maanantai 22. huhtikuuta 2019

Paul Josef & Sri Apinala

https://www.youtube.com/watch?v=RNm9JZ_joBE
Jumalauta !!

MITÄ VITTUA ! ??! ..ThaHAHAAahhahahHAAa....  "Pääsiäisen Palvojat" ?!?! TÄ VITTUA Marxisti-Jihadistit !?

MISTÄ VITUSTA te oikein KEKSITTE näitä imbesillejä idiootteja vitun nimiä ja käsitteitä ja nimityksiä !?!?!
Onko nämä KAIKKI siellä sen syyläisen satanistisen vasuri-Marxisti jutkun koiranpaskaläjän "sääntöjä radikaaleille" Luciferiaanisessa Oppaassanne ?! Vai mitä vittua !?


Julkeaa vailla enää MITÄÄN pidäkkeitä !!!

Kommunistit / Satanistit / miksikä niitä nyt tällä viikolla kutsutaankin, on mitä ilmeisimmin nyt laittaneet Kaiken Likoon ja ottautuneet Loppusotaan. Tämä KAIKKI lienee niiden "End Game", ja nyt KUN epäonnistuvat; saamme jonkin uudenlaisen Pahuuden vihdoin maanpäälle ! Niiden tilalle.
Jeeee !Aatelkaa että.....
...^  tuonkin kaiken ne vain KIISTÄÄ, ja sölköttää IHAN POKKANA että "ei se _slamista johdu & se on Rauhan Uskonto" jne, ja että ME olemme jotakin moitittavaa vaikkapa "ihmisperseitä" ja "pilttejä" ja mitä lie "rasisteja" ja miksei myös "fasisteja" kun meillä on se mitä jo MADOLLAKIN tulisi olla, eli "arvostelukyky" ja kyky erottaa ympäristönsä ja sen tapahtumat ja miten mikäkin mihinkäkin LIITTYY jne ..ja en minä nyt jaksa enkä halua luetella JOKAIKISTÄ ihan Perustason piirrettä mikä erottaa IHMISEN ja edellämainitun MADON. jonka JÄLKEEN ja alla matelee "vihreät ja vasemmistolaiset" ja muut tahmeat älykääpiöt loiset - evoluution asteikolla.
Ne on jossain polyypin ja ameeban ja nilviäisten tienoilla siellä ihan alanurkassa, kun katsotte sitä taulukkoa.MUISTAKAA että JOKAINEN "ääni" vasurille ja vihreälle sabotöörille on ääni myös AIVAN KAIKELLE TUOLLE ^. Ja jos tuon ymmärryksessä on joku ongelma; olet liian tyhmä ja vähälahjainen jotta sinua voisi kukaan koskaan ollenkaan auttaa. Sinun on vain kuoltava tästä inkarnaatiosta imbesillinä kuin vajaaälyinen kissa, ja ehkä kohottava kärsimyksen kautta seuraavassa sitten jo kohti alimpien kädellisten tason pohjaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti