maanantai 29. huhtikuuta 2019

Englanti = Tyhmä Paskakieli

https://www.youtube.com/watch?v=EqLiRu34kWo


Vittu että voi olla RUMA vitun juontaja !! Hyi kamala !! Mutta onneksi tuota vitun ryssäläisen hampaattoman Iivanan näköistä mulkkua ei näy koko videon ajan.
Siinä on hyvä video tuon typerän Neanderthaalikielen tyhmyydestä. Mitä täälläkin kuitenkin opetellaan ja kuten Hankamäkikin toi esiin, sillä SYRJÄYTETÄÄN nyt suomessa SUOMEA !

On se nyt jo sitten vittu !!!!!!

LOPETTAKAA tuo typerä vitun vouhotuksenne saatanan muulit.
Kuten kommentissa sanotaan, "englanti on hirvittävä / kamala kieli" ! Joku Hollantilainen opettajatar on noin sanonut, ja olen täysin samaa mieltä.

Eikä ne osaa toisten kieltä edes YHTÄ vitun sanaa oikein !! Ja TUO saatanan rähjäinen ryssiä ja jutkuja rakastava-puoltava paskasakki on se jonka kieltä me kaikki nyt osaamme ja kaikkialla näemme ja kuulemme ja joka on käytännössä vallannut jo maailman ! Eivät osaa saatanat edes PUHUA / kirjoittaa !! Oikein tai ymmärrettävästi eritoten.


Se onkin anglojen Se Juttu; epämääräinen ja alati abstraktina leijuva sellainen Määrittymätön Jokin. (Tyhmyys). Siitä se koostuu.

Sekin se Deiv jonka kanssa se Kätti saa sen sekasikiöskidin, ei osaa VIELÄKÄÄN saatana SANAAKAAN suomea vaikka on lillunut täällä jo vuoden yhtä mittaa ja vuosia aina mennen-tullen. Ja sitä silminnähden HÄVETTÄÄ lausua suomea ääneen, anglot on NOIN vitun takapajuisia turvenuijia ja itsekkäitä ja solipsistisia idiootteja.

Maailman Tyhmin Kansa kenties ? Toki neekerit yms on olemassa, mutta ne on ROTU, ei "kansa".

Enkut tulisi HÄTISTÄÄ Maailmanvallastaan, mitä pikemmin, sen parempi.
P.s Aatelkaa että enkkulaiset KÄSKYTTÄÄ aina muita muuttumaan ja tekemään mitä dramaattisimpia ja tappavimpia ja SUUNNATTOMIMPIA muutoksia itseensä, mutteivät ITSE viitsi saatanan perunannäköiset simpanssit SEN vertaa että ...mm... muuttaisivat tuon 60,000 vuotta vanhan VÄÄRÄN kirjoitustapansa !!! HAhaa VITTU mitä lapamatoja !!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti