivostuttavan ja ällistyttävän tukehduttavan turhauttavaakin ja ärsyttävää !?
Kyllä vain. Juuri näin se ON.

Tämä on hyvin SUURI ongelma, tämä "vasemmisto".

Ymmärtäkää hyvät keskinkertaiset tyhmät tuhnut muulit, että mitä tulee "vasemmistoon"; te olette tekemisissä täysin ventovieraan apinaLAJIN / RODUN kanssa. SIKSI teillä ei ole juuri MITÄÄN yhteistä. Tässä oli sinulle ilmaiseksi aivan GIGANTTINEN "juonipaljastus" ja SYVÄ SYVÄ totuus.
Me EMME OLE samaa ROTUA. TÄSSÄ on se ONGELMA.


Kiitos.

Ja P.s  - ei siis "PerusSuomalaiset" vaan tämä Jälki-Kirjoitus.
Niin nin siis... tuo Persut contra "Demoniset Lakeijat" juttu. Tarkoitan esim sitä että Persujen tulisi HYÖKÄTÄ ja TAUOTTA.

Kuin Trumpin poppoo Ämyriikoissa, Trump ei ole mikään vitun idiootti eikä ole sen "possekaan" (joka muuten tulee tänään), ja se tietää että tässä valitettavassa apinaläjässä "hyökkäys on PARAS puollustus" !
Joten käykää KIMPPUUN ja tehkää sitä alati ja tauotta ja kaikin keinoin ja täysin palkein. Vetäkää sinne vitun käräjille, penkokaa KAAAAAIKKI mahdollinen "lika" niinkuin ne epätoivoisesti yrittää jo monettako sadatta vuotta tehdä Trumpille, löytämättä mitään, koska ei OLE mitään mitä löytää, ja laittakaa näitä lakeijoita ITSEJÄÄN   ===> TUOMIOLLE.
Katsokaa sitten miten tykkäävät omasta MYRKYSTÄÄN, eli "laista" !! Saatanan Juutalaiset !!
HAHA Aahahaaaaaaaa  aaaaaaaaaaaaahh, mikä IHANA IHANA Vapahduksen Päivä SE olisikin !!

MUISTAKAA; ei OLE mitään "Juutalaista Jumalaa" . juutalaiset EIVÄT OLE mikään vitun "valittu kansa" - Jumala ylipäätään EI OLE MITÄÄN mitä te LUULETTE ja mitä teille on VALEHDELTU jne. Mutta se KAIKKI on ==> TOTTA.
Elämä ennen elämää ja sen jälkeen, ikuisuus ja se valo ja KAIKKI se. Tämä KAIKKI ON TOTTA, mutta ei  N I I N    K U I N     ihmis-apinakunta LUULEE ja hyvin hyvin hyvin hyvin HYVIN(!!) härkäpäisesti USKOO.

Te ETTE syntyneet tekemään niinkuin jokin nuhjuinen kurja kusipäinen TÄYSIN LAHJATON ja aivan yhtä häikäilemätön kylmäverinen viilipyttymäisesti toisten elämän tuhoava pikkunilkki ja paskaläjä psykopaatti kiipijä käskee ja kirjoittaa johonkin vitun "viralliseen lomakkeeseen" tai paperiin. Sen enempää kuin isot kissat Afrikan savannilla; sinä olet AINAKIN YHTÄ VAPAA, jollet PAAAAALJON vapaampi !! KAIKKI sitä RAJOITTAVAT ovat VAIN ====> .......sitä rajoittavia toisia olentoja. Siinä KAIKKI.
Asialla EI OLE(!) minkäänlaista ja MITÄÄN "ylempää" ja oikeutettua ja salaista puolta, jollei siellä sitten piile jokin Vapaamuurarillisuus tjms tauti vielä seassa, mutta mitä sitten vaikka piilisi; sama paska ja sama säkki, eri nimike.

Ohjatkaa siis aivan KAIKKI impulssinne Lopullisen Vapauden tavoitteluun, se ON mahdollista. Pyrkikää vain A N A R K I S T I S E N TÄYDELLISEEN VAPAUTEEN, vaikka se "hetero"persoonalle on räikeästi vaikeampaa kuin meille homommille, mutta se ON, toistan, mahdollista.
Keskittykää siihen, HALUTKAA sitä, ja tehkää JOKAINEN pieninkin teko TÄMÄN takia ja sen mukaan ja siihen tähdäten, ja JOTAIN te saavutatte vääjäämättä ! SEN minä LUPAAN ja vannon, kautta kiven ja kannon.

MUISTAKAA toki aina vähän VAROAKIN, sillä pahuuden ääliökakarat IIIINHOAA Jumalan Lapsia ihan luonnostaan ja sekä tässä inkarnaatioelämässä ETTÄ sen jälkeen, ja niillä on aivan sekä liikaa että ÄLLISTYTTÄVÄN PALJON(!!!) sekalaista VALTAA ja kyvykkyyttä !! Sitä minä en sen enempää YMMÄRRÄ kuin anna anteeksikaan Luojalle. En saata käsittää MIKSI näin ON, mutta näin ON.


Summa Summarum: teidän on päästävä eroon "laista". Ja sikäli kytistä. Ja tämä asia ratkeaisi minuutissa, kirjaimellisesti, jos tämän lukisi KAIKKI kytät ja ne vain PÄÄTTÄISI että "vittu OLKOON!!...LOPETETAAN tämä syntinen Satanistinen Vitun Paska" ja lähtisivät Oikeisiin Töihin.
Äläkä taaskaan PELÄSTY ! Vitun TYHMÄ Saatanan APINA ! Ei ne sitä TEE; oikea työ vaatii sellaista mitä yhdelläkään PLANEETAN kytistä ei OLE; se vaatii sisua ja jonkun verran tietynlaista älyäkin ja se vaatii ylipäänsä vain sitä että EI(!) OLE(!)  Luonnostaan Täysin Hyödytön ja Moraaliton Kusipäinen Ilkiöpaska.
Joten....ei se ihan äkkiä tapahu(sic!).

Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti