keskiviikko 17. huhtikuuta 2019

"Renesanssi Horisontti" video

https://www.youtube.com/watch?v=wKKVOOPVgm8

Joku Anssi Kelan ja Jussi Halla-Ahon risteymältä näyttävä heebo käsittelee meän waaleja !! kin. Siis.
Ja Kööppenhaminan jotain ...mm.m.Mm...MUSLIMImelakkaa ! Mistä median valhekoirat tuskin on päästäneet pihahdustakaan ?

Siellä ne TAAS; mätkii kivillä pääkalloon ja jos vain voisivat, päitä irti, koska joku on ihan oikein sanonut että se heidän "profeettansa" eli Kantaisäroisto on ihan perus pedofiili ja näin. Siinä on videopätkäkin ^ tapahtuneesta.

Emmätiä...ihan hyvä aika olisi NYT herätä !!
Tai emmätiä ?...nukkukaa vaan ja Suvaitkaa ja näin.  Te vain alistutte ja kuolette ja katoatte, ei tässä sen kummemmasta o kyse.
Omasta maastanne kuin jokin vitun tungettelija ja alhainen arvoton vitun kurja kerjäläinen.KATSOKAA taaskin muuten Kööpenhaminan katuja tuossakin MUSLIMI sirkuksessa !! Jumalauta ja vittu !!
Kai te tyhmätkin jo NÄETTE kuinka länsi on alkanut muistuttaa niitä mitä me ennen näimme VAIN Uutisten takia sekalaisista sekopäisistä alkeellisista Luciferiaanisten apinoiden maista ja maailmoista ?! Kaikkia niitä tulipaloja ja palavia autoja ja sekalaista yleistä sekasortoa ja irtopäitä ja raajoja ja kälättäviä ja huutavia ählämsimpanssi(uros) laumoja ja sen sellaista. Länsi näyttää JO NYT joltain vitun Mogadishulta, ja vasemmiston pikkupirut ei osaa muuta kuin aukoa typerää ylimielistä kusipäätään kuin jokin tuittupäinen teinipissis ja syytellä ihan pokkana uhrejaan joksikin toruttavaksi nimeltä "Rasisti".
Minä en välitä LAINKAAN vaikka olisit tai joku olisi RASISTI, ihan ISOLLA ärrällä, siinähän sitten on, pik fakin diil.


Edes Rasistit tosin ei yleensä juuri koskaan inhoa Japseja !! HAhaaaa, miettikää SITÄ !

Ja kiitos tuolle melko yyberin näköiselle hepulle että nuiji tuon "vasemmistoliiton" noin nätillä kuvauksella ! Hahaaaaa. Ja se siis on vielä PAHEMPI kuin olin luullut !! Eli se siis ON ===> ihan tasan tosissaan ja häikäilemättömästi KOMMUNISTIEN ja sitten vielä "Feministien" muodostama Saatanallinen Sirkus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti