torstai 25. huhtikuuta 2019

(Simp)Anssi Kela

Taisin itse juuri keksiä tuollaisen nimen sille ! Hahaaa. Loistavaa... no, joka tapauksessa.

Katsoin Ana Kelan instaa ja hei; siellähän se, omiensa parissa, eli kyykistelemässä jossakin vitun Pakistanin tjns, paskaisessa kuumassa hiekassa pienten muslimimurjaanien keskellä !

Vitun kuutiopäinen langanlaiha idiootti.

SUKSI VITTUUN saatana sinäkin.


MIKÄ juttu tämä oikein edes on ? Tämä julkkikset ===> menee johonkin alkeelliseen paskamaahan poseeraan murjaaninpentuja kainalossaan !?!? Jäikö teille päälle se joku vitun "liveaid" 80-luvulta vai mitä vittua !?

Ja M I K S I (!!?) vitussa KUKAAN kerjäisi IKINÄ, missään olosuhteissa, MUSLIMEILLE  sympatiaa !? Vittu nuo rohjingat on Perkeleet MUSLIMEITA ! Ne MUSLIMEITA !!
Vittu M U S S U J A !!
Ne tuleekin häätää maastaan, kuten Burma / Myanmar on ilmeisesti tehnytkin, jonkinlaisen järjen valon hetken vallitessa. Mutta ei ! Paikalle suhaa Anssi Kela ! Nääs Suamesta ! Ja Laittaa Asiat Järjestykseen !
Junou ?! Kuten suomlantilaisen iskelmämusiikin esittäjän / viihdyttäjän Pyhiin Tehtäviin kuuluukin !
Hiphei.

"Miks SÄ haluut idolix?"

"Six et mä voin kerää tyylii rahaa nekruille ja näi"

"Ahaa, ok; saat paikan! Gimma / jätkä on idoli!". Jotenkin noin <=== sen täytyy mennä.En tiä, mutta VÄITÄN että esim Beethoovenin tai jonkun muun "nekrun" motiivi musiikin parissa kuitenkin poikkesi tuosta. Ehkä jopa Mootsartin ja ehkä jopa...emmätiä...jonkun muunkin. KAIKKI MUUT varmaankin onkin tuota samaa sohjoa. "Pelastetaan Maailma!" jihuuuUUU !
En tosin tiedä MILTÄ se tulisi, nyt tällä viikolla, pelastaa, mutta joltain.
Ehkä Godzillalta.


Oranssilta Mieheltä ?
...kissoilta ?!
EI !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti