lauantai 13. huhtikuuta 2019

Posse Eilen

Oli melko "mjääh", kuten KAIKKI muukin elämässä, suomlannissa ja nykyisin.
Suksikaa vittuun.

Kiitti.


Laveammin: Possessa oli kamalissa vanhoissa saastaisissa rumissa korbusiaanisissa likaisissa inhottavissa vitun painajaisissa se suihkukekkulointi, ja se läski idiootti "Kalle" mikä niillä on hinauksessaan nykyään, meni ja KIERI(!!) jumalauta siellä paskaisella lattialla ! Hyi helvetin vittu ! Ja se on varmaankin alkuperäinen eli 1970-luvulta !!! (Se lattia siis, ehkä toki Kallekin)
Kalle = idiootti.  (Ja lihava! Shhh!)

Sitten oli se joku iljettävä tyhmä inhottava ja melko myötähävettävä nykysälli, tai nykyrokkari joka näytti jokaisen sanan jälkeen joko toisella kädellä tai molemmilla käsillään "pirunsarvimerkin" ja työnsi kielensä ulos, yhtä tyhmä siis kuin Maili Sairus.
Ja kauneinta ja parasta mitä siitä hyypiöstä voidaankin sanoa, on vain se että "no....ainakaan se EI ollut räppäri!?" ja noinhan se toki on. Mutta ennenpitkää se kyllä tulee julkaisemaan MYÖS "räppiä", tämä on lähes vääjäämätöntä. Kuten "poliitikon" alhainen korruptoitunut luonteen puute ja muslimin raivokkuus ja juutalaisen Saatanallinen ärsyttävyys ja asioihin puuttuminen.

Sitten oli joku osio mitä en nähnyt kokonaan, myöhästyin mainoskatkolta paluussa, mutta siinä oli sellaiset 4 jotain sälliä joista yksi oli se vitun Roope sammakonnaama Salminen, ja siinä kitattiin piimää ! Oletteko hauskempaa koskaan nähneet !?.....Samoin. Lähes joka päivä jotakin.

Mutta kuitenkin.....sitten oli......se sellainen toinen Kiinalainen Suomeapuhuva Muija sen juutuubin Sitan lisäksi, eli se Miss Peking "Shööli" Karvinen. Ja se kiipeili melko khuulin rekan ympärillä, nynnyn hitaassa vauhdissa ja valjaissa mutta kuitenkin, sellainenkin oli ja komea Posse-autokin siinä oli.

Sitten oli se tyhmääkin tyhmempi sätkyukko osio jota minä lähinnä INHOAN, ja ihan vitun tyhmiä juttuja taaskin, se oli jo liian pitkälle menevä tyhmyys se kyttäjuttu, sellaista EI SAA tehdä vitun tollot.
Sitten oli se joku.... mitäs siinä nyt oli ?....jaa niin ne 2 jotain näyttelijää tjns, jotka meni siihen samaan vaatteeseen ja pomppi siinä tatamilla jne.. kaikki tuo on kuin, kuten olen sanonut, jostain vitun 10-vuotiaan natiaisen synttäreiltä. Jolta muuten se "Jarppi" niminen olento näyttääkin, vaikkakin samalla se on kuin vanha pappa. Se näyttää oudosti SEKÄ kuusikymppiseltä ETTÄ kymmenvuotiaalta ! Hah... aika juttu, ehkä jopa joku ennätys.

Sitten siellä lopuksi päästettiin kiljumaan se Toni "taikinannäköinen sammakko" Wirtsasen pikkuruinen muidu, joka on nyt tehnyt jonkun biisin kai sitten.
NYT minä hoksasin ! Se akka on niitä joista tulee aikuisena se sellainen aivan KAMALA(!) yksi maaplaneetan rumimmista ihmisapinain fenotyypeistä, se sellainen käkkäräpäinen hirvitys mikä painaa ehkä 20-30 kiloo, ja mikä hengailee aina jossain 70-luvulla rakennetun vitun tunkkaisen kuvottavan ruman RUMAN RUMAN "ostarin" liepeillä ja seassa, siinä baarien terassin lautojen kupeessa, mustassa nahkarotsissa ja ehkä "äitifarkuissa" ja millä on se sellainen kamala käkkärä tukka siis, joku "permanentin" tapainen hirvitys, ja sellainen pikkuruinen Suomlannin Finuiitti Ryssämuijan apinannaama. Te kaikki kyllä TIEDÄTTE tämän kyseisenlaisen hahmon, josko ette sitten heti hoksaa, mutta sellainen tulee kyllä vielä vastaan ja se saanee hymyn huulillenne kun muistatte tämän tarkan ja realisitsen kuvaukseni siitä.
Niin nin siinä se oli pukeutunut joksikin Madonnan ja M.Zäksonin väliltä ja vähän lauleli jotakin ja sitTEEEEEN!!(nouseva äääni) käänsi päänsä mikin ohi ja aukoi suutaan sitten sinne, oikealle päin. Se oli tyhmännäköistä ja ihan kamalan kuuloista ja minun piti ihan rutistaa naamaani kuin olisin samassa tilassa koiran "kesto ambran" kanssa. Se oli mitä irvistyttävin esitys.

Sitten ...siinä oli vielä muuten sellainen tyhmä osuus missä oli joku aika...moisen, näköinen, akka ja se toinen Kalle, ja missä tungettiin vaahtokarkkeja suuhun.... huoooOOOH... voi vittu.


Mutta toisaalta, Muumien jälkeen, Posse ON kyllä kaiketi se PARAS lastenohjelma tällähetkellä telkassa. Tosin en minä mitään MUUTA katso telkasta ylipäätään kuin Possen ja oliko niitä joku toinenkin ?...en nyt muista ?.... Ei kai. Mutta Perjantaisin avaan ihan valmiushyttini TeeVeenkin kuulkaa !Tää oli tässä !

Tai sanon vielä että, ensikerran vieraat ...jumaLAUTA !! NYT näyttää jo ..... siis VIELÄKIN paskemmalta !! En tiedä miksi näin ON, mutta jumalauta siellä pyörii nuo yhdet ja samat b ja c-luokan hevosenpaskajulkkikset ja yhdentekevät masentavat persoonattomat mielipiteettömät pallinaamat. Mitä vittua !?!?

HAISTAKAA VITTU ja LOPETTAKAA !!!


Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti