lauantai 20. huhtikuuta 2019

Herneaivot Liukuportaissa

https://www.youtube.com/watch?v=msrMFcf6bT8

Aaahhaaa... aijai. Katsoin tuubin tyrkytyksestä tuollaisenkin vitun typeryyden tiivistelmän, äänettä tosin. Minä usein katson kaiken minkä TIEDÄN vastenmieliseksi, ilman ääniä, ihan tietoisesti ja hyvistä syistä.

Eniwei; säälittävää !!

Noin säälittävän HEIKOT ja tyhmät apinat saa vaikka kuolla pois, ihan kuten suuri osa vanhuksistakin. Joita minä en sääli tjns lainkaan, eritoten noita tuollaisia vitun kuvottavia tunkkaisia beigejä vitun nuhjuisia haamuja, jotka ei osaa saatana edes KÄVELLÄ !!
Vittu NIIN TYHMIÄ "ihmisiä" ON olemassa, jotka ei osaa saatana K Ä V E L L Ä !!
Ja näitä(kin) vain pidetään yllä ja elossa, kuin Skuumahheria letkuissa tjns. Miksi !?!? Vittuako ELÄT jos olet noin saatanan TYHMÄ !? Ja HEIKKO.

TYHMÄT miehet esim luulee niin kuin Ester Vilarin kuvailemat hyväksikäytetyt työhevoset naisia jotenkin "mysteerisiksi" tjns, ei ne o, ne on vain tyhmiä ja tyhjiä, niin nin että vanhuus sinänsä tuo jotakin Kunnioitettavaa ja Viisautta tjns, tyhmät luulee kaikenlaista. Tai anteeksi, ne TIETÄÄ !! Ja vittu VAHVASTI ja ASENTEELLA !

Mutta kissaa merkittävämmät ja viisaammat miehet, minä esim, EI katso esim jotain VANHAA rumaa tunkkaista maksaläiskäistä syyläistä vitun horoa-ämmää minään vitun Viisaana Pyhimyksenä vaan HEIKKONA typeränä Perkeleen PASKANA ! Ja joka on mitä todennäköisimmin vieläpä TIELLÄ ! Ehkä..mmm..liukuportaissa tai jossain !

Muutenkin; jos joku on niin saatanan nynny ja heikko ja tyhmä ja jatkuvasti housuihinsa / mekkoonsa paskantamisen kynnyksellä, että sen täytyy liukuportaiden huuuiiiikaisevassa kiidossakin tarttua jumalauta siihen vitun kaiteeseen(!) niin miksei ählämit leikkaa esim sellaisten päitä irti !?!?
Vittu sellaisella tuhnulla ole MITÄÄN muuta kuin tarjota muille KULUJA ja menoerä, niinkuin ne vitun sekopäät luulotautiset heikot ja paskahousuiset saatanan idiootit, yleensä naiset, jotka RASITTAA "Terveydenhuoltopalveluita" aivan ratkeamispisteeseen asti, ravaamalla siellä HETI jos ja kun joku "oire" ...JOSTAKIN(!), EHKÄ... ilmenee. Siellä laukkaa ne samat vitun hevosenaivoiset älykääpiöt harmaissa ja beigeissä päällystakeissaan, paniikissa että juuri HEIDÄN yhdentekevä beigenharmaa "elämänsä" saattaa päättyä.
Ai miin, sitä luulisi että se olisi aika vitunmoinen helpotus ! Niillekin itselleen, että moiset yhdentekevät ja myös hyvin haitalliset(!) typerät aivottomat sieluttomat yksinkertaiset zombienkyrpää tyhmemmät vitun torvet KUOLISI vain POIS muiden tieltä !
Mutta ei, se on ilmeisesti joku vitun "katastroofi" ja "jokainen ihminen on laulun arvoinen, jokainen apina on tärkiä.." ... tuon kirjoittaja-laulaja lieni joku erakko joka näki vain älykkäitä ja kauniita ja tyylikkäitä ihmisiä aina muutaman vuoden väliajoin. Tai sit se oli Ihan Vitun Tyhmä ?! En tiä, jompikumpi.
Mutta kuitenkin, tyhmät on VAIN tyhmiä, EI pyhiä ja mysteerisiä ja sen sellaista. Ja miksi vitussa liukuportaissa ylipäätään muuten edes ON kaiteet ?! Niistä voisi ottaa vaikka kaiteiden lisäksi PUOLET pois ja siihen jäädä sellainen neliönmuotoinen laatta, ja se ei olisi MINKÄÄNLAINEN ongelma kenellekäään edes Normaaliälyiselle !! Jotka on sitäpaitsi yllättävän harvinaisia nykyään.
Siinä voisi seistä vaikka silmät kiinni ja yhdellä jalalla ja selkä menosuuntaan päin, ihan iisisti, ilman mitään ongelmia, ja puhua kännykkään samalla kun kannattelee isohkoa ostoskassien sumaa.

Mutta tyhmät ja heikot on kyllä ihan sika KOOMISIA !! Hahaa, tuokin on kyllä ihan hauskaa tsiigata, äänettä siis.
Ja mainittakoon että en ymmärrä miksi jotkut menee siinä ihan paniikissa ja ikäänkuin heidän OMA henkensä siitä riippuisi, niiden vitun keharien perään äkkiä kuin joku vitun Teräsmies tjns, kun joku vitun puolikkaan Quasimodon tai sen Quaton näköinen vammainen typerä epäsikiön paskaläjä / kääpiö, pyörii, hahahahaa, vitun idiootti siinä ympäri rullatuolinsa kanssa, kuin joku idiootti pesukoneessa. Hahaaaaa. Ääliöt !
HAha hahahaaaaaaaaaaaaaa.

Sen kun jäävät siihen jumiin tai kuolevat tjns. Se on hauskaa Vaxeillekin katsella kamerasta kun joku tyhmä imbesilli pyörii kuin puolukka pillussa, siinä rullaportaiden ylä tai alatasanteella ja valittaa ja pitää sellaista jotain tyhmää ääntä.

Hei; liukuportaat EI OLE tarkoitettu miksikään "aivopähkinäksi" tai esteradaksi !! Siihen kuuluu vain mennä / astua ja olla siinä kunnes se automaatisesti kuljettaa sinut määränpäähäsi, joka ei ole sen pahempi ja mysteerisempi kuin se....mm..mmm===> portaiden toinen pää ! Ja sitten siitä vain astutaan yhdellä selkeällä askeleella pois, ja se kone ihan TYÖNTÄÄ sinut siitä pois, eli lähinnä puoliaskel siihen vaaditaan.


Ja ehkä jos on niin tyhmä että huolestuu liukuportaista, sitä kannattaisi käyttää vain niitä liukuvia mattomaisia versioita missä EI OLE edes askelmia ?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti