torstai 11. huhtikuuta 2019

Sisäelinvarkaudet Kiinassa

https://www.youtube.com/watch?v=LKfBOuVhGwE

Ei yllätä; kommunismi vie elimetkin sisältäsi !!! Uskomatonta, ja toisaalta taas ei.

Ja kuten joku kommenteissakin sanoo; "Han-Kiinalaisilla on geneettinen taipumus psykopatiaan". Aaaa-men !
Täsmälleen samoin kuten neekereilläkin. Mutta tämä on jotain mitä nämä ns "lumihiutaleet" ja "sjw" ja muut heikkopäiset vasemmistokommarit ei kai ihan OIKEASTI käsitä, minä annan heille nyt tässä tämän "benefit of t dautin" ja uskottelen itselleni että ehkä ne on VAIN noin totaalisen vähä-älyisiä, eikä sekä sitä ETTÄ ultra PAHOJA.

Mutta tämä on asia jota monikaan valkoinen / länsimainen ei vain kertakaikkiaan tajua, enkä nyt halua tästä mitään laajaa jeremiaadia alkaa laatia aamutuimaan, mutta noiden alempien rotujen (epä)yksilöillä on valkoista RÄIKEÄSTI ja siis nyt puhutaan jumalauta RÄIKEYDESTÄ(!!), räikeästi suurempi verenperimän taipumus juurikin sosio ja psykopatiaan, mutta tätäkään asiaa ei herkkähipiäiset histriooniset imbesillit "lännessä" halua että tuodaan esiin.
En tiä...kai ne todella on NIIN alhaista kuonaa että välittävät enemmän RAHASTAAN ja "sijoituksistaan" kuin esim....mm tästä !


Mutta tiedostakaa / tietäkää ja muistakaa että maassa jossa Kaikki Tehdään, nykyään,  vie KommunistiVALTIO myös "Kansalaisilta", toisinajattelijoilta eritoten, SISÄELIMIÄ. Eli siis tappaa niitä - mutta vain tuollaisella lääketieteelliseltä kalskahtavalla tavalla.Lopuksi kysyn kaikilta vasemmiston mongoloideilta että; jättäkää tähän toki vastaus ja joku "kuuleppa!..." sölkötys, että MITEN tuo EROAA  esim tuolla kommenteissakin mainitun Joosef Mengelen puuhista ?!?!
Eli TAAS kerran; mitä EROA Natsien ja muun vasemmiston puuhilla ja touhuilla ja olemuksella ja päämäärillä ja keinoilla ja maailmankuvilla ?

Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti