lauantai 27. huhtikuuta 2019

Vasurit: TE OLETTE SYYLLISIÄ

Tässä on HYVIN yksinkertainen asia, jonka tekin saatatte kyetä käsittämään.

Jos sitä tykkää esim  "metallikasta" tjns, sitä kuuntelee, sitä EI mene PAKOTTAMAAN naapurinkin korvista sisään, ja vaadi että "lakiin" kirjataan että kaikkien täytyy joko aidosti tykätä siitä tai näytellä tykkäävänsä.
Sitä EI vaadi rangaistuksia ja maksuja yms niille jotka EI tykkää, eikä sitä liioin tulisi mieleenkään järjestellä erilaisia Kampanjoita sen puolesta että kaikki Tuhmat EI-tykkääjät lytätään, ja julistetaan pannaan tvittereistä ja tuubeista jne.
Sitä EI kailota kadulla rummuttaessaan muiden avohoidon ääliökeharien kanssa, pilliinkin vihellellen,  että NYT sitten KAIKKI mukaan TÄHÄN juttuun ja sassiin !!
Eikä sitä käy telkassa loukkaantumassa ja uhriutumassa ja tilittämässä omaa aivotonta toivotonta typerää kusipäisyyttään. Tai mitään muutakaan tällaista ja sen sellaista. Jne.

Tämä kaikki on itsestäänselvää. PAITSI teille !!!
Sillä, kuten "dissect left" blogin pitäjä niin elegantisti asian ilmaisi "politiikka on kaikki / ainut asia, minkä vasemmisto tuntee / tietää". Aaa-vitun-men !!

Niin kuin kala tietää vain VEDEN, ei tätä kuivaa juttua ja ilmaa jne, käärme ymmärtää vain miten luikerrella ja sihistä ja purra, vasuri ei KÄSITÄ ettei muut OLE kuin se, eli jotain "poliittista", eli JUUTALAISTA. Ja  aivan VITUN TYLSÄÄ ja sielutonta, honottavan puisevaa lahjatonta korutonta keskinkertaista jonninjoutaavaa lois-paskaa.


TE olette ne HYÖKKÄÄJÄT ja paholaiset, teillä ei Saatanan läskipäät ole pienintäkään oikeutusta KUVITELLA olevanne niitä joilla "on oikeus" ja jotka SAA ja joiden KUULUU jne, te olette ne Historian Loputtomat Pahikset. Joita vastaan meidän muiden on AAAIIINA kerta toisensa jälkeen vain "noustava". Vaikka ME haluaisimme vain elää ja olla rauhassa ja tehdä mitä lystää. Sanoa mitä lystää ja miettiä mitä lystää jne.

Mutta Borg-kuutio EI. JÄTÄ. RAUHAAN.
Syöpä....se LEVIÄÄ. SE on sen Se Juttu.


Haistakaa Vittu. HÄVETKÄÄ.
Kuolkaa.
Katukaa.
Palakaa Helvetissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti