tiistai 4. lokakuuta 2022

Kartanot ja palatsit nekruille

 https://www.youtube.com/watch?v=uCfcoMoMhV4&ab_channel=AnythingGoes



Järkyttävää, ja vielä paljon paljon sitä enemmän ÄRSYTTÄVÄÄ ja turhauttavaa ja provosoivaa. Eli juuri kuten kunnon kusirättikommarit ja/tai jutkut haluaakin.


MUISTAKAA että Britannia nimenomaan  A U T T O I  jutkuja Toisen Suursodan aikana ja jälkeen, ja ovat pedestalisoineet ne naurettavat kusiset kusipäiset jurakautiset kiusankappaleet idiootit vitun imbessillit vitun VITUT Maasta Taivaaseen, ja TÄSSÄ on "juutalaisten kiitos". Nöyryyttää valkoista ja tuhota KAIKKI minkä valkoinen on ikinä itse itselleen hankkinut ja rakentanut ja luonut.

Ihmetteleekö joku / kukaan vielä MIKSI jutkuja on AINA vihattu ja inhottu kaikkialla ?!? KAIKKIALLA !


En tiedä tarviiko tähän enää edes mitään sanoa varsinaisesti, kai te nyt kaikki jo itsekin näette ? Tilanne on SIETÄMÄTÖN ja täydellisen kestämätön. Ja hei Da Vincit, jos "maan" OMAT "poliitikot" tekee tuollaista, ne tekee samalla itsestään ja kaikista "laeistaan" ja muista satunnaisista mielipiteistään ja käskyistään YHDENTEKEVIÄ. Mitä ne on MUUTENKIN. Mutta niiden olemassaolon "virallinen" ja AINUT minkäänlainen "oikeutus" on "olla omiensa edustajia / puolella" jne jne ... eritoten ULKOISIA VIHOLLISIA vastaan. Jos näin ei ole, ne itse OVAT VIHOLLISIA, ihan jo tämänkin takia ja mukaan.

Tässä näemmä sen "pitkän marssin halki instituutioiden" tuloksen. Jeee, me saatiin elää sen toteutuessa täysmääräisenä ja loputtoman kaikkialla vallitsevan totaalisesti.


Haistakaa vittu.




Totisesti, SOTA ON TULOSSA.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti