sunnuntai 7. huhtikuuta 2019

Paven Uusi Video - Tyhmä Vitun Ämmä

https://www.youtube.com/watch?v=bU8Rv2Aw6Bc

Siinä ON kyllä yksi Tyhmä Vitun Ämmä oulrait ! Hahahaa. Tuota aivotonta bimboa minun lempibloggailijanikin haukkui juuri sangen hauskastikin, ja laajalti, ja nyt Pave otti saman idiootin kohteekseen, ja näemmä taas oli bloggailijani ihan oikeassa, kyseessä on 1 tyhmimmistä ihmisistä sinänsä ehkä KOSKAAN. Ja se on aivan helvetin paljon sanottu !

Mutta kuten sekin, minä olen samaa mieltä, että tuo eukko on jo niin tyhmä että se on ihan loistavaa ! Se on huippuviihdettä, ja sitä kannattaa ihan kuunnella; se on NIIN tyhmä.
Se on niin tyhmä, että on jo TOSI tyhmä !!

TOOOOOSI tosi tyhmä.

Se on ihan ...lähes "ihastuttavan" aivoton ja tyhmä. Se on Esimerkillisen Typerä jne. Joten ei ihme että Demonikraatit Ämyriikassa on sen ottaneet omakseen, ja yrittävät tuon hevosennaamaisen mehikaanittaren avulla kai kammeta Amerikan Historian Pätevintä ja Parasta Presidenttiä eli Trumpia, kaiketi siis jotenkin alas tjns ? Koska SE on se ONGELMA tietenkin !!Hahaa. EI ne krooniset täit, ne OIKEAT ONGELMAT, ne varsinaiset "poliitikot" ja muut byrokraatit ja muut vastaavat vitun komentelevat lois-takiaiset paskasäkit ja häikäilemättömät pelurit ja vallanhimoiset valehtelijat ja demoniset rumat jyrsijät ja lastenraiskaajat ja sekopäät ja kusipäät ja ällöttävät iljetykset ! Eheeiii !! Trump ! Trump on se ONGELMA !


Tällainen on TÄMÄ maailma; sen on hullut ja megaidiootit JO polkeneet jalkoihinsa.Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti