lauantai 13. huhtikuuta 2019

Narinkkatorin Rieha

Jaa niin juu tämäkin ! Hah. Ylenkyttääjän blogista kävin tsiigaamassa tuota Marco De Wit nimisen hahmon videota tuosta räyhästä, ei tuollaista imbesillien kokoontumisajoa kovin kauaa jaksa katsoa, mutta kyllä se melko hyvä komedia oli sinänsä.

Niin totaalisen ääliökusipäistä sakkia on Helsinki täynnä että pahaa tekee. Ja pahaa ne tekeekin, kuten kuvasta näette. Tuo Marco, jos olisi edes kissan tasoinen älyltään, ottaisi ehkä noita "kaappeja" suojakseen AINAKIN nyt neljä ensin, ja miksei 4-kymmentä ? Kuten näette, jo YKSIKIN rauhallisen kykeneväinen ja ISO heppu pitää KAIKKIA tienoon nulkkeja ja narkkari-elämämkoululaisia antifantteja eli Fasisteja siitä kummasti loitolla. Ne on iteasiassa lopulta melko koomista väkeä nuo elämänkoulun saastat kun oikeen aattelee ja niitä katselee.

En tiedä mikä hahmo tämä Witti on, mutta tuo kakaroiden käytös kerjää kyllä vuosisadan selkäsaunaa ja vähän päälle !

Mutta tuo itse Marco.... ?..kristus ! Se huutaa ja rääkyy kuin jokin hysteerinen vesikauhuinen hampaaton vampyyri nähdessään valonsäteen lähestyvän kellarinsa ovea ja valkosipulilla höystetyn krusifiksin leijuvan siinä muassa. Ai miin; mitä vittua !?

Katsoin myös jonkun kommentoijan linkistä sen jonkun muun videon missä se oli kai siinä tienoilla ja siinä meni joku tatuoitu mulkku fillarilla sen auton ohi ja en tiedä mitä siinä ihan eksäktli kävi, mutta Marco huusi hysteerisenä kuin syötävä ! Hahahaha... hahaaa...voivoivoivoi....oijoi.
Se vaikuttaa yhtä häiriintyneen järjiltäänolevalta ja pelon sekoittamalta kuin vasemmisto itse. Mutta sillä on tuollainen ihan hieno nimi kyllä.

En usko että tuo huuhaa tietää oikein itsekään mitä ihan tarkalleenottaen se on ylipäätään tekemässä, mutta jos se todella vain on noin vaillinainen mutta yrittää silti vain puoltaa kotomaataan niin annettakoon hepulle täysi tuki ja turva ?
Kuten muuten näette; ei Poliisista, tuosta SAAAaannnnKaristanne, ole kilin vitunkaan hyötyä tai edes apua tuolle hysteerisenä kirkuvalle naiselle ...jaa siis, anteeksi, miehelle, joka yrittää vain pitää puhetta ! ....Siis..junou ?...keskellä VIHOLLISLAUMAA kuin seepra joka saarnaa nälkäisille ja ärtyisille hyeenalauman jäsenille siitä kuinka kusipäitä luusereita kaikki hyeenat on.
Ainakaan katuviisautta tuolla ei juuri ole. SITÄ sen kannattaisi ensi-sijassa opiskella !
Ihan siis in bona fide, neuvon tekemään näin.

Sellaista sanoisin videon antagonisteille, että jos nyt ihan aikuisten oikeesti ja mahd. objektiivisesti ITSE katsotte tuota kuvanauhaa / videota, niin minkä arvosanan antaisitte käytöksellenne ? Eritoten jos tuota älykääpiömäistä laumauhoilua ja kovistelua ja pelottelua ja pullistelua ja mitä tuo jälkeenjääneisyyden riemuvoitto tuossa nyt ON, olisi meidän Rasistien taholta kumpuavaa ? Eli siis jos tilanne olisi toisteppäin ?

Oisko joku .... kaks miikka ?


Kysyn vielä samaan rahaan että, kun siinä niin vouhkaatte "ilmastonmuutoksesta™" ja "rasismista™" niin nin oletteko te tulleet AJATELLEEKSI, edes sen vertaa että; tykkäättekö TE ITSE TODELLA niin niistä neekerinperkeleistä ? Vai älähtelettekö vain koska joku siellä TAUSTALLA osaa kalautella teidän tyhjiin päihinne juuri oikealla tavalla ja saada teidät vitun idiootit kauhukakarat säpsähtelemään, haluamaansa tahtiin. Onko TÄMÄ käynyt lainkaan mielessänne ?!
Tai käsitättekö olevanne ...mm..junou ?...VALKOISIA contra "mustia" ?
Käsitättekö TE kertakaikkiaan MISTÄÄN MITÄÄN ?!? Ja esim tuosta "katuviisaudesta"? ? Teidän ei TODELLAKAAN KANNATA leikkiä ihan noin pidäkkeettä ihan noin lujaa ja kovaa sälliä, sillä te olette summa summarum VAIN harhaanjohdettuja tyhmiä härkäpäisiä finuiittinulkkeja ja lapsia.
Ja teitä ohjaillaan ja manipuloidaan ja hyväksikäytetään täysin sumeilematta. Te ette näy ymmärtävän asian alkeitaakaan ja mistä on kyse ja että ne teidän ohjailijanne on yrittäneet tätä jo TUHANSIEN VUOSIEN ajan mutta muuttavat aina epäonnistuttuaan nimensä ja julkisivunsa ja homma alkaa alusta, aivan yhtä häikäilemättömästi.

Teitä soitetaan kuin viulua; ja KATSOKAA ny jo perkele ittekkin sitten !! Saatanan aivottomat tyhmät muulit, te rääytte siellä kaupungilla kuin mitkäkin vitun lähi-idän partaneekerit ja Afrikan alastomat vitun villit yms  Jurakauden basillit.


H Ä V E T K Ä Ä !!!!   Vitun iljetykset. Teidän KUULUISI olla PAREMPIA ! Mutta en tiä....ehkei se potentia koskekaan KAIKKIA valkoisia, on kai ihan geneettisiä Veekereitä.

"Konnat voivat parhaiten kotonaan".

Terveiset vain Helssinkiin.
#LiianVALKOISTAspermaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti