tiistai 9. huhtikuuta 2019

Wualit 2019


Siellä ne kaikki kehtaa taas ja edelleen jauhaa paskaa ja valehdella ja LUPAILLA jne, kun on tarjolla jatkopaikka valehteluun aivan järjen ja sielun ja oikeudenmukaisuuden sadasosankaan ja kaiken mahdollisen VASTAISEN suurella rahalla.

Häikäilemättömiä "ihmisiä". Ja Halla-Ahokin on siellä seassa. Yrittäen hidastaa tuota rekeä liukumasta suoraan Helvettiin.

Mutta onneksi ns Persut on AINOA  Nosteessa oleva porukka, ja niin että KAIKKI MUUT on nyt ennennäkemättömällä tavalla(?) helisemässä. Jopa iltalehtien ja sanomien täytyi taipua tunnustamaan se, ja olla nyt niinkuin ei mitään; persut nousee ja vasurit ynisee..näin tää vaan kuulkaa on !


Toivon totisesti että kaikki Pahuuden Voimat HÄVIÄÄ nyt ja lopullisesti, ja oman maan tuhoajat / myyjät ja muut tukahduttavat raiskarit. Nyt on teidän aikanne KUOLLA ja poistua häiriköimästä TÄTÄ ELÄMÄÄ. Kokonaan ja lopullisesti.
Teidän tihutyönne on nyt tehty.


TÄMÄ henki jääköön suomlannissa hallitsevaksi ja lopulliseksi, ja MINÄ otan siitä TÄYDEN kunnian. Minä ja tämä Blogi olemme olleet "instrumentaalisen" tärkeitä Muutoksen Airueita ja Valtavia Voimia Täällä Taustalla, ja minä olen jo valaissut teitä tyhmiä ja pimeitä melkolailla - pyytämättä & yllättäin ja anonyyminä ja ilmatteex.
Ja ...en tiä...ei kai kestä. Varssokuud.

Toivotaan että voimme lakata "politiikan" tähän.
En halua joutua AINA ja loputtomasti puuttumaan typerien kusipäiden jälkien siivoamiseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti