torstai 18. huhtikuuta 2019

Notre Dame ja UFO(t)

https://www.youtube.com/watch?v=SWFAnOe7jAk

Jaaha, ja jotenkin en yllättynyt tästäkään, mikäli noin ON.
Tuo punainen valo nyt on ihan päivänselvää !! Tai yön tuossa tapauksessa. Se ON jokin ihan muu. Mikä ?

Ja kuten olen teille jankannut koko Blogin ajan; minä olen itse nähnyt muutamankin eri kerran noita Mustia Lentäviä Kolmioaluksia, pitkin ihan kotomaisemia. Ne on TÄYSIN äänettömiä ja aivan täysin piirteettömiä mustia tasakylkisiä kolmioita. Niissä on ikkunat kyljessä mutta sinne ei näe sisään koska ne fönärit sulautuu osaksi sitä muuta mustaa alusta. Tuosta ei nyt sen enempää, mutta voitte luottaa kuin muuriin, siihen että nuo ALUKSET an sich on jokapäiväistä todellisuutta ja minä niiden kanssa jo melko tuttu. SITÄ en osaa nyt sanoa onko ne "meidän" vai Niiden.

Ja taaskin; mitä asiaa Amerikkalaisillakaan olisi vakoilla noilla TÄÄLLÄ meitä, jos ne olisi niiden ?
Muukalaiset taas on ihan oma juttunsa, eikä niitä kiinnosta meidän rajat ja alueet ja "ilmatilat" yms sen enempää kuin meitä koirien virtsalla merkkaamat reviirit tuolla pihalla.

Mutta että mielenkiintoista ! Ja sitten oli tuollainen video missä joku heppu poistuu siellä ylätasanteella sieltä Daamesta samalla kun se palomies siinä jo suihkuttaa sillä yhdellä kurjalla letkullaan, kuin vanha mies virtsalla, sitä paloa tai Daamen seinustaa tjns.

Ompahan aika episodi TAAS.
TAAS siis.
T A A S !JOKU on kyllä nyt ilmeisen kiireinen !Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti