maanantai 15. huhtikuuta 2019

Vaalitulos 2019

Ohi on.


Njoooaaaaaa......n.......njoo... ei se ihan selälleen mennyt josko ei mikään uusi "Tsunamikaan" sitten ollut. Mutta ainakin lähes KAIKKI muut JÄI TAAKSE, vaikka tätä toki jonkinlaisena HÄVIÖNÄ on tupattu pitämään. Mutta eihän se OLE vaan VOITTOA voittoa ja voittoa !! Se vaan ei ollut sellainen GIGANTTINEN ja ällistyttävä ja räikeän selkeä, mutta voitto kun voitto. PALJON tyhjää parempi. Ja kun katsoo silkkoja määriä, niin O N N E K S I ainakin viherkommarit ja muut vasurit jäi kaaaauuuas taakse, josko sitten ei TARPEEKSI kauas. Niiden tulisi olla yhtä kaukana kuin Pluton, mutta on tämäkin nyt jo alku.

Ja saihan Jussi ÄÄNIENNÄTYKSENKIN joten hyvä hänelle !
Valitettavasti Arvon Filosoofi Jukka S. Hankamäki EI sitten päässyt käsittääkseni läpi tai mihinkään ? Hyvä jos lähikuppilaan tai paskahuussiin, mutta sai sekin noin 5-6 000 ääntä kuitenkin. Siinä missä "Siniset" ja muut ..."Muut" vain säälien naurettiin ja saateltiin takaisin ulko-ovesta pihalle. Toki Hjallis se onnistui keplottelemaan itsensä ihan porstuan puolelle, mutta mitäs siitä, ei se käsittääkseni paha o. Se on sentään kotoisin maankamaralta ja jos katsotte ja kuuntelette sen sen videon siitä purjehduksestaan, YKSIN, ympäri maailman ...nin ei se mikään ihan kekkuli ole missään nimessä. Eikä myöskään kyllä mikään Rät Pit, se on varma.

Se kaikkein PAHIN, ja joka sitten onkin jo aivan kauheaa ja abysmaalista, on sen sijaan SE että jostain käsittämättömästä syystä jumalauta kaikista maailman asioista Vihreät ja Vasemmistoloiset saatanat NOUSIVAT ylemmäs ja täten siis "voittivat" !!!! MITÄ VITTUA ?!?!
LOPETTAKAA NIIDEN TUKEMINEN perkeleen ÄÄLI-ÖT !

Ja kattokaa nyt tätäkin vitun sääääälittävää rämpimistä  ===>Niih ? Onko naitet voittajia ? Onko ? Nii.

Ei jukolauta ja tuossakin ^ saatana vain KEHUTAAN tätä taantumuksen / "kehityksen" suuntaa !! Jumalauta VIIMEINEN ASIA mitä KUKAAN TARVITSEE ===> on LISÄÄ ÄMMIÄ yhtään mihinkään !! Saati sitten VALTAAN !!
TAJUTKAA TÄMÄ NYT JO HERRAN JUMALA SENTÄÄN !! NYT ! Heti paikalla !!!!
Tuo on kuin KEHUISI ennen kiihdytysajoa, sitä kuinka KAIKKI renkaani on juuri puhkaistu ! Ai miin... KUINKA vitun TYHMÄ sitä täytyy olla ?!


Minä siis luen, kuten sanoin, tässä taustalla salaa, taas, Ester Vilarin "manipuloitu mies" -teosta, ja kun nyt sen taas sain siitä tajuntaani sen kaiken tiedon, ja katson tätä ^^ ..ei herran perkele; kuvio ei VOISIKAAN enää SELVEMPI olla !! Hahahaa... ai jumalauta... TOI. VO. TON. TA.

Toivottomia heteronuija-tonttuja. Ja Uunoja ja nuijia ja idiootteja.

Ninnistönkin piti oikein jumalauta pulpahtaa jostakin sivusta esiin, ja työntää päänsä raiteillemme, vain älähtääkseen että "hyvä NAISET! NAISET on jees ja tarvitaan vaan LISÄÄ ===> NAISIA!!" ....mikset samantien saatana konttaa niiden edessä ja nuoleskele ihan kenkiäänkin ja pyydä silitystä ja makaa vesilammikoissa jottei ämmien kumisaappaatkaan kastu !?! Vitun typerä turvenuija hetero-ORJA !! PERKELE !

Ester kirjassaan sanoi että nimenomaan NE (hetero) MIEHET joiden seksuaalinen "draivi" eli voima tai tarve tai "libido" on kaikkein VOIMAKKAIN, joutuvat kaikkein eniten nuoleskelemaan ja miellyttämään naisia ja niille eniten taipumaan ja olemaan mielinkielin ja niin edespäin. KATSOKAA ^ !!! Siinä se ON ^ ihan silmienne edessä !!! HAH AHAHAHAaaa. Ja tuossa iässä Ninnistö tuli vielä faijaksikin !!...se KERTOO jo jotakin.
Äijän pillunnälästä !! HÄPEÄ Saatanan elukka !!!
Sinun typerän kyrpäsi takia olemme menossa kohti Totalitääristä Tyhmyyttä !! Ja Rinne ja ihan KAAAAAAIIIKKI muut teistä SAAAAAATANAN heteroista MULKUISTA !!
Teitä voikin OIKEIN hyvällä syyllä nimenomaan nimittää "käveleviksi MULKUIKSI" !! HAhahahahaaa ettekä te VOI puolustautua tältä, koska se on TOTTA. Kuten että "neekeri on tyhmä alaston primitiivinen villi(apina)".

HAISTAKAA VITTU !!!


Mutta toisaalta ....tehän vain diggaatte siitäkin. Ei alhaista ALHAINEN haittaa !! Siinä on se ONGELMA ! Se on ongelma vain MINULLE.

....Mutta eniwei....
Tuo ei näytä YHTÄÄN hyvältä ^. Tuo suunta LOPETTAA kaiken minkään arvoisen ja väärtin. Ja hei ! KATSOKAA ^^  !! "Maailman naisvaltaisimmat..." eli Suomi pääsi siis oikein hyvään ja tasokkaaseen(!) joukkoon; nimittäin Ruandan Kuuban ja Bolivian kaltaisten Sivistyksen Ydinten rinnalle !...
....


"Täääääältä tullaan..khöh....elämä! "MINÄ en toki itse "äänestänyt". Onneksi. Muttei teiltä jäänyt kuin YKSI "ääni" pois, mutta tästä jokseenkin ärtyneenä, jos olen valitettavasti elossa vielä 4 vuodenkin kuluttua, minä "äänestän" !! Ja naaraan mukaani niin ison lössin kuin vain irti saan, ja minä TIEDÄN ettei ne äänestäneet nekään. Tämän minä lupaan ja vannon; minä HERÄTÄN uinuvia "ääniä" kyllä, trast mii.
Ja mainitsen samalla että en tiennyt / muistanut että ääni mille vain juntille olisi satanut an sich Persujen yleislaariinkin ! Jos sen olisin snaijannut tai muistanut, olisin ehkä saattanut osallistua tuohon omien sortajieni valintaan. Mutta ne meni läpi joka tapauksessa joita olisin äänestänyt. Minun Läänityksilläni vain oli niin abysmaalisen umpisurkean kurja tarjonta että olisi ollut minulta älyllisesti ja moraalisesti epärehellistä äänestää KETÄÄN niistä vitun tolloista ja ämmistä.
Teiltä puuttuu Persut KUNNOLLISIA ja SEN NÄKÖISIÄ(!) ihmisiä !! EI mitään Per-Looks kummajaisia ja groteskeja rumiluksia kiitos, vaan jotain ihan ihmisen näköisiä olentoja !!!

Tottakai Stadilaisena olisin äänestänyt, joko Halla-Ahoa tai ehkä Hankamäkeä. Mutta kun en ole Tsadilainen niin kaikki ne hyvät jäi nyt sinne; rajan taa !
Hah hah haa.
Iroonista.


Suomlannin ongelma on, kuten olen sanonut ja kuten Valhemediakin ihan noteerasi; valtaisa Helsinkikeskeisyys. Ja sinne on nyt motittautunut ja änkenyt ja kerääntynyt niiiiin VALTAISA klimppi, niin iljettäviä idiootteja ja kusipäisiä ja NUORIA(!) ja tietämättömiä älykääpiöitä typeriä vitun larppaajia, että se on sitten ihan ihka OIKEA ONGELMA.
Suomen pelastaisi NYT Helsinkiin tippuva ydinpommi ! Muttei mitään niin hyvää kuitenkaan satu !....


Minä olin kuitenkin mielestäni melko merkittävä Taustapiru ja olen levittänyt oikeanlaista "vibaa" ympärilleni kyllä, se on myös TODELLISTA ja HYÖDYLLISTÄ. Mutta tämä olisi jo oma lukunsa.
Katsoin myös sen Persujen kanavan "livestriimin". Siellä se Hankamäki näkyikin huivinsa kanssa ! Tervehdys vain !  Ja siinä se Putkoskakin kävi välillä sölkkäämässä jotakin, joidenkin mielestä jopa vähän "tuiterissa". En nyt tiä...?...samapa tuo muutenkin, ompahan ihanan rentoa verrattuna niihin rutikuiviin pystyynkuolleisiin vitun pönöttäjiin niissä muissa porukoissa.

Sekin oli hemmetin hyvä "läppä" kun joku huusi siellä Jussille että "paita pois!" ! HAhahaaa, se oli ihanan Modernia ja sellaista "homoa" ja mitä kaikkea, ihanan raikasta ja vapaamielistä ja sellaista laisses-faire ja anarkia menoa, ei mitään Virallisen Vakavaa Rutikuivaa Pönötystä. Se toimi 2 kertaa, ekalla minä jopa vähän naurahdin kai, toisenkin kerran se oli ihan huvittavaa, mutta 15:sta kerta kävi jo huutajankin hermoon. Se kulahti siinä aika nopeasti. Olisit huutanut jotain ihan muuta !?!? Hei ?!
Vaikka "alkkarit vakoon!" tai jotain ? "Soittakaa Paranoid!" ?!? En saata muuten nyt kun tuon kirjoitin, uskoa että tuo tilaisuus jätettiin käyttämättä !!! Aiiiiijumalauta ! Mikä tilaisuus meni sivu suun !! Vähän nyt tarkempana ja skarpimpana siellä !!!

MINÄ muuten keksisin noita HUUdahduksia! ihan liukuhihnatla !! Hahaha, ja aivan vitun legendaarisen hyviä !! Tuli nytkin jo mieleen pari, ja nauroin itsekseni, kuten aiemmin erästä muuta juttua.
Mutta kumminkin.... niin nin..se piti sanoa että se oli ihan hyvä "striimi" ja juttu sinänsä, "hissimusiikkeineen", ja siinä oli suomeen HYVIN harvinainen Oikea Fiilis !
Sitä oli hetken ihan osa JOTAKIN !! Suomessa herättiin ikiroudasta ja ikiunesta, miltei iki, yhdeksi illaksi vallan ! Sellaiseen energiaan mitä kokee päivittäin jossakin päin Afrikkaa tjns, jossakin pienen Afrikkalaiskylän "esikaupunkialueen" ulkoreunan lähettyvillä, jossakin akaasiapensaassa, maanantai iltaisin.
Suomesta löytyi ihan TUNNETTA ja sellaista ELOA siihen hetkeen. Kunnes sitten taas taannutaan perustason kuukahtaneeseen vätysmäiseen arkiseen mitäänsanomattomuuteen. Mutta hei; neljä vuotta enää !! Ja sitten on taas YKSI energinen ILTA !!
JiiiihaaaaaaaAAA !! *heitin juuri kauboihattuni ilmaan ja ammuin revolverillani!* (joka oli tyhmästi tehty ja tyhmää kyllä, sillä nyt katosta vuotaa ilmaa avaruuteen, mutta ei hätää, siihen imeytyi tulpaksi ja tukkeeksi jo joku kadetti).
Hommatkaa jo limu ja popkornit ja suklaat ja sen sellaiset valmiiksi ! Paperisilppu ja vuvutseela. Joka meni kai muodista jo, kuin kuppa Töölöstä. Ja Suomen Suurin Kurpitsa "Eduskunnasta". Eli siis Väyryskä.
Hahahahaaa VIIIIIHDOIN !! Vihdoin sekin tippu, sekin pökäle irtosi Suomlannin ja Eduskunnan perseestä ja liukuu nyt masentuneena ja vätysmäisen hiiiiitaaasti *Kkrrhh / zZZzZZzZZZ* ja kuinkas muut*oooi haukotus*..muutenkaan, pitkin pytyn sisäsyrjää, kohti vääjäämätöntä, eli viemäriä ja jätteenkäsittelyä yms.


Mutta että näin tälläkertaa.
Ja  naarasleijonilta vietiin kulta nenän edestä !! Mutta periaatteessahan Suomlanti voitti ! Eli onnea kullasta !

Hyvähyvä.
Kerätkää voimia ja kootkaa joukkoja ja tiivistäkää rivejä ja tutkikaa ja oppikaa ja sisäistäkää asioita, ja laittautukaa parhaimpiinne ja olkaa valmiita jne.
Tsiigaillaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti