lauantai 27. huhtikuuta 2019

Deiv & Kät

Juutuubin tuo MaMu pariskunta on nyt raskaana, kuten sanotaan.

Tulin nyt aatelleeksi että kertooko SE jostain jotain ? Ne siis on molemmat EI-suomalaisia, SUOMESSA ====> raskaana. Tai se akkahan siinä raskaana on, mutta kuitenkin.

Ja kyllä, kyllä se kertoo, mm siitä että molemmilla on TAKANAAN / allaan jokin SUUREMPI ja luotettavampi kuin "Suomi".
Englanti ja Ruotsi jos tarkkoja ollaan. Niihin voi enemmän NOJATA kuin tähän piskuiseen paskalänttiin täynnänsä toisiaan IIINNNHOAVIA rumia mulkkuja, jotka ei osaa muuta kuin sättiä toinen toistaan, siitä että ...mm... muistuttaa liikaa sitä toista. Sitä sättijää.

Mutta eniwei,  hiiienoa nähdä kuinka suomlantiin tulee kaikki MUUT ja lisääntyy ja valtaa suomen, SAMALLA kun elämänkoulun vasuri katumutantit aukoo rasvaista naamaansa ja typerää paskaista kusipäätään ja mölyää siinä öykkäröidessään ja rikkoo paikkoja jne ja on ihan Perus Fasisteja / Vasureita, ja sitten on ne muut, ne Maltilliset, jotka yrittää "äänestää" Pahuutta kumoon ja hidastella sitä neitimäisesti löyhyttäen käsilaukuillaan ja Vakavilla Äänenpainoillaan. Siis  Perikatoa kauemmaksi.

Mutta hei ! Deiv ja Kätti on raskaan !
Jiiiiihuuuuu !
Minun piti kommentoida niille tällainen, mutten usko että niiden huumorintaju riittäisi, enkä halua kommentoida sitä kanavaa, mutta minun piti englanniksi sanoa suurinpiirtein että: "Ah-HA !! Arvasinhan !! Te olette köyrineet !!! Juuuuukolauta saatanan vitun emämulkut alhaiset vitun rotat / siat!!"  jne.
Mutten nyt sitten kommentoinut.Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti