keskiviikko 10. huhtikuuta 2019

Ykälinkki ja Ilmailumuseon Ongelma

http://yrjoperskeles.blogspot.com/2019/04/miinuksesta-plussaksi.html

Ensin tähän ilmailumuseo asiaan. Tuolla kommenteissa tuo joku pekkeri ("Becker") mikä lie, toi esiin tuon jutun ja katsoin, ja katso ! ja minä näin; http://ilmailumuseo.fi/uusimuseo/

Pistää todellakin yhtä vihaksi kuin suruksikin. Tämä on "jostain syystä".....mmmm... mysteeristä.. AINA näin täällä VITUN Suomlannissa. On MILTEI ja IKÄÄÄÄNKUIN ...täällä olisi ja häärisi jokin aivan TÄYSIN VIERAS TAHO(!!!) ....joka EI. VOI. SIIIIEETÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ !!! Ei jumalauta AJATUSTAKAAN, siitä että suomella ja sen Han-populaatiolla menisi edes suhteellisen tasapaksun hyvin, saati sitten että menestyisivät jotenkin. Ja mikä siis aivan pahinta; että Saatanan Perkeleet pääsisivät vieläpä nauttimaankin jukolauta olostaan ! Eheheeii ! Kuulkaa !! Ei se KÄY !! Se KIELLETÄÄN yxkantaan !! Otta hiessä teidän tulee kurjat kuivat leivänkänttynne ANSAITA saatanan saatanat !! Mitä synnyitte tänne !!

Hei -välikysymys!- MIKSETTE te IKINÄ ala "kapinaan" ja vallankumoukseen ja tasaamaan tilejä !? Hei ?! Nin...miksei !?!? KAUANKO teidän aivan LOPUTON hermonne todella, TODELLA, kestää !?!? Ja jos tietäisitte miten pitkäpinnainen MINÄ olen, saattaisitte ihan pelästyä, ja jumalauta MINÄ sanon näin !! MINÄ kysyn etteikö TEIDÄN pinnanne koskaan jumalauta KATKEA !!!!

Olla nyt naurettu ja halveksittu ja nöyryytetty ja loppuun ajettu ja kulutettu ORJA ja vanki ja maksaja OMASSA vitun MAASSAAN !!

Minä tarjoan sinulle NYT HETI yhden yksinkertaisen ja oikean ja todellisen SELITYKSENKIN asiaan, ole huoleti ja rauhoitu !! Tässä tulee, ja voit ottaa tämän "kuin Taivaasta annettuna" ja sitähän se ONKIN kyllä; suomalaiset ihan OIKEASTI ON sitä mitä kutsutaan "masokisteiksi". Eli vielä oikein ymmärrettävän TARKASTI, kuuntelehan nyt tarkkaavaisena !!! Tämän asian TODELLINEN ONGELMA; olet SINÄ.
Se on sinussa ! Sisälläsi. SINÄ. Se olet sinä ITSE. Koska sitä et tiedä MITÄ TEHDÄ ITSE ITSELLESI, ja miten pistää se sisäinen orjamoraalinen masokisti KURIIN, sillä OIKEALLA tavalla.
Ja kaiketi vain MINÄ osaisin ja voisin sen teille näyttää, minä NÄEN ettette TE itse sitä hoksaa ikinä, ikipäivänä, kuuna kullanvalkeana.

Minä opetan teile NYT ja HETI ja samantien SEN  TAVAN, tuo on siis KOROSTETTUA ("SEN TAVAN") - nostin sen tuollain jalustalle. Mutta kuitenkin, tässä on se Se Tapa. Tämä on hyvin yksinkertaista ! Tämä on siis todella YKSINKERTAINEN asia, ja niin arkipäiväisen HELPPO että minä en epäile laisinkaan etteikö tätä voisi täydellisen onnistuneesti opettaa myös kissoille ja koirillekin, ja ne alkaisivat sitten toimia tämän korrektin ja viisaan ja katuviisaan ja valaistuneen ja oikeamielisen ja oikean opin metodein, täten hyötyen siitä loputtomasti ja suunnattomasti, tässä materian ja aistien ja biologian ulottuvuudessa ja maailmassa. Se on vain TÄMÄ ===> LAKATKAA "opettamasta" omaa TYHMYYTTÄNNE lapsillenne ! Siinä KAIKKI.
Kaikki on siinä. Siinä on KAIKKI <==== !! K A I K K I.
KAIKKI muu hoituu tuon MYÖTÄ ja sen myötävaikutuksella ja sen jälkeen ja automaattisesti. ÄLÄ OPETA lastasi olemaan ORJA ja tyhmä ja mulkku, ja siitä todennäköisesti EI TULE tyhmää orjamaista tiuskivaa ja alati-vihaista mulkkua.
Y k s i n k e r t a i s t a   <===


Mutta kuitenkin, nyt kun saimme tuon jo alta pois niin pääsemme itse tuohon linkin tai jopa linkkien(!) asiaan.


Ilmailumuseo TARVITSEE upouudet ja uudenkarheat ja puhtaat ja siitit ja hienot ja ISOT, jumalauta IIIISOT(!), tilat. Tämä on kissallekin nyt päivänselvää, jos sinulla on kissa, kuten tulee olla, voit näyttää sille tuon ^ linkin ja se ymmärtää kyllä samantien ja ehkä naukuukin sen kunniaksi.

Ja jos noista pitäisi, eli niin PITÄÄKIN, valita, somput lähtisi MINUN suomlannissani niska-perse-otteella niin vitun lujaa että näkisivät siinä lentäessään kuinka leppäkeihäätkin jää kuin seisomaan siihen viereensä ilmassa.

Te kaikki ymmärrätte ja tiedätte kyllä asian itsekin vallan mainiosti, että suomessa jossa kaikki olisi edes kaukaisesti vielä HYVIN ja täyspäiset ihmiset olisi niitä jokta "päättelevät" asioita, olisi tämä asia ihan täysin EI-asia, se hoidettaisiin tuosta vain ...siirtämällä luultavasti jokin paperi jollakin Tärkeällä Pöydällä vain pinosta toiseen, mutta NYT näin EI OLE. Helsingissä on päässyt nyt Piru irti ja siellä huseeraa, ja tuo on NÄTTI SANA(!!), huseerata, niin nin siellä huseeraa nyt sellainen porukka joka kerjää verta nenästää ihan samalla mitalla kuin Ryssä siinä circa 1939-45.
Ja vaikka Te Muut, laimeammat ja miniatyyriset sielultanne, aina niin hartaasti toivotte ettei suomeen tulisi "poliittisen väkivallan kulttuuria" - MINÄ taasen toivon niin sydänjuuriani myöden ja hartaasti että se tulisi jo TÄNÄÄN, ja saisimme huomenna lukea kuin "Antti Rinne Murhattu BRUTAALISTI!! Lue lisää..." ja minä toivon aivan yhtä loputtoman paljon että Te, Te Perusmuulit, HERÄISITTE tähän ulotuuvuuteen jossa tässä nyt jumissa ollaan, ja lopettaisitte KAIKKI lapselliset peniksen inspiroimat hetero-contra-hetero kiihkoilunne ja kiihkomielisen hikoilunne ja raivonne ja kilpailunne ja muun typerän typerän typerän HYSTERIANNE ja KESKITTYISITTE !!!
KESKITTYKÄÄ ainakin lapseni, ENSIN(!!!!!), siihen että ON; oma maa ja se on VAPAA ja Anarkistiseen ekstenttiin, ja että kaikilla SEN oikeilla ja omilla on OMAA maata ja absoluuttinen sanan ja ILMAISUN yms vapaus, ja SITTEN voidaan alkaa johonkin, yhtään mihinkään muuhun ja ylimääräiseen. Te olette UNOHTANEET tämän, nämä niin absoluuttiset PERUSASIAT että minä häpeän teidän puolestanne vitun yksinkertaiset isot eläimet, että MINUN täytyy TEITÄ näistä muistuttaa. TÄMÄ jos mikään on NURINKURISTA.
Sanon tämän lyhyemmin ja ehkä ymmärrettävämmin; teillä EI OLE VARAA leikkiä Amerikkalaista enää, tai sitä mitä ikinä te olettekin 1960 luvulta tähän päivään asti LEIKKINEET. Ja meik nou misteik; se ON ollut pelkkää LEIKKIÄ. Ja rahtikulttia ja näyttelemistä ja aivan kerrassaaan iljettävää ja ilveilevää kopioimista ja "larppaamista" ja leikkimistä ja näyttelemistä ja sen sellaista. Olette ottautuneet kuten Japanilaiset ja lähes koko muu planeetta(!); Anglo-Saksien seuraaja-sivilisaatioksi. Ihmismaailman remora kaloiksi.
Tämä on MINUN ja olisi eittämättä Yukio Mishimankin, maailmassa, absoluuttisen HALVEKSITTAVAA ja inhottavaa vailla MITÄÄN laitoja ja rajoja. Kuvottavaa ja halpamaista ja sielutonta ja itsetöntä ja sen sellaista.
Valitettavinta on ettei teistä ole olemaan myöskään mitään KUNNOLLISTA OMAA, vaan te alatte sitten kuin känkkäränkkäinen poika, kiukutella MINUA, ylivertaista ja suopeaa "isähahmoa" vastaan, ja heittäydytte aggressiivisiksi juopoiksi ja "tu hoMOOO!" huuteleviksi kovisnulkeiksi ja miksikä lie idiooteiksi.
Mutta MUISTAKAA AINA että MINÄ EN OLLUT se joka TEKI sinusta tyhmän !! Ja umpikieron ja tietämättömän !! MINÄ olen se joka yritti sinut PELASTAA siltä ja AUTTAA sinua, vaikka minun tulisi ja tekisi mieleni OIKEASTI, jyrätä sinun typerä kusinen demoninpääsi katujyrällä sohjoksi ja polttaa se. Sohjo.
Se joka on tyhmyyteesi SYYLLINEN, on jossakin sekalaisessa järjestyksessä; sukusi - vanhempasi(!) - isovanhempasi - muut erehtyneet tyhmät apinat ympärilläsi - "yhteiskunta" ja sen KAIKKI "instituutiot" ja osat ja sen sellaiset - Virallinen Uskonto - suomlannissa myös Armeija - ja kuten lempiblogaajani asiasta sanoi, myös johonkin mittaan ihmisten OMA "vaivannäkö" asian suhteen, eli teette ITSE itsestänne omalla osallistuvalla työllänne tyhmiä.
TUOSSA ^ on se Tyhmyyden Perinnäinen Kaava, jota minun ja Jeesuksen ja Buddhan ja Da Vincin yms kaltaiset tänne syntyy yrittämään RIKKOA lopullisesti, mutta TE ITSE(!) tarraatte siihen niin hanakasti, kuin se kissa siinä videossa siihen pyramiidiin(! hahaha, ihastuttavaa!), ja teette auttamisestanne täten Aivan. Tyystin. Mahdotonta.
Jeesushan tämän saikin jo nähdä ja kokea ja tuta oikein hyvin. Joskaan sen NIMI ei ollut kuten teille on opetettu "Jeesus". Eikä sitä naulittu ristiin, eikä se ollut mikään yliolento vaan tavallinen KUOLEVAINEN ihminen jolla oli vanhemmat, EI MINKÄÄNLAISTA "neitseellistä syntymää" eikä mitään siitä hölynpölystä. Joka on kotoisin tästä välissämmeolevasta ja kuluneesta AJASTA, sekalaisten idioottien ääliöiden "poliitikkojen" yms mafiosojen ahneista suista ja muiden vitun valehtelevien koiranpaskojen häikäilemättömyyksien Satanistien. Eli siis "rikollisten" jos lyhyesti sanoisin.

*

Mutta niin, jottei tästä nyt tulisi Uusi Raamattu jo, ettei veeeeeenyyyisi niin pitkäksi, niin ehkä tuo ^ riittää tuosta.
TEHKÄÄ ! Tuolle ! Museolle !! Uusi !! Hangaari !! johonkin ja äkkiä. ÄLKÄÄKÄ jääkö jahkailemaan ja jankaamaan jne.Ja yksi tällainen "pointti" joka minun tekee AINA mieleni sanoa, mutta AINA se jää vain sanomatta tai unohdan tjns, se kuuluu näin; kun suomlannissakin ON näitä "miljonäärejä" kuten Hjallis ja Jethro käsittääkseni ja se suomlannin rikkain...joka nyt vain "sattuu" olemaan J U U T A L A I N E N ja ASEKAUPPIAS, eli  Chaim "Poju" - ja näin, niin nin MIKSI NE EI RAHOITA TUOLLAISIA ASIOITA ihan vain kuin ostaisivat auton tai pullon kokista, omasta VALTAVASTA pussistaan ?!?!!
SE jos mikä olisi OIKEANLAISTA lokalismia, joka tosin Hankamäen mukaan onnistuu vain meiltä "homososiaalisemmilta" tai joiden persoona on enemmä HOMO kuin "hetero" (hetero haluaa AINA olla ===> vain JOSSAIN MUUALLA), niin nin se olisi sitä VÄLITÖNTÄ ja TERVETTÄ ja sen sellaista OMAAN lähialueeseensa sijoitusta ja satsausta yms. Ja vaikka TE ette toki tätäkään USKO, mutta minä totisesti SANON teille että se raha TULEE. KYLLÄ. TAKAISIN !! Muodossa tai toisessa.

Jos MINÄ olisin voittanut sen 90 miljoonaa euroa silloin zäkpotista - sen jonkun vitun farkuissakulkevan Tsekkiläisen idiootin sijaan, eli jos asiat olisi menneet kuten pitäisi ja olisi parasta, olisi suomlannissa NYT melko monta uutta menestyvää "yritystä", ja paikattuja kadunkulmia ja perustettuja SUOMALAISIA kebab-ravinteleita ja purettuja korbusiaanisia helvetinlaatikoita kuvotuksia ja rakennettuna uutta ja puhdasta ja sielullisen kaunista tilalle jne, ja muutamia sieltä täältä joiden KAIKKI laskut voisin maksaa, siinä missä vaikkapa Ärrän jonossa KAIKKIEN läsnäolijoiden ostokset. Mutta kuten olen sanonut, minä olen tällainen "reilu" - enkä minä KERÄÄ RAHAA kuten te, sillä minä toisin kuin te, TIEDÄN ja ymmärrän sen tyhmyyden ja turhuuden. Sitä ei saa penniäkään mukaansa, ja voinen paljastaa teille senkin ettei MILLÄÄN koko ELÄMÄSSÄ ole MITÄÄN väliä. Muulla kuin sillä mitä ei juuri missään täällä ole, eli rakkaudella. Mutta siitä te ymmärrätte saman kuin kissa pyramiidien rakentamisen perusteista ja algebrasta ja räppärit kauneudesta ja tyylitajusta ja musiikista ja MAUSTA jne.

Mutta en tiedä sitten...ehkä asiassa ON, (olevinaan), taas jotain mitä MINÄ(!) "en YMMÄRRÄ", koska TE olette niitä YMMÄRTÄVIÄ olentoja ja minä taasen vain joku....kaheli tjns... ?..en tiä, niin nin EHKÄ näin on, mutta se ainakin VAIKUTTAA minusta HYVIN. HYVIN. HYVIN. yksinkertaiselta. Se vaikuttaa minusta tältä ==> rikkaalla miehellä on PALJON rahaa, joku kohde TARVITSEE RAHAA.....rikas mies VOI ===> antaa kyseiseen kohteeseen RAHAA ===> kyseisen kohteen RAHAANLIITTYVÄ ONGELMAN menee pois ja katoaa.
Tuossa ^ei ole MITÄÄN loogista puutetta tai aukkoa tai vajavaisuutta tai erehdystä. Jos ON niin ole hyvä vain ja OSOITA se minulle. AVAA SUUSI Saatana !!! Tai käytä näppäimistöäsi, ja valaise minua. Sillä SINÄ olet niin VALOISA, ja MINÄ niin tyhmä ja valaisun tarpeessa jne.

Voihan se olla toki että se on mielenkiintoisampi kokemus olemassaolosta ja elämästä, että "tilillä on rahaa", kuin se että raha on KÄYTETTY johonkin ja sitten se JOKIN ===> ON.
SE       ==>>      ON       o l e m a s s a.

Tämä on kuulkaa NÄIN ^ yksinkertaista ! Jos on varaa, voi ostaa..vaikkaamm..MM...mmmm..mopon tjns !?? En tiä. MITÄ vain ! Vaikka Hyvää Hyvyyttään (joka kannattaisi!) toisille ihmisille lentokonehangaarin tjns !!! Hiphei !
Hulluahan SE on !! T´hahahahaa, ostaa nyt TOISILLE jotakin !!! Eheheheeiiiiiiiiiiiiiii ! vaaditaan vain "poliitikoilta", noilta Ihmeidentekijöiltä vajakeilta loisilta demonirotanpaskoilta, jotain ja KAIKKEE !! Kyl SE nääs on SE TAPA. Se AINUT TAPA ! (Jonka me primitiiviset tietämättömät rahtikultti Juraneekerit ymmärrämme ja tiedämme ja olemme kokeneet ja vääräksi toki... havainneet.. mutta ÄLÄ nyt siiiiiihen takerru!).

Ei mitään ! Hei. Seisottakaa niitä Malmin kentänkin sesnoja, joiden omistajiakin oli muistaakseni ympäri maailmaa, siellä ULKONA pakkasessa ! Juuuust noin !! Aivan ! Oikein, ihan kunnolla oikein Piruuttaan !! Jukoaluta oikein PIRUUTTAAN !! 
OOOOIIIKEIN noin, survaset oikein KUUUNNNNNNOOON Piruuden vaihteen päälle, ja ÄÄÄÄRRRTYISÄSTI tiuskien  tuittuilet siihen päälle, ja VAADIT vain ITSE vielä ITSELLESI jotakin !! Just ! näin. Tällälailla ! Theer ja fakin gou !
Noin ne "hommat hoituu".

Ihan kuten "Maahanmuuttokin™" !! Ei muuta kuin äksyilet, vitun henkisesti olematon ja älyllisesti laiskiaista laiskempi, vätys ja paska - kaikille jotka on edes osittain tietoisia todellisuuden Maankamarasta ja vaadit vain LISÄÄ hulluutta ! Juur ninQ Leeninin kalju paskasetä käski !
Sillä mikäpä olisi Kommariryssää ☭ parempi "profeetta" tai Johdattaja tjns !!?!? Ja Satanismissasiinneelle tietämättömälle ylimieliselle häiriintyneelle kusipää Statisti-juopolle....ei kai kyllä muuten juuri niin mikään ! Tshih.. .jaa...ha... taitaa se niin ollakin kyllä. Totisesti.
Kyyyyllä..... kyyyllä..

No...eniwei.


Hommatkaa vain lisää niitä Neekereitä, kyllä niitä riittää. Ja ÄLKÄÄ tässä varhaisessa vaiheessa vielä mitään HAVAITKO ja AJATELKO Ja HUOMATKO ihan kaikkialla ympärillänne Ja sisällänne. ÄLKÄÄÄÄÄÄKÄ nyt herran Perkele siitäkään mitään piitatko että kaikki lapsuutenne vanhat tutut ja ehkäpä pyhät, riippuu teidän säälittävän kurjasta lapsuudestanne, maisemat muuttuu ja pilaantuu ja niille / niillä löntystelee sellaiset typerät plösöt sompunpaskiaiset läskiperse-apinat ja kälättävät Ählämsimpanssit ja ylimieliset haitalliset MEGAlaiskat Saatanan Lapset, eli känkkäränkkä-räyhävasemmiston ultra-AHNEET ahmatit kenopäät ääliökakarat aivan tukahduttavan kauheissa lumpuissaan / villapipoissaan ja muissa aivan yhtä abysmaalisen rumissa vitun vetimissään. Ja nälvimässä siis SINULLE. Ja vaatimassa lisää, ja muistutan siis että tämä ON - VASTA - ALKU.
Niitä ei NYT ole tuon ENEMPÄÄ, mutta jos olisi; se olisi jo ohi. Loppu. "Suomi" on silloin jo poissa.
Typerät huokaisee helpotuksesta, järjellisemmät saanee sydärin jo tästä ajatuksestakin.Jos "Persut" (minä INHOAN tuota TYPERÄÄ vitun lyhennettä!! Teidän olisi kannattanut miettiä porukkanne NIMI vähän paremmin! [minulla on OMA versioni logoaan myöden mietittynä sille mikä TULISI olla "Persujen" tilalla, jos "poliittisen puolueen" haluaa perustaa, mutten nyt kerro sitä kyllä teille, enkä TOD! perusta omaa rosvojoukkoani!])   ei nyt voita niin ....sitten "kusi" jossa ollaan, on niin valtavan suuri ja syvä, Laatokkaa suurempi ja syvempi, että minä vain neuvon ottamaan sellaisen "survivalistisen" olemuksen ja maailmankuvan ja ASENTEEN jne.

Ja vaikka teitä "Statisteja" on KOVIN vaikea irrottaa väärästä maailmanhahmottamisestanne, minä heitän tämänkin nyt vain tuohon "ilmoille"... jos ei muuta niin totta tosiaankin, ihan vain "piruuttani", mutta mitä tulee RAHAAN; RAHA on jotain mitä ihmiset vain "gravitoituu" käyttämään, rahan ARVO tulee YKSIN SIITÄ. EI mistään muusta, yhtään mistään. Ellei puhuta hopeasta ja kullasta ja platinasta ja timanteista ja jostain millä on jotakin omaakin näennäistä tai käytännöllistä arvoa, kuten köydellä ja lapiolla ja hiekalla ja vedellä ja perunoilla ja vaatteilla ja suojalla(esim luola) ja työkaluilla ja seilla ja sen sellaisilla.

TARKOITAN siis sanoa että te voitte IHAN ITSE ihan NYT HETI "ottaa markan takaisin" käyttöön, minä liityin siihen HETI. NYT. HETI. TÄNÄÄN. Jos te KÄYTÄTTE euron sijaan "markkaa" ===> "markka" palaa takaisin ja ON käytössä. Tämä asia ON, näin, yksinkertainen. Tässä ei OLE muita ulottuvuuksia. Kaikki muu on "rahamiesten" kuten Hjallis, aivan täysin häikäilemätöntä ja sumeilematonta sumutusta ja kissanpaskaa ja koiransontaa ja valhetta ja mitä ikinä onkin "diiba-daaba" niin nin sitä.
Käyttäkää omaa rahayksikköä; ja teillä tyhmät tietämättömät lantapäät sontajuntit, ON ===> OMA RAHA.(VALTA EI OLE Brysselissä ===> se on SINUSSA!)Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti