lauantai 20. huhtikuuta 2019

Mit ja Vesson linkki

https://murphyssoninlaw.blogspot.com/2019/03/mies-maksaa-nainen-makaa.html


Woooehan teittii ! Kyl työ ootte sitten HIIIIiiiiiitaita ymmärtämään mitään !! Jos TUO kaikki on jotain uutta.
Minähän olen koittanut saarnata KOOOOKO vitun AJAN tästäkin; LUKEKAA se vitun Ester Vilarin "hyvin opetettu mies"-  se se  taisi olla siis suomeksi, se on ainakin ollut ihan PDF muodossa ilmaisena pitkin nettiä, jo vuosia, ja KATSOKAA ympärillenne !! Se kaikki on edelleen niin, mutta ERILAILLA.

Naaraat on muutaneet vain hyväksikäyttönsä MUOTOA muttei sinänsä sisältöä. Netti ja porno ja sen sellainen Jumalan Lahja ON parantanut urosten asemaa niin merkittävästi etten voi tarpeeksi alleviivata, MERKITTÄVÄSTI(!), mutta koska niitä pölkyn älyisiä tunkkeja on AINA enemmän kuin minunlaisiani, jotka EI. VAIN. VOI. olla ilman pimppiä, ehkä edes viikkoa, menee tilanne AINA samalle sykkyrälle.
Se on rasittavan ja järkyttävän turhauttavaa ja seinilleajavan ärsyttävää, kuten maltillisinkaan "Raasismista" kiljuva vasurimimosa vittupääkakara tjns.

Ja tuon tuolla kommenteissa mitä tuo Q.K mainitsee, olen itsekin tässä koko ajan tarkkaillut olevan ihan tismalleen noin, ja tuolle on KOVIN vaikea keksiä mitään SELKEÄN TOIMIVAA jarrua ! Tuo tilanne on alamäkeen vyöryvä iso pallo silkkaa paskaa, ja se on TODELLA kamalaa mihin se on johtamassa.
Naaras EI OLE täysivaltainen ja tietoinen toimija, vaikka luulee olevansa, ja kuten kaikki tyhmän versiot; se johtaa sinut kuolemanvarmasti umpikujaan. Ja sellaiseen mistä on helvetin vaikea päästä enää pois tai ehkä mahdoton, paitsi kuolemalla.

Minä voin itse todeta että mihinkään "Yhteiskunnalliseen" osallistuminen nykyään, työstä lähtien, on abysmaalista myrkkyä ja parhaimmin saa pidettyä edes marginaalisen mielenrauhan kun pysyy vain siitä KAIKESTA KAUKANA !
TÄSTÄ taasen seuraa SE ongelma että ===> jos KUKAAN ei tee enää TUOTTAVAA työtä; aivan KAIKKI sammuu. Tähtiä voi tsiigailla yöllä ja päivällä näkee kyllä ympäriinsä vähän kävelläkin, mutta esim talvi on melko karmivaa siinä tilassa ! Sitäpaitsi SILLOIN ryssä kyllä jo melko todennäköisesti hyökkäisi ! Mutta toki sitä ei SANOTA niin että "nyt myö hyökätään! Haiiijjaaa!" vaan niin että suomalaiset täytyy PELASTAA... joltakin, esim kylmältä tjns, ja SIKSI(!!), nääs(!), he tulee vaan ja laittaa jonkinlaisen sellaisen Järjestelmän pyörimään mikä pitää vaan porukan lämpösenä ja ei-nälkäisenä jne. Ja SITTEN toki ollaankin jo Venäjällä, mutta en tiä kiinnostaako se enää ketään siinä keississä.

Muuuuuuuunmuassa TÄMÄN ^ kaiken takia ei RIITÄ mikään vitun puiseva juntti nimeltä Halla-Aho...

Nukku-Aho

...ja se mitä se puhuu, PUHEENKIN on terävöidyttävä RÄIKEÄSTI ja maaleihin on uskallettava heittää KAIKKI LOKA mitä irti lähtee. Ja neekeriä on kutsuttava neekeriksi ja jne. Vasurit TIETÄÄ kyllä mitä tekevät, ei niiden takia tarvi hienostella ! Ja se on VAIN(!)  ===> NIIDEN TAKIA !
Ei meille muille TARVITSE leikkiä tyhmää ja pokkuroida ja kaunistella murjaanien pahuutta ja pöyristyttävää kuvottavaa alkeellista raakalaisen primitiivisyyttä.


ANTAKAA NY VITTU JO PALAA !! Kuten ählyt tekee autoille ja mummuille jne.

P.s Täytyy kyllä SE myöntää että TÄMÄN ryssät kyllä OSAA ! Tämän "juonitellaan vihollisemme kuoliaaksi!" jutun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti