sunnuntai 7. huhtikuuta 2019

Muusikkojen "Luukit"

https://www.is.fi/viihde/art-2000006061007.html


Harmi ettei äijä vieläkään ole onnistunut !!
En tiedä mitä sille vuosikymmenet oikein on opettaneet, mutta ei TAKUULLA kylläkään "pukeutumisen saloja" !! Eikä siinä OLE mitään "saloja"; on vain tyylitaju / kauneus ja sen puute. Nämä 2.
MINULLA ON sitä siinä määrin kuin Da Vincillä tai jollakin ...mitä niitä nyt olisi... Gaultierista Saint-Laurentiin ja Lagerfeldiin ? Ymmärrätte yskän, mutta suurimmalla osalla EI OLE.

Mutta se ON totta että "esiintyjän" tulisi jumalauta ymmärtää se KOKO "juttu", eikä sinne "lavalle" mennä missään vitun "missä vain" rytkyissä, ja verkkareissa ja kalastajalätsässä sölköttään tyhmää näennäis-amerikkalaista vekrunpaskaa.


Ja on muuten lievästi sanoen "melko kamala" tuo foto missä Däni on tuon Les Paven kanssa ! Haha...ai KAMALA ! Mitä tuollainen on ja miksi sitä tehdään ?!?! Hei ?!?! Jumalauta jotain rajaa tuollaiseenkin.
Jos peitätte sen pään ensin, siitä voi aatella että ahaa...joku vitun spede taas "thrillertakissa" ja Les Paulin kanssa, ja ihan hienoa savua...?... Ä ?..MIT ?!.. Sitten kun naaman ottaa esiin... ai luaja !....se on kuin jokin pilakuva. Kuin joku olisi lisännyt siihen muuhun kroppaan tuollaisen läskin vanhan maksaläiskäisen triviaalin papparaismiehen kamalan pään / lärvän.
Niinkuin se sellainen legendaarinen kuva suomlannista, missä joku oli liittänyt oman ruman tietsikkanörtin läskilärvänsä siihen Bondleffan kanteen... jaa itseasiassa minullahan ON se kuva jossain !! Venaas...  haen sen tuolta jostakin...

..jaaha ! LÖYTYI !!


TÄSSÄ ====> 


......  . .. .. . ...........................................TÄMÄ ^ !! HAhahahahahaaaaaaaaaaaaaaa... hyi jumalauta KAMMOTUS !! Hui KAMALA !! Ai vittu !!.... huuuooOOOh.. Fiiinuuuuiiiiitti !

Hahaa ^.... aijaijaijaijai... huh. No ...mutta.. huumorina kyllä oikein hyvää ja loistavaaaaHkoakin. Mutta muutoin ei mitään niin mairittelevaa, kuten se Däninkään sauhun seassa kankeasti pierren / seisten poseerauskaan. Josta se on luultavasti lähtenyt suoraan Polille, johonkin vitun kihtitutkimuksiin ja kun "selästä vähän ottaa".
Ja.. mahasta ....ja varpaista, ja kylkiäkin aristaa ja henki ei niin kulje jne jne ad nauseam.

hei miks sellanen kuva on tehty / otettu !!?!? Ettekö te vittu voi sanoa esim sille että "EI!! tämä on HUONO idea!!  JA sinä olet liian vanha vitun vahainen pallinaama!" ja muistuttaa tuosta Trumpmaisesta mutta peruukimman näköisestä kamalasta kuontalostakin !?
Hei ?!
Se varmaan ite luulee näyttävänsä siinä hyvältäkin !! Herran tähden !! Hei !?!?! Jukolauta se saattaa ite luulla tuota fotoo ihan oikeesti HYVÄKSI tjns !!! Kamoon nyt jo jumalauta sitten taas.
Emmä jaksa jumalauta.Palataan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti