perjantai 26. huhtikuuta 2019

A.A - Pyramiidit-Vapaamuurarit jne...

https://www.youtube.com/watch?v=dPoRSFatagU


Jaaha ! Hahaaa...kappas vain... miksi en ole lainkaan yllättynyt ! EI hautoja ====> vaan  Vapaamuurarilooseja !!!

HAHAhaaa.. miksen MINÄKÄÄN NÄHNYT   TUOTA !!! Tuo on ihan ilmiselvää ja nyt minä ymmärrän SAMANTIEN tuo omituisen oloisen kuvituksen "Muinaisegyptiläisissä Haudoissa" !! Sehän on ihan enemmän kuin päin näköä päivänselvää !!!

Saatanan Rotat !!! Melko kirjaimellisesti !!!

Ju sii !? JU SII ?!!? Piipl ? TÄMÄN TAKIA minua turhauttaa enemmän kuin vain totaalisesti tuo teidän Statisminne ja "lain" ykskantainen HYVÄKSYMINEN niskaanne painoksi ja alistamaan jne; te ETTE saatanan tollot TIEDÄ mitään !

Minähän olen yrittänyt tätäkin toitottaa, ja olen yrittänyt haapeasti koko elämäni aikana muille sanoa että; te olette TODELLA TODELLA todella pimeitä ja tietämättömän TYHMIÄ !! Mutta ei ! Ei se mene kaaliin. Ajattelette mieluummin vain että MINÄ olen jotenkin "hullu" tai "lapsellinen" tai "neitimäinen" kenties tai jotain tuollaista, mutta mieleenne EI tule että...mmm...hei! EHKÄ teitä(!) on PETETTY ===> halki TUHANSIEN VUOSIEN !! Niin räikeästi ja häikäilemättä, ettei sitä USKALTAISIKAAN mikään muu kuin totaalinen Satanisti. Tämä Kaikkiallaläsnäoleva "illuminati" tjns.


Olen snaijannut SEN kyllä jo kauan sitten että SYY miksei pyramiidien "todellista tarkoitusta" ja rakentajia ja rakennus ajankohtaa yms TIEDETÄ, on vain hyvin YKSINKERTAISESTI se että, paitsi että niitä ympäröi MUSLIMIT, mutta että ===> sitä ei HALUTA "tietää", tai lähinnä ANTAA tietoon(ne), ja tiedettäväksi.

MUISTAKAA AINA(!!) Hoi Polloi, joita minä jostain vitun syystä katson että on syytä neuvoa ilmaiseksi ja anonyyminä jne...en enää tiedä miksi, minä vain olen tällainen, minä OLEN Moderni Buddha, Suuri Sielu ja Valkoinen Jeesus, vaikkei sitä tarvi USKOA, sen kun USKOTTE vanhempianne ja muita keskinkertaisia tietämättömiä typeryksiä, ja kaikkia NAISIA ja tätejä ja Poliisisetää ja "poliitikkoja" ("Muurareita" monet) jne, niin nin  kun kerran nyt teitä melko turhaan heittelen helmillä niin hay! tässä on yksi lisää; muistakaa AINA että "sieltä missä on TAHTOA ==> löytyy keinot" !!
Tuo ei ole IKINÄ   EI-totta. Se on AINA totta.    Ja jos jokin minkä pitäisi(!) olla aivan itsestäänselvää ja naurettavan HELPPOA, onkin lähes mahdotonta; se johtuu siitä että joku kusipäinen mursunnäköinen läskipäinen ällöttävä Wanhan Maailman Äijä(nkuvatus) TEKEE siitä sellaista.
Tämä EI OLE monimutkaista.


Mutta että tuo tuollainen HYPER-YLIMIELINEN kusipäinen Saatanallisuus pistelee kyllä SUPERVIHAKSI !!! Jumalauta nuo paskarotat on ihan totaalisen POKKANA, kuin "lakeijat" / muut "poliitikot", pitäneet KAIKKIA TÄNNE SYNTYVIÄ SIELUJA VAAANKINAAAAA(!!!) ja TYHMINÄ ja tietämättöminä jne, siinä missä ITSELLEEN rohmunneet KOKO FYYSISEN TODELLISUUDEN ja ELÄMÄN.
Ai miin....mitä tuohon voi SANOA ?! Keksiikö joku jotain ? YHDENKIN sanan tai lauseen ?!!? Ja TE vitun käpyaivot räyhäätte kuin Pirun riivaamat jos joku ryöstää jonkun vitun koruliikkeen tai luette iltalehdestä jostain yhdentekevästä vitun miniatyyrisestä varkaasta / raiskaajasta jne. Vittu te olette HALVEKSUTTAVIA ! Ja TOTAALISIA PELKUREITA, ja ongelma on että te laitatte VÄKISIN ja suurella vaivannäöllä tuon oppimattoman härkäpäisen väärämielisen uppiniskaisen tietämättömyytenne ETEENPÄIN ==> Seuraavalle Sukupolvelle, ja täten PILAATTE MYÖS senkin KOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOKO elämän, ja psyykkeen ja mahdollisuudet jne.

SUDET ei siis niinkään ole se ongelma, vaan Toiset Lampaat, jotka PAKOTTAVAT muita lampaita olemaan VAIN lampaita, ja laumassa. TUO on Se Ongelma.
Te MAKSATTE siitä, kuten olen sanonut. Jos ette kenellekkään muulle niin minulle !
Minä olen teidän seassanne karistanut anteeksiannon kykyni ja haluni melko lopullisesti, ja sikäli kun vain mahdollista, MINÄ(!), olen olevan Tuomionne ja Helvettinne ja Saatananne. Vitun alhaiset typerät Perkeleen elukat ja limanujaskat. OI minä sitten NIIIIIN INHOAN ja vihaan teitä !

Mutta minä SANONKIN sen aina avoimesti, kuin muslimit konsanaan, enkä kyyristele varjoissa tuossa mielessä, kuin joku vitun ämmä / jutkut / "muurarit".
Minä vihaan Teitä Kaikkia, melko tasapuolisesti, mutta joitain enemmän kuin toisia.

Sanon taaskin; Vapaamuuraarit tulisi POLTTAA "looseihinsa". Plain and simple.
"Vatikaanin Kirjasto"n sisältö levittää ilmaiseksi KAIKILLE kaikkialle lopullisesti, jne jne jne. "Politiikka" ja "Kuninkuus" LOPETTAA lopullisesti, "laki" ja muu "Virallisformaali Järjestyksenpito" tai miksi sitä nyt LUULETTEKIN, LOPETTAA VÄLITTÖMÄSTI ja sen jäsenille jakaa niin brutaalit ja pitkäkestoiset rangaistukset että menen itsekin jo ihan kalpeaksi kun aattelenkaan....

Mutta tätä vain EI. Näy !! Te elätte ja kuolette halki TUHANSIEN vuosien, eikä kukaan KOSKAAN ottaudu "Kapinaan" ! Minä en voi kuin ällistellä !! Kuten ei voi myöskään Paholaisen Puolulaiset.  Me molemmat olemme kai yhtälailla hämmenyksen lamaannuttamia teidän siinä VÄLISSÄ, tyhmyydestä ja ...mistä lie. Tietämättömyydestä jne. Sitten asiaa monimutkaistaa vielä ne vitun muukalaisetkin. Joita te edeleenkin 2019 luulette kai joksikin keksityiksi tai joksikin mistä "jokkut nyt vaan puhuu" tjns. Ja viltapeltokuvioita "jonkun juntin tekemiks ja näin"......
Turhauttavaa. Totisesti ! Hahhaa..... . ou boi..

No, kuitenkin. On niitä jotka on vain pitäneet "asioita omana tietonaan" ja sitten on...Te Muut. Jotka TYÖSKENTELETTE jostain - vitun - syystä KOKO VITUN ELÄMÄNNE POIS !! Niille !!
Siellä ne kekkuloi ihan totaalisen pokkana "Vallan Vaikutelmassa" kuten TAASKIN, Napoleon loistavasti sanoi, ja te täysin aivottomat pedot NÄETTE että "hei ! katsokaa; NOILLA on valtaa!!!".


Juu...ei ! Ei niillä o ! Ne tulisi mennä ja repiä kappaleiksi NYT ! Siihen teillä on Kaiken Kosmoksen Kaikki Oikeus, ja te kyllä TIEDÄTTEKIN tämän jo. Ne vain LUOTTAA siihen ettei teistä ole pakenemaan Mielenne Vankilasta. Tässä on kaikki. Mitään muuta ei ole. KAIKKI muu on toissijaista.
Ei OLE mitään muita Taistelukenttiä, tämä on SE taistelu. SE sota. Sotien Sota.
Supersota.

Plus ==> teitä voi kai rauhoittaa ja laannutella ja tyydytellä ja mitätöidä pelkästään pimpillä. Niin paljon että luovutte KOKO ELÄMÄSTÄ sinänsä. Ja sen VUOKSI ffs !
Minä EN. Minä KUOLEN ilomielin ja mieluummin. Ävek-fakin-plesiir.

Miksi te TUETTE vihollistanne ?!?!  Toki MINÄ tiedän sen, mutta yritän HERÄTELLÄ apinanaivojenne neuroneita ja synapseja josko siellä välähtäisi joskus.... ?...

SUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUURI "vastuu" tai ainakin MAHDOLLISUUS on ruuantuottajilla ja niillä jotka tekevät kaiken jokapäiväisen. Jos NÄMÄ säilyy Meidän Hallussamme, EIKÄ "valtion" tai minkään ulkopuolisen, on Helvetin paljon VAIKEAMPI millekkään  RUMALLE inhalle "poliitikolle" tai niiden rykelmälle, tulla ja varastaa Toisten Ihmisten Koko Elämää.

"Vapaamuurarit" = siis Satanistisia Byrokraatteja, eli sama kuin Poliisit / kytät ja "poliitikot" ja muut byrokraatit. Tyhmimmät niistä ei toki TIEDÄ tätä itsekään. Ne on kuin ne "keskitysleirin vartijat" jotka eivät "tienneet mitään" siitä jostakin mistä niiden jonkun mielestä olisi kai kuulunut tietää jotakin / kaikki.
Tällaista tämä vain ON, Sukupolvesta Toiseen, koska TE. ETTE. SUOSTU(!) heräämään ja näkemään.
Ja ottamaan AINAKIN(!) omaanne takaisin !  Tässä kaikki.
Te vain alistutte.

Ja HEI !!! ===> KUKA nyt Poliisinkin TAPPAISI / ampuisi tjns !?!? Haaaah? ???? Hulluahan SE olisi !  .....
Miksei ITSE mennä johonkin  liian pieneen tilaan josta pääsee vain kun joku ällöttävä alistaja / kenties "muurari" homo (kyttä) PÄÄSTÄÄ kuin jonkin vitun alistetun LAPSEN tai ELÄIMEN, takaisin suht vapaaksi, mutta SILTKIN vielä ja vain ===> vähän laakeamman tarkkailun alle  ?!?!?

MIHIN nämä tämän Kontrolliskeeman / Hallitsemiskaavan  suurimmat langat TEIDÄN mielestänne noin niinQuin LOPULTA ===> johtvat !?!?!?!?! KUUUuuuka tällaista ylipäänsä KEKSII ?!?!
KENELLE tulee mieleen ?!?! Jne.

Te TODELLA olette tylsämielisiä junou ?

Mutta eniwei, itse videosta; mahtavaa ! NYT päästään jo vähän asiaan !!!
Totisesti; MITÄ on Pyramiidi !!?!?! MIKÄ on se silmä ? MIKSI se on AINA kolmion yllä ? MIKÄ  ==> SE on ?!!?
Mitä KAIKKI on ?????????!!!


JAAAAAAA ja hei !!!

Hahahaa tässä on tää:
https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/375a9572-2dde-41a7-a51c-87df11b9c2f2#gallery


HAHaaaaaaaaa...
Aa hahaha hah aha hhaha a aaaaaaaaaaaaaaaaaa Aijai !! AijaijaijaijaijaijaiJAAA !!!
Aaah.. mikä pokka !! Hahaa, ja KATSOKAA; siellä yksi TEISTÄ ^^  "tarjoilee" kuin jokin vitun idiootti, noille Saatanan LOISILLE jotka tulisi  kuristaa hengiltä siinä samalla kun niitä piestään hengiltä, ja ne Saatanan Saatanat tai .."poliitikot", vain hymyilevät suht tyytyväisinä ja itsetyytyväisinä kusipäinä.

Vittu kalauta nyt saatana edes sen typerä pölkkypäisen muulin KALLOON sillä vitun kannulla vitun heteroneiti-idiootti saatana !!! Kristus Perkele !!! Ja sitä VITUN KUVOTTAVAA läsknaama ihrakurkkua kusipäätä ämmää siinä sen vieressä !! Ja heitä ne niiden YHDENTEKEVÄT typerät ja Muiden Kustannuksella turvonneet kropat siihen kolera-altaaseen tai johonkin. Ehkä vie ne "Vihreiden puolueelle" josko tekevät niistä jotain Luomu Energiaa™ - tai jos neekerit söis ne ?
Ja varmaan kyllä muuten söis !! Jos kysyt ?  AINA kannattaa kyllä kysyä. Tyhmät ja pahatkin tämän on jo oppineet ja hyväksyneet ja ottaneet Toimintaohjeisiinsa.

Mutta että ^ TUON ^^ !! TUON TUOSSA ^^^on L O P U T T A  - VA !! NYT !! TÄHÄN on loputtava SEN Historia. "Politiikan" eli Vihollis Loisten  yleellisen kestityksen yms.
"Laki" on Satanistinen ASE ja absoluuttista VALHETTA ja niin KAUKANA "jumalasta" etten tietäisi edes mistä ALOITTAA teille sen selittäminen.


Tässä KAIKI - koko tämä "peli". Koko "geimplän". Siinä on teille Suunta. Ja MINÄ olen sen Jeesus ja Buddha ja Joosef ja Alkuunsaattaja ja Sanansaattaja ja mikä lie, se Todellinen "Mestari". Tosin minua ei tarvi KUTSUA miksikään tuollaiseksi, vain itsekeskeisiä pikkumaisia sieluttomia psykoottisia kusipäitä Pitää Kutsua Joksikin, Herra Koiraksi tjns.
Ja hei ! Vielä kun olette siinä, niin oi !! OOoiiiij kuulkaa ! Oijoi ! KATSOKAA näitäkin vitun paskaläpiä paskapäitä paskoja paskapusseja paskamuuleja !...


OIIIIIiii !! Oijoijoijoijoiiiii !! Ohohohoiii ! NohohohoiiiiIIIiiiiinn ! Sieltä sitä pesee ! Kuulkaa !
Draaamaa jos ei mitään muuta !! Nnnn-n ! Siino ! Siinä Teille Kaikille, sitä aivotonta rehua jolla teitä vietellään ja ohjaillaan ja ruokitaan ja pelotellaan ja mitä lie. MINUA tuo ei viihdytä LAINKAAN. En näe noiden poikkeavan rumien "miesten" teatterin viehätystä, enkä ikinä ole nähnyt.
Ne tulisi vain TAPPAA, KAIKKI, ja bäng ===> Maailmanrauha. Sinä päivänä.

Tämä EI OLE monimutkaista !
Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti