maanantai 31. lokakuuta 2022

Vain Elämää 2022

 



On siis käynnissä valitettavasti ja taas ja edelleen tuokin ohjelma. Voin ylpeänä esittää että: en ole katsonut YHTÄKÄÄN mitään siitä, en kertaakaan ja en sekuntiakaan yhtäkään biisiä.

Jaa ei, minä aloin jonkun missä on se veekeri ja siedin noin 10 sekuntia ja sanoin että "juu ei!" ja läppäsin kiinni, tuubista joku biisi.

Jos olen aiemmin sanonut että siinä ravitaan tynnyrinpohjaa niin olen ..en tiä, jos en nyt erehtynyt, mutta käyttänyt kielikuvaa liian aikaisin, sillä NYT siinä vasta raavittiin tynnyrinpohjaa. Alapuolelta.

Aivan kamalaa kuvottavaa kuraa, vieraat ei voisi enää perseemmästä olla, tai syvemmältä perseestä. Ja poikittain.


Siinä on se junttien Eltton Zon, ja se veekerisälli ja se yksi luiseva kammotus se mikä luulee olevansa jokin "khuul" ja  "vampyyri" ja mitä lie, mutta on ihan totaalinen mäntti ja näyttää lähinnä homolta.

Sitten on se tapaus ihan erikseen eli...u-uUU ...Eerika Juudman. Se mikä luulee olevansa joku ihan sika seksikäs, lähes käsittämättömän hemaiseva pörröpää...tjns..  mutta oikeasti ON yksi maailman  rumimmista ämmistä. Hyi vittu että minä en sitten voi sietää sitä kamalaa myötähävettävän näköistä kurjaa surkeaa juoponnaamaista rumaa finnuiittilehmää. VITTU se on RUMA !!

Minä ihan INHOAN sitä ja toivon ettei sitä tarvisi nähdä ikinä missään, mutta aaaina sen rumiluksen kuvan pitää punkea joka vitun paikkaa ja läpeen, helvetti ..antakaa ny VITTU jo olla saatana !!

Minä EN halua nähdä sitä !!! Ok ?


Julkaiskaa mieluummin lähikuvia virtahepojen ja minkälie mudassa lilluvien rumien läskien, eläinten,  perslävistä, kuin siitä kamalasta kantturasta. Minä en saata käsittää MISTÄ se on saanut jumalauta jotain noin tolkuttoman seinähullua päähänsä että se olisi jotenkin, edes marginaalisen siedettävän(!), saati sitten hyvä(!!) näköinen ??! Tai luoja paratkoon ja mitä vielä, seksikäs !!!?? 

T´hahahaHAa.. o...ai..ai  jukolauta, luoja sentään..

Paitsi että se on loukkaavan kamala ruma mutta se näyttää yhdeltä niistä katujen kusipää kakaroista mitkä minullekin aukoi umpikusista mikrodemonin paskapäätään silloin aikanaan. Ällöttävä ämmä ja  ällöttävä assosiaatio. Kamalan näköinen ämmä. Todella.

Hyvin kurja, hyvin kurja.


Mitä valitettavin lärvä ja kroppa ja muukin olemus. Kumpa sitä ei olisi.


ÄLKÄÄ tehkö enää tällaista. ÄLKÄÄ kuvatko tuota ohjelmaa ennenkuin suomessa on joku uusi paskankaan väärti "artisti". Ja siihen menenee aikaa.


L O P E T T A K A A !!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti